Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: mishow »

Nem számít a kapcsolástechnika, ha nincs mögötte megfelelő fejlesztés, jó gondolatok, s jó alkatrészek.
Így igaz

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

alapból is megesz többszáz wattot, és vagy 1 óra is kevés, hogy üzemi hőfokra- tehát hallgatható állapotra melegedjen.
Viszont fűt

Nekem nem volt szempont, hogy az erősítőm A osztályú, a hangjába szerettem bele.

én is, pedig az enyém B-osztályú!
Nem számít a kapcsolástechnika, ha nincs mögötte megfelelő fejlesztés, jó gondolatok, s jó alkatrészek.
Naim-ZU

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

alapból is megesz többszáz wattot, és vagy 1 óra is kevés, hogy üzemi hőfokra- tehát hallgatható állapotra melegedjen.
Viszont fűt

Nekem nem volt szempont, hogy az erősítőm A osztályú, a hangjába szerettem bele.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Imre07 »

Csak az számít, amit hallasz.Lehet egy A osztályú is vacak, és egy AB meg jóhangú.
Az A osztályúval mindenesetre jó nagy villanyszámla is jár, tehát arra akkor érdemes költeni, ha belekalkulálod, hogy alapból is megesz többszáz wattot, és vagy 1 óra is kevés, hogy üzemi hőfokra- tehát hallgatható állapotra melegedjen.

Erre gondoltam én is, hogy alapvetően az számít, amit hallok.

A fogyasztásról, meg az erősítés hatásfokáról is olvastam.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!A topicokat olvasgatva laikusként lenne egy kérdésem. Vannak ugye "A" osztályú erősítők, meg olyanok, melyk nem azok. Megnéztem a Wiki-t, többé-kevésbé értem is, mi a kettő között a különbség. Most jönne a kérdésem: mennyire hallható ez füllel?
Mert ugye vannak dréga nem "A" osztályú erősítők, és vannak olcsóbb, esetleg régebbi tíousú "A" osztályú erősítők. Számít egyeltalan valamit a hallhatő hangzásba ez, vagy sokadlagos szempont?

Csak az számít, amit hallasz.
Lehet egy A osztályú is vacak, és egy AB meg jóhangú.
Az A osztályúval mindenesetre jó nagy villanyszámla is jár, tehát arra akkor érdemes költeni, ha belekalkulálod, hogy alapból is megesz többszáz wattot, és vagy 1 óra is kevés, hogy üzemi hőfokra- tehát hallgatható állapotra melegedjen.

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Imre07 »

Sziasztok!
A topicokat olvasgatva laikusként lenne egy kérdésem. Vannak ugye "A" osztályú erősítők, meg olyanok, melyk nem azok. Megnéztem a Wiki-t, többé-kevésbé értem is, mi a kettő között a különbség. Most jönne a kérdésem: mennyire hallható ez füllel?
Mert ugye vannak dréga nem "A" osztályú erősítők, és vannak olcsóbb, esetleg régebbi tíousú "A" osztályú erősítők. Számít egyeltalan valamit a hallhatő hangzásba ez, vagy sokadlagos szempont?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Konkrét véleményeket tudnátok mondani a DENON PMA-260 és a JVC AX-R5 vasakról...? Nagyon töröm az agyam... 

Kérdezd Bótát melyik vas illene jobban a dobozodhoz.
A denon valószinüleg értelmesebb vas.

Szerintem is inkább a Denon.
azok még stereora is egész jók.

kisvizi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

Konkrét véleményeket tudnátok mondani a DENON PMA-260 és a JVC AX-R5 vasakról...? Nagyon töröm az agyam...

Kérdezd Bótát melyik vas illene jobban a dobozodhoz.
A denon valószinüleg értelmesebb vas.

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

Vendég

Sztereó erősitők

A PMA-350SE (én csak ezt hallottam) például nyíltabb hangzású, melegebb, picit jobb mélyben.És asszem DDL kollega szerint a 250SE szebben szól a 350SE-nél.
Azt nem tudom, hogy az SE mit jelöl, van-e különbség; de ennyiből talán ki lehet indulni... Mások, akik hallották az általad felsorolt vasakat, talán többet tudnak mondani.

Szerk:
Ja, a Jungson-hoz viszonyítottam, a HK-ról gőzöm sincs.

SE special edition...Válogatott alkatrészek..

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Konkrét véleményeket tudnátok mondani a DENON PMA-260 és a JVC AX-R5 vasakról...?
Nagyon töröm az agyam...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Sztereó erősitők

A PMA-350SE (én csak ezt hallottam) például nyíltabb hangzású, melegebb, picit jobb mélyben.
És asszem DDL kollega szerint a 250SE szebben szól a 350SE-nél.
Azt nem tudom, hogy az SE mit jelöl, van-e különbség; de ennyiből talán ki lehet indulni... Mások, akik hallották az általad felsorolt vasakat, talán többet tudnak mondani.

Szerk:
Ja, a Jungson-hoz viszonyítottam, a HK-ról gőzöm sincs.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Na akkor jöjjön az én kérdésem is...

Illetve csak erősítsetek meg hogy érdemes-e ezekkel számolni: DENON PMA-250, DENON PMA-260.
Pl. milyen lehet ezeknek a hangja a kis Jungson-hoz és a H/K AVR135-höz képest?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Sztereó erősitők

"a CAV-ok lényeges előreugrás lesz a sal-hoz képest" 
Ebben biztos lehetsz,  bár a Cav-ot nem ismerem, de a Sal-hoz volt szerencsém (pechem?). Ahhoz képest minden előrelépés.
Bár házimozihoz még akár el is mehet (dübörögni dübörög), csak zenét ne akarjon hallgatni rajta az ember. Igaz rá is van írva, hogy hm hangfal...

Mire írtad azt,hogy csak zenét ne hallgasson rajt az ember?Sal-ra vagy a CAV-ra?:)

Mint írtam, a Cav-ot nem ismerem. Arra nem is írhattam. Aszittem egyértelmű...

oké oké!Poénnak szántam azért tettem sok :taps:-it!Nem vagyok e téren egy szakember de ez egyértelmű:)

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

Ebben biztos lehetsz,  bár a Cav-ot nem ismerem, de a Sal-hoz volt szerencsém (pechem?). Ahhoz képest minden előrelépés.
Bár házimozihoz még akár el is mehet (dübörögni dübörög), csak zenét ne akarjon hallgatni rajta az ember. Igaz rá is van írva, hogy hm hangfal...

Mire írtad azt,hogy csak zenét ne hallgasson rajt az ember?Sal-ra vagy a CAV-ra?:)

oké oké!Poénnak szántam azért tettem sok -it!Nem vagyok e téren egy szakember de ez egyértelmű:taps:

Vendég

Sztereó erősitők

Vendég

Sztereó erősitők

szerintem a SAL-ra

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ebben biztos lehetsz, bár a Cav-ot nem ismerem, de a Sal-hoz volt szerencsém (pechem?). Ahhoz képest minden előrelépés.

Vendég

Sztereó erősitők

Ebben biztos lehetsz, bár a Cav-ot nem ismerem, de a Sal-hoz volt szerencsém (pechem?). Ahhoz képest minden előrelépés.

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

El felejtettem megköszönni az ötletet:):)Ha már megvannak az új dobozok és finomdik a hangjuk akkor írok majd róluk:)

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Sziasztok!Valaki tudna véleményt mondani a technics stereo erősítőkről?Nekem egy SA EX 120 van és kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye tapasztalata róluk!Előre is köszi
Valóban alapgép és van ennél jobb.
De ezért ne cseréld le. Mert mindennél van
jobb. Ha 3 millió Ft az erősítő, még akkor is
találsz jobbat, ha kitartóan keresel.
Próbáld ki őket, zenélgess és ha ténylegesen
meg tudsz fogalmazni egy konkrét problémát,
akkor kell kutakodni, hogy mi lehet a gond és
mivel lehet orvosolni.

Rendben van így fogok tenni!Eddig nem voltak minőségi hansugárzóim de még azok is szépen szóltak szerintem!Sal 2610 esek vannak és elhelyezéstől függően változott a hangjuk de mindent összevetve nem volt rossz,de gondolom ezek a CAV-ok lényeges előreugrás lesz a sal-hoz képest!

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Sziasztok!Valaki tudna véleményt mondani a technics stereo erősítőkről?Nekem egy SA EX 120 van és kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye tapasztalata róluk!Előre is köszi
Valóban alapgép és van ennél jobb.
De ezért ne cseréld le. Mert mindennél van
jobb. Ha 3 millió Ft az erősítő, még akkor is
találsz jobbat, ha kitartóan keresel.
Próbáld ki őket, zenélgess és ha ténylegesen
meg tudsz fogalmazni egy konkrét problémát,
akkor kell kutakodni, hogy mi lehet a gond és
mivel lehet orvosolni.

Rediscover music

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Meghallgatod és ha neked tetszik akkor ne foglalkozz mások véleményével...
Ebben igazad van:)De végülis az a fontos,hogy nekem tetszen!Sztm jó erősítő de kérdés hogy kiszolgálja e teljesen a CAV okat:)

Vendég

Sztereó erősitők

Meghallgatod és ha neked tetszik akkor ne foglalkozz mások véleményével...

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ez egy régi kis gép...Elég alap típus...Ha jobbat akarsz és Technicset akkor keresd az SU-A600 és 700 típusokat. De 39 ezer ft-ból már megkapsz egy Jungson J66 erősítőt, már ha még ennyibe kerül.Ez új garanciával.Igaz nem távos.Vagy ott a kis NAD 315 erősítő is.

Nem feltétlenül kell teschnics csak kiváncsiságból kérdeztem kinek mi a vélemyénye!Azért is kérdeztem mert elméletileg szerdán jönnek a dp880a-k és arra lettem volna kiváncsi ez jó e hozzá vagy nézzek egy komolyabbat?

Vendég

Sztereó erősitők

Ez egy régi kis gép...Elég alap típus...Ha jobbat akarsz és Technicset akkor keresd az SU-A600 és 700 típusokat. De 39 ezer ft-ból már megkapsz egy Jungson J66 erősítőt, már ha még ennyibe kerül.Ez új garanciával.Igaz nem távos.Vagy ott a kis NAD 315 erősítő is.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”