Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
És a Tidal tetézi a dolgot egy csomó idióta dologgal, mint pl. az Auralic esetében egyszer csak nem enged belépni harmadik féltől származó szoftverekből a Tidalba, egyik napról a másikra az MQA zenék nem elérhetőek satöbbi. Nem mintha utóbbit siratnám, mert első pertől mondtam, hogy nem jó. Megérdemlik a sorsukat.
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
A videót végignézve mintha könyörögne a pofonért az MQA.Aszpirin írta: ↑2021.05.29., szomb. 10:42Úgy tűnik, most már az MQA-nak kezd nagyon kínos lenni ez a figura. Az MQA-ról szóló Wikipédia-cikkbe is belekerült a története, illetve az, hogy az MQA veszteséges formátum (amire épp elég bizonyítékot adott a srác az első videójában). Ebből lassan botrány lesz (ha még nincs), mert elég egyértelműen hazugságon kapták a szervezetet, de még mindig erőből, BS-marketingdumával akarják lenyomni a srác érvelését ahelyett, hogy - ahogy a srác ebben a videóban is kéri - megkérdőjelezhetetlen bizonyítékként előállnának egy külső, mindenki áktal ellenőrizhető forrásanyag (pl. a srác altal adott felvétel) MQA-ba kódolt változatával.
A Tidalnak pedig, aki ehhez aktívan asszisztál, - a valódi konkurrencia színre lépése közepette tényleg végzetes lehet egy ilyen botrány. Én már nagyon ott tartok, hogy a közeljövőben lemondom a Tidal-előfizetésemet. Mellesleg nem (csak) a MQA-botrány miatt, de a Tidal szempontjából ez mindegy. Ha viszont tömegek kezdenek rájönni, hogy mekkora lenyúlós átverés a dolog, akkor…
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Ne már! Nem kéne a kákán is csomót keresni. Végre nem kell lemezekkel bajlódni, elérhető minden zene stúdió master minőségben fillérekért. Zenét kéne hallgatni nem stream szolgáltatókon mérgelődni, meg szoftver verziókon, kártyákon vitázni vég nélkül. Ez nem vezet sehova!
A Tidalnak pedig, aki ehhez aktívan asszisztál, - a valódi konkurrencia színre lépése közepette tényleg végzetes lehet egy ilyen botrány. Én már nagyon ott tartok, hogy a közeljövőben lemondom a Tidal-előfizetésemet. Mellesleg nem (csak) a MQA-botrány miatt, de a Tidal szempontjából ez mindegy. Ha viszont tömegek kezdenek rájönni, hogy mekkora lenyúlós átverés a dolog, akkor…
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6255
Úgy tűnik, most már az MQA-nak kezd nagyon kínos lenni ez a figura. Az MQA-ról szóló Wikipédia-cikkbe is belekerült a története, illetve az, hogy az MQA veszteséges formátum (amire épp elég bizonyítékot adott a srác az első videójában). Ebből lassan botrány lesz (ha még nincs), mert elég egyértelműen hazugságon kapták a szervezetet, de még mindig erőből, BS-marketingdumával akarják lenyomni a srác érvelését ahelyett, hogy - ahogy a srác ebben a videóban is kéri - megkérdőjelezhetetlen bizonyítékként előállnának egy külső, mindenki áktal ellenőrizhető forrásanyag (pl. a srác altal adott felvétel) MQA-ba kódolt változatával.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 615
Volt már nekem is sajnos ugyanilyen tapasztalatom, egész pontosan mindig 2 szám lejátszása végén állt meg a zene és bele kellett menni a kocsi menüjébe, vezetés közben, és nyomni egy playt, hogy folytassa az albumot. Aztán ez a bug "magától" megoldódott, eltűnt egy hosszabb úton és azóta nem volt vele gondom, igaz mostanában nem hallgattam tidalt apple car play-en autóban, de a leírt jelenséggel volt már hasonló tapasztalatom.Aszpirin írta: ↑2021.05.18., kedd 09:14Használ valaki itt esetleg Tidal-t Apple CarPlay-ben?
Ha igen, minden rendben van vele? (nálam sajnos az van, hogy lejátszanék egy albumot, de 2-3 szám után egyszerűen leáll /mindig a számok közti szünetben/, újra meg kell nyomni a play gombot, és akkor folytatja)
.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Nálam úgy tűnik rendben megy , este több időm lessz, még ránézek :)
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- Aszpirin
- V.I.P.

Használ valaki itt esetleg Tidal-t Apple CarPlay-ben?
Ha igen, minden rendben van vele? (nálam sajnos az van, hogy lejátszanék egy albumot, de 2-3 szám után egyszerűen leáll /mindig a számok közti szünetben/, újra meg kell nyomni a play gombot, és akkor folytatja)
.
.
- Csatolmányok
-
- IMG_4125.JPG (1.57 MiB) Megtekintve 2155 alkalommal
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Egy dolog nagyon-nagyon valószínű: én tuti, hogy inkább Roon-ra fizetek elő, mint Audirvánára, ha rákényszerülök majd a 3.5 használhatatlansága miatt. Egyszerűen azért, mert ilyen vagyok, a BMW-t is azért hagytam ott, mert felb..ták az agyamat az ökölbemászó ügyfélkezelésükkel, állandó hazudozásukkal és hazug reklámaikkal, na meg a folyamatosan romló minőséggel. tőlem innentől kezdve lehet a világ legjobb lejátszója is az Audirvana.
Csak remélhetik, hogy kevés olyan ember van a célcsoportjukban, mint én. Különben nekik befellegzett. Bravó, új igazgató!
- Aszpirin
- V.I.P.

Nos, nekem, mint aktív Audirvana felhasználónak, eléggé felk..ta az agyam ez az Audirvana Studio. Meg hogy hozzá sem nyúlnak többé a 3.5-höz - ez kb azt is jelentheti tapasztalat alapján, hogy akár már a következő macOS-szel sem működik, ha az Apple valamit megint kitalál az M-processzorokra átállás jegyében, ami miatt újra kellene fordítani új Xcode-dal…robi20064 írta: ↑2021.05.17., hétf. 23:30A 3.5 hasznalhato lesz ameddig csak akarod, illetve amig az aktivalashoz szukseges szerverek mukodnek es/vagy nem nyulsz a gephez amire telepitve van. Az mas kerdes hogy nem hogy feature de nagyon valoszinu hogy meg egyszeru hibajavitast sem fog kapni tobbet. Esetleg ha pl a Tidal megint varial az API-jan akkor talan azt kijavitjak mert sok embert erint.vkz írta: ↑2021.05.17., hétf. 23:12Lassan azt hiszem én is gondolkodhatok a TIDAL utódjáról. Hozzátéve a családban van Spotify családi csomag. Viszont a nagy rendszerben TIDAL-Audirvana a forrás MacMini-n.
De ha lesz veszteség mentes Apple Music, akkor lehet az is opció. Mondjuk akkor Audirvana kilőve. Vagy lehet Deezer, az kompatibilis vele. Audirvana 3.5 van, viszont nem vonz az új előfizetéses opció, mert az elég húzós árban, és semmi bajom nincs a jelenlegivel (viszont nem tudom meddig lesz használható). Csak legfeljebb annyi hogy Apple Music feltehetőleg nem is lesz benne már, meg Spotify sem (hiába lesz abból is valamikor Hifi minőség).
A TIDAL esetében a MQA pont nem érdekel, alapvetően elégedett vagyok a kínálattal, de azért láthatóan bővül a veszteségmentes streaming-re a lehetőség, igy el lehet gondolkodni máson is.
Itt ugyan reszben off, de eleg vicces ez a Studio megjelenes is. Egy nap utan rajottek az emberek hogy uj tag-et ad hozza a fileokhoz kerdezes nelkul - es Damien hatarozott kijelentesevel ellentetben. Van is anyazas.
Egy dolog nagyon-nagyon valószínű: én tuti, hogy inkább Roon-ra fizetek elő, mint Audirvánára, ha rákényszerülök majd a 3.5 használhatatlansága miatt. Egyszerűen azért, mert ilyen vagyok, a BMW-t is azért hagytam ott, mert felb..ták az agyamat az ökölbemászó ügyfélkezelésükkel, állandó hazudozásukkal és hazug reklámaikkal, na meg a folyamatosan romló minőséggel. tőlem innentől kezdve lehet a világ legjobb lejátszója is az Audirvana.
Csak remélhetik, hogy kevés olyan ember van a célcsoportjukban, mint én. Különben nekik befellegzett. Bravó, új igazgató!
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 257
Lassan azt hiszem én is gondolkodhatok a TIDAL utódjáról. Hozzátéve a családban van Spotify családi csomag. Viszont a nagy rendszerben TIDAL-Audirvana a forrás MacMini-n.
De ha lesz veszteség mentes Apple Music, akkor lehet az is opció. Mondjuk akkor Audirvana kilőve. Vagy lehet Deezer, az kompatibilis vele. Audirvana 3.5 van, viszont nem vonz az új előfizetéses opció, mert az elég húzós árban, és semmi bajom nincs a jelenlegivel (viszont nem tudom meddig lesz használható). Csak legfeljebb annyi hogy Apple Music feltehetőleg nem is lesz benne már, meg Spotify sem (hiába lesz abból is valamikor Hifi minőség).
A TIDAL esetében a MQA pont nem érdekel, alapvetően elégedett vagyok a kínálattal, de azért láthatóan bővül a veszteségmentes streaming-re a lehetőség, igy el lehet gondolkodni máson is.
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Na igen.. vicces latni, hogy a tidal csak az “Others” gyüjtőfogalomba fér be.wittao írta: ↑2021.05.17., hétf. 20:44Nagyon remenykedtem ebben, de:
- 400 millio FIZETO elofizeto van a streaming szolgaltatoknal
- ebbol 36% korul Spotify, 19% korul Apple Music, 14% kb. az Amazon … Tidal 1% alatt
- ROON elofizeto kb. 100-150.000 fot takar
Egyszeruen sulycsoport-beli kulonbseg van, maximum valamelyik bekapja a ROON-t. Meg a Tidal is tobbszorose, es igy diktalhat viszonylagosan, hogy legyen mar MQA meg ilyenek. Na ezeknek a cegeknek nem hiszrm nagyon meg fog rebbenni a szempillajuk.
(sajnos)
Sajat okoszisztemaban gondolkodnak, teljesen mashol helyezkednek el a tizedesjegyek a beveteleiknel…
Nagyon kivancsi vagyok mi sul ki ebbol, de felek, hogy a Tidalt ez meg fogja rangatni, MQA-stol, aminek elegge raleptek a nyakara mostansag. Szoval sok a kerdojel.
Audirvana is fozocskezett valamit a boszorkanykonyhaban.
Par het es kiderul melyik milyen.
0B8B1DE7-8944-4706-AE54-DBC25DD85CA9.png
Viszont a kérdés már csak az, hogy ezek közül melyik az, amihez nem kell egy rendes fullos windows vagy osx és mégis tud futni plusz távirányítható is mobileszközről teljesértékűen. A kényelem nagy úr!
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
Van itt egy jó táblázat, aminél látható is a minőség.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Deezer
A discoveryben minden fent van, ami elérhető a fizetős csomagban? Csak, hogy lássam, mi a kínálat.
Szerk.
Vagyis ez a hivatalos. Ez tényleg csak ennyibe kerül? És itt én válogatok? Akkor miért szempont az átléptethetőseg?
https://www.deezer.com/hu/offers/hifi
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3814
Na, ez jól hangzik.pali923 írta: ↑2021.05.17., hétf. 19:59Én ugyan csak egy gépen próbáltam, de a Deezernek jobb a felülete a Tidalnél szerintem, és a minősége sem rossz. Lehet, hogy megérne egy próbát.Alex_Aston írta: ↑2021.05.17., hétf. 19:51Ami nekem kéne, az semmi hókusz-pókusz, csak működjön telefonról, vagy tabletről, legyen normális minőség, ne mp3 nyávogás. És persze választék. Eddig a Tidal jött szóba, de lehet várni kellene a jó minőségű Spotifyra?
Van itt egy jó táblázat, aminél látható is a minőség.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Deezer
A discoveryben minden fent van, ami elérhető a fizetős csomagban? Csak, hogy lássam, mi a kínálat.
Szerk.
Vagyis ez a hivatalos. Ez tényleg csak ennyibe kerül? És itt én válogatok? Akkor miért szempont az átléptethetőseg?
https://www.deezer.com/hu/offers/hifi
Csak a Marantz! :-D
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Csak mondjuk akkor a többit beintegrálhatnák Roon alá.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
Én sem leszek túl sokáig Tidal előfizető, mert egyre több kedvenc előadóm anyaga már csak MQA formátumban érhető el. Drukkolok a többi szolgáltatónak...
Én ugyan csak egy gépen próbáltam, de a Deezernek jobb a felülete a Tidalnél szerintem, és a minősége sem rossz. Lehet, hogy megérne egy próbát.Alex_Aston írta: ↑2021.05.17., hétf. 19:51Ami nekem kéne, az semmi hókusz-pókusz, csak működjön telefonról, vagy tabletről, legyen normális minőség, ne mp3 nyávogás. És persze választék. Eddig a Tidal jött szóba, de lehet várni kellene a jó minőségű Spotifyra?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Nyáron tervezem valami szolgáltatást indítani magamnál is. De most akkor tanácstalan vagyok, mit érdemes.
Ami nekem kéne, az semmi hókusz-pókusz, csak működjön telefonról, vagy tabletről, legyen normális minőség, ne mp3 nyávogás. És persze választék. Eddig a Tidal jött szóba, de lehet várni kellene a jó minőségű Spotifyra?
Meg persze valami vas is kellene majd hozzá...
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3814
Nincs saját tapasztalatom a Tidalról, de úgy vettem észre másoknál, hogy tablet és telefon is kezeli, ha azonos lan/wifi hálózaton vannak. Bár igaz, hogy keresni nehézkes, mert nincs benne "intelligens" kereső, hanem csak nagyon pontosan beírva találja meg, amit szeretne az ember.ZolaBA írta: ↑2021.05.17., hétf. 19:40A pénzt mindig ki akarják venni a zsebünkből, a mi dolgunk pedig az, hogy csak annyit költsünk, amennyi belefér fájdalom nélkülÉn pl. nem vettem meg ill. fizettem elő a roon-t, számomra nonszensz az árazása.
Vicces egyébként, hogy sokáig fizettem párhuzamosan a Tidal-t és a Spotify-t és inkább a Spotify ment, mert tudtam telefonról, óráról, másik gépről stb irányítani, kiküldeni tv-re, mediaplaer-re, avr-re, stb. A Tidal meg semmi ilyet nem tud külön program nélkül. Le is mondtam a Tidalt, csesszék meg, ha nem fért bele egy telefonos app fejlesztés.
Kíváncsi leszek a lossless Spotify-ra, ha marad úgy is a kezelhetősége, akkor szuper lesz.
Nyáron tervezem valami szolgáltatást indítani magamnál is. De most akkor tanácstalan vagyok, mit érdemes.
Ami nekem kéne, az semmi hókusz-pókusz, csak működjön telefonról, vagy tabletről, legyen normális minőség, ne mp3 nyávogás. És persze választék. Eddig a Tidal jött szóba, de lehet várni kellene a jó minőségű Spotifyra?
Meg persze valami vas is kellene majd hozzá...
Csak a Marantz! :-D
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
A pénzt mindig ki akarják venni a zsebünkből, a mi dolgunk pedig az, hogy csak annyit költsünk, amennyi belefér fájdalom nélkül
Vicces egyébként, hogy sokáig fizettem párhuzamosan a Tidal-t és a Spotify-t és inkább a Spotify ment, mert tudtam telefonról, óráról, másik gépről stb irányítani, kiküldeni tv-re, mediaplaer-re, avr-re, stb. A Tidal meg semmi ilyet nem tud külön program nélkül. Le is mondtam a Tidalt, csesszék meg, ha nem fért bele egy telefonos app fejlesztés.
Kíváncsi leszek a lossless Spotify-ra, ha marad úgy is a kezelhetősége, akkor szuper lesz.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
A kérdés az, hogy ha a nagy konkurensek MQA nélkül is bőven kínálnak majd veszteség mentes és nagyobb felbontású anyagot, akkor a TIDAL-nak annyi. Ha MQA nélküli sztrímelésre tér át, az bizony nála korábbi üzleti modell felhagyásával jár, de mondhatjuk, kudarcnak is.
Továbbá a helyi LAN-on belüli zenék, videók játszási minőség emeléséhez is.
A kérdés az, hogy ha a nagy konkurensek MQA nélkül is bőven kínálnak majd veszteség mentes és nagyobb felbontású anyagot, akkor a TIDAL-nak annyi. Ha MQA nélküli sztrímelésre tér át, az bizony nála korábbi üzleti modell felhagyásával jár, de mondhatjuk, kudarcnak is.
- zbiro32
- Törzsvendég

- Értékelés: 159
Aki "csak" egy MQA DAC-ot vásárolt ( mint jómagam), az szerencsésnek mondhatja magát.
De volt itt még több is: Roon Core--Roon Ready--Roon stb. ... Hozzá meg spéci kábelek, switch-ek...
Ismét kihúztak jó pár millió dollárt a minőségi zenehallgatók zsebéből.
De volt itt még több is: Roon Core--Roon Ready--Roon stb. ... Hozzá meg spéci kábelek, switch-ek...
Ismét kihúztak jó pár millió dollárt a minőségi zenehallgatók zsebéből.
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Bejelentették az Apple Music Lossless-t változatlan áron és lesz Hi-Res Lossless (24 bit at 192 kHz.) is.
Indulás júniusban.
https://www.apple.com/ae/newsroom/2021/ ... ess-audio/
Indulás júniusban.
https://www.apple.com/ae/newsroom/2021/ ... ess-audio/
Tidal és Android hozzáértőkhöz lenne egy kérdésem.
Himedia médiajátszóra próbálok Tidalt varázsolni, de nem megy. Pontosabban ez nem teljesen igaz így: USB Audio Playert használok, mert ez állítólag egyből kiküldi a jelet a DAC-ra, nem szól bele a hangba az Android drivere. Ebbe bele van drótozva a Tidal is, de a felülete itt nem annyira felhasználóbarát. Meg szeretném kipróbálni a különbséget az "igazi" Tidalhez képest.
Viszont amikor a Tidalba próbálnék belépni, feljön egy üzenet egy kóddal, amit a weblapon a tidal.comon kéne beírni valahova. Na itt, akadok el. Van egy oldal, ahol az egyéb készülékeket lehetne kezelni, de itt semmit nem lehet csinálni. Pedig ott van 4 új eszköz helye, de csak szép szürke színnel, pedig oda van írva, hogy "available". Az 5. eszköz itt a mobiltelefonom, ami szintén Android, és minden varázslat nélkül megy rajta a Tidal.
Mit rontottam el? Hol az a titokzatos hely, ahova kódot lehet beírni?
Himedia médiajátszóra próbálok Tidalt varázsolni, de nem megy. Pontosabban ez nem teljesen igaz így: USB Audio Playert használok, mert ez állítólag egyből kiküldi a jelet a DAC-ra, nem szól bele a hangba az Android drivere. Ebbe bele van drótozva a Tidal is, de a felülete itt nem annyira felhasználóbarát. Meg szeretném kipróbálni a különbséget az "igazi" Tidalhez képest.
Viszont amikor a Tidalba próbálnék belépni, feljön egy üzenet egy kóddal, amit a weblapon a tidal.comon kéne beírni valahova. Na itt, akadok el. Van egy oldal, ahol az egyéb készülékeket lehetne kezelni, de itt semmit nem lehet csinálni. Pedig ott van 4 új eszköz helye, de csak szép szürke színnel, pedig oda van írva, hogy "available". Az 5. eszköz itt a mobiltelefonom, ami szintén Android, és minden varázslat nélkül megy rajta a Tidal.
Mit rontottam el? Hol az a titokzatos hely, ahova kódot lehet beírni?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5299
"Hello, bocs hogy belekotty, de látom itt is megy az mqa-anyázás, ezért idemásolom ismeretterjesztõ írásomat, amit pár éve írtam a fiókomnak, hogy kicsit árnyaltabb képet kapjon az is aki csak pénzlenyúlásnak látja. Persze lehet hogy az, de az is biztos, hogy valamerre mozdulni kell, majd az írásból kiderül, hogy miért. És nem vitatkozni akarok, nem is fogok válaszolni. Érti aki érteni akarja"
Ezt nem bocsájthatjuk meg, mert telis tele van hülyeségekkel, inkább negyed mint féligazság morzsákkal meghintve, kár a szerver tárhelyéért, ami ezt rögzítette.
És senki nem akar veled vitatkozni, mert nem vagy arra érdemes. Ez nem ismeretterjesztő, hanem zagyvalék terjesztő írás, jobb, ha alaposan bezárod a fiókodat, hogy legközelebb ne kerüljenek ki ehhez hasonló szösszenetek.
Előre is köszönjük.
Ezt nem bocsájthatjuk meg, mert telis tele van hülyeségekkel, inkább negyed mint féligazság morzsákkal meghintve, kár a szerver tárhelyéért, ami ezt rögzítette.
És senki nem akar veled vitatkozni, mert nem vagy arra érdemes. Ez nem ismeretterjesztő, hanem zagyvalék terjesztő írás, jobb, ha alaposan bezárod a fiókodat, hogy legközelebb ne kerüljenek ki ehhez hasonló szösszenetek.
Előre is köszönjük.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
3 év Tidal előfizetés után 2 hete felmondtam a szolgáltatást. Átnyergeltem a Deezer-re. Kár, hogy nem korábban tettem meg. Sokkal jobb az ajánlója, jobb az androidos szoftvere (ezt az autóban használom). Nálam az MQA erőltetése volt a végső indok, nincsen ilyen DAC-om és nem is tervezem a beszerzését. A Tidal előfizetés lemondásához végig kellett verekednem magam egy kérdőíven (WTF??!!), nem is értem, hogy ezt hogyan gondolják. Az már csak a hab a tortán, hogy tegnap ugyanúgy levonták a paypalos számlámról az előfizetési díjat, mintha mi sem történt volna, pedig 2 hete visszavontam az automata utalási engedélyt is a Tidal felé.fapaci írta: ↑2021.05.13., csüt. 08:33Nem hibáztatlak, mert néhány marketing anyagban valóban ez írták, de ennek sajnos a fele sem igaz. Az MQA nem egy hangrögzítési eljárás, nincs semmi szerepe a felvétel során. Kész, kevert anyagokat zavarnak át ezen a kódoláson, amikből nyilván nem olvasható ki semmiféle információ a felvétel technikai hátteréről. Nincs sem plusz hanginformáció, sem adat a felvétel beállításairól (utóbbival nem is tudnánk mit kezdeni lejátszás során).
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
Re: Fakopáncs dobozai
Már át lett, fakopáncs topikjából-sajna nem találtam jobb helyet neki-sorry.fapaci írta: ↑2021.05.13., csüt. 10:50Gyanítom, ez a téma nem ide való, ezért át lesz helyezve.DashiellNico írta: ↑2021.05.13., csüt. 09:46Kerestem valami mikrofont, ami jó a streaminghez. Találtam egy csomagot az Audio-Technica ATR2500X-USB-hez, gémkarral, popszűrővel, lengéscsillapítóval, c típusú USB-vel stb. 120 dollárért. Idk, ha a mikrofon rendelkezik némító gombbal. Nem szükséges a némító gomb? Lehet, hogy más mikrofon, például a quadcast s, a 3. hullám és még jobb?
Konkrétan mit szeretnél végrehajtani és milyen környezetben?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11208
- Kapcsolat:
Gyanítom, ez a téma nem ide való, ezért át lesz helyezve.DashiellNico írta: ↑2021.05.13., csüt. 09:46Kerestem valami mikrofont, ami jó a streaminghez. Találtam egy csomagot az Audio-Technica ATR2500X-USB-hez, gémkarral, popszűrővel, lengéscsillapítóval, c típusú USB-vel stb. 120 dollárért. Idk, ha a mikrofon rendelkezik némító gombbal. Nem szükséges a némító gomb? Lehet, hogy más mikrofon, például a quadcast s, a 3. hullám és még jobb?
Konkrétan mit szeretnél végrehajtani és milyen környezetben?
-
DashiellNico
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Kerestem valami mikrofont, ami jó a streaminghez. Találtam egy csomagot az Audio-Technica ATR2500X-USB-hez, gémkarral, popszűrővel, lengéscsillapítóval, c típusú USB-vel stb. 120 dollárért. Idk, ha a mikrofon rendelkezik némító gombbal.
Nem szükséges a némító gomb? Lehet, hogy más mikrofon, például a quadcast s, a 3. hullám és még jobb?
Nem szükséges a némító gomb? Lehet, hogy más mikrofon, például a quadcast s, a 3. hullám és még jobb?