Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Imre07 »

No, csak megjött. Gratula.

Igen ,most is ezt hallgatom. :lol!: Nagyon kellemes a hangja és még szép is.Életben sokkal szebb mint fotón.

Szia!
Gratula hozzá!
Te nem a Vaterásat vetted meg? Mert ott van még moost is egy, csongrád megyei hírdetés.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Igen ,most is ezt hallgatom. :lol!: Nagyon kellemes a hangja és még szép is.Életben sokkal szebb mint fotón.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kíváncsi lennék rá,hogy egy ilyen profi erősítő mire képes egy normál sztereó rendszerben.Ha valaki esetleg hallotta,szívesen olvasnám a véleményét ezzel kapcsolatban. 

http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/136734.pdf

Érdekes téma ez. Én még ugyan nem hallottam ezt az erősítőt,de az eddig hallott úgymond profi erősítők hangja igazán tetszett. Otthonra is szívesen elfogadnám ezeket.Amik nem csak kifejezetten terem hangosításra készülnek ,hanem a stúdiókba azok (nekem )nagyon kellemesen zenélnek.Talán kevésbé is érzékenyek a kábelekre,alátámasztásra (itt biztosan sokan megköveznek...).
Hangjukban van valami lényegre törő és szinte minden esetben jól hallgathatóak.Legalább is kirívó hibáktól mentesek,szvsz. Lehet,hogy a HiFi úgymond HighEnd -jei között vannak jobbak,nagyobb felbontásúak,de ezek majd mindegyike hosszan hallgatható darab.Persze mint minden ez is ízlés dolga.

Vendég

Sztereó erősitők

Látom megy a vita a használt és új erősítőkön.Na hát, nekem is most jött meg(ill.mentem érte) a Luxman L410 erősítő.
Nem mai darab ez sem (1984 körüli,de mindenképpen újabb mint a 79'-es NAD 3020-am).
Picit én is féltem így látatlanban megvenni,de nagyon jó a gép.(az ára is baráti volt 35ezer Ft)
Pici karcolások vannak azért rajta ,de nem vészes,és a hangja amúgy is kárpótol ezekért a hiányosságokért.
A hangja nagyon-nagyon hasonlít a múltkor nálam lévő Creek EVO erősítőéhez.(köszönet Vackornak :lol!: )
Sokkal részletezőbb mint a kis NAD ,de mellette megtartva annak dinamikus hangját is.
Maximálisan meg vagyok elégedve. Ja és gyönyörű. A hangja csodálatos...
Majd fotókat is készítek ma róla.
A tekerő gombok is eloxált alumíniumból vannak(én eddig műanyagnak hittem,fotókon legalább is úgy néz ki)
A súlya is komoly (13Kg), és hatalmas trafóval van ellátva.Mondjuk a betáp vezeték nem egy komoly(olyan mint egy órás rádióé,olyan vékonyka).De most ezt a hang minőségén nem hallom .Tapasztalatom alapján a mostani gépek, kb. a kétszázezer Ft-os kategóriában a versenytársai.A tartósságát meg majd az idő megmutatja(én bízok benne)remélem nem lesz vele gond...
Ma azt hiszem újra végig hallgatom a lemezeimet vele.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Azt hittem érdekes témát dobok fel.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kíváncsi lennék rá,hogy egy ilyen profi erősítő mire képes egy normál sztereó rendszerben.Ha valaki esetleg hallotta,szívesen olvasnám a véleményét ezzel kapcsolatban.

http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/136734.pdf

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

És a phono fokozata kiemelkedően jó a többi részéhez képest is!  :lol!:
Én most a végfokát használom ,de az előfokról is hasonlóan jó minőség.Élőben megdöbbentő volt a Luxman L190 után ,hogy ez milyen nagy gép.
Két kis NAD kijönne belőle ,lemértem.
Phonot meg majd még később próbálom ki, a lemezjátszó beszerzés most odébb van...
Sajnos.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: vtb »

És a phono fokozata kiemelkedően jó a többi részéhez képest is!

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Látom megy a vita a használt és új erősítőkön.
Na hát, nekem is most jött meg(ill.mentem érte) a Luxman L410 erősítő.
Nem mai darab ez sem (1984 körüli,de mindenképpen újabb mint a 79'-es NAD 3020-am).
Picit én is féltem így látatlanban megvenni,de nagyon jó a gép.(az ára is baráti volt 35ezer Ft)
Pici karcolások vannak azért rajta ,de nem vészes,és a hangja amúgy is kárpótol ezekért a hiányosságokért.
A hangja nagyon-nagyon hasonlít a múltkor nálam lévő Creek EVO erősítőéhez.(köszönet Vackornak )
Sokkal részletezőbb mint a kis NAD ,de mellette megtartva annak dinamikus hangját is.
Maximálisan meg vagyok elégedve. Ja és gyönyörű. :lol!: A hangja csodálatos...
Majd fotókat is készítek ma róla.
A tekerő gombok is eloxált alumíniumból vannak(én eddig műanyagnak hittem,fotókon legalább is úgy néz ki)
A súlya is komoly (13Kg), és hatalmas trafóval van ellátva.Mondjuk a betáp vezeték nem egy komoly(olyan mint egy órás rádióé,olyan vékonyka).De most ezt a hang minőségén nem hallom .Tapasztalatom alapján a mostani gépek, kb. a kétszázezer Ft-os kategóriában a versenytársai.A tartósságát meg majd az idő megmutatja(én bízok benne)remélem nem lesz vele gond...
Ma azt hiszem újra végig hallgatom a lemezeimet vele.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Újat szeretnék, ha egy mód van rá, de ha van valakinek használt, annak sem lennék ellenére  
Nem vagyok a pénzem ellensége 

Ha meg tudod oldani akkor nézd és hallgasd meg a "barlangban", és lehet hogy beakcióznak neked valamit (és így már nem biztos hogy érdemes a használtat favorizálni)...

Oksi, köszi szépen.

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Újat szeretnék, ha egy mód van rá, de ha van valakinek használt, annak sem lennék ellenére  

Ha meg tudod oldani akkor nézd és hallgasd meg a "barlangban", és lehet hogy beakcióznak neked valamit (és így már nem biztos hogy érdemes a használtat favorizálni)...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Bocs, igazad van, 540A-ra gondoltam. Most kimondottan csak sztereó erősítőt akarok venni, majd később gondoltam venni jobb házimozi erősítőt és akkor a CA 640R-t (most onkyo 506-os van).
Nos én egy kicsit elfogult vagyok...
Tehát meg kell hallgatni hogy neked tetszik-e, de én akivel beszéltem (és együtt élnek ezekkel a vasakkal) azt mondták hogy jó gépek, hosszú ideig hallgatható hangjuk van.

Amúgy új vagy használt a kiszemelt példány?
Esetleg kereskedőtől letét ellenében lehet hogy hazaviheted és kipróbálhatod otthon.

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Bocs, igazad van, 540A-ra gondoltam. Most kimondottan csak sztereó erősítőt akarok venni, majd később gondoltam venni jobb házimozi erősítőt és akkor a CA 640R-t (most onkyo 506-os van).
Nos én egy kicsit elfogult vagyok...
Tehát meg kell hallgatni hogy neked tetszik-e, de én akivel beszéltem (és együtt élnek ezekkel a vasakkal) azt mondták hogy jó gépek, hosszú ideig hallgatható hangjuk van.

Amúgy új vagy használt a kiszemelt példány?
Esetleg kereskedőtől letét ellenében lehet hogy hazaviheted és kipróbálhatod otthon.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Sztereó erősítőt szeretnék venni. Cambridge Audio Azur 640A V2 és a Cambride Audio 540R V3 között gondolkodom. Tannoy Mercury F4 hangszóróhoz kellene. Van valakinek valami véleménye ezekről? Előre is köszönöm.
Nos megvétel előtt hallgasd meg mindenképpen mert megosztja az emberek véleményét a CA (spec nekem bejön).

Egyébként csak zene vagy mozi is lenne (mert az 540R az HM vas)?
Amúgy a CA. HM vasak általában elég jók zenére is (természetesen a kategóriatársakhoz képest).

/Michael Jackson/

Vendég

Sztereó erősitők

Az 540 nekem még mozira sem tetszett, de ízlések és pofonok, erről kukori tudna mesélni...Ő is az 540 et váltotta 640-re...Nem bánta meg...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Sztereó erősítőt szeretnék venni. Cambridge Audio Azur 640A V2 és a Cambride Audio 540R V3 között gondolkodom. Tannoy Mercury F4 hangszóróhoz kellene. Van valakinek valami véleménye ezekről? Előre is köszönöm.
Nos megvétel előtt hallgasd meg mindenképpen mert megosztja az emberek véleményét a CA (spec nekem bejön).

Egyébként csak zene vagy mozi is lenne (mert az 540R az HM vas)?
Amúgy a CA. HM vasak általában elég jók zenére is (természetesen a kategóriatársakhoz képest).

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

/Michael Jackson/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Na, elmentem a bizományiba de csak 2erősítő volt benn, Uher rd 250 20e-ért meg valami noname, msot az Onkyo A 8015 fele hajlok, erről vélemény valakinek?Gyártási évet nem sikerült találnom róla, meg véleményt sem. :/

Hát az Onkyo-t nem ismerem, de ránézésre kb. 20 évesre saccolom (talán több ).
Én a helyedben vadásznám a netet és a hirdetéseket figyelném, és kérdezősködnék...
Pl. a vakerán is van Tolna megyei csóka aki biztos tudna valamit ajánlani neked pl. ezt itt!!!
De itt az apróban is vannak páran akiket érdemes lenne szemrevételezni.

Egyébként megnyugtatlak hogy egy szinte bármilyen de jó állapotú sztereó vasat bekötsz a láncodba... ott nem az lesz a leggyengébb láncszem.
És mint tudjuk: "Olyan erős ill. jó a láncod, mint a leggyengébb láncszem benne!"

Egyébként ha megvan az elhatározás és az összeg akkor már csak lépned kell, neked.
Mivel senki nem hall a te füleddel és nem olyan az ízlése mint neked.

Más hasonló üzlet nincs szexárdon?
Majd jövő héten körbenézek itt a "Levi"-nél (bizományis csóka baján), és ha van valami értelmes akkor szólok.
Persze ha érdekel a dolog...

Stavanger
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Stavanger »

Szekszárdi vagyok. A kérdőjeles pedig Onkyo FR-435, így gondoltam, bocs ha félreérthetően írtam, ez valami CD-Tuner-Erősítő az egyben, csak 6ohm-on 36W-ot ad csak le, ami a 80W-tól egy picit messze van.
Valóban igazad van, kevertem a széria számokat (utána néztem).
Ezzel az Onkyo-val lehet hogy nem próbálkoznék a helyedben.
Ez egy CD, MD, Tuner és erősködő egyben.
A teljesítményével még okvetlenül nem is lenne baj, de a torzítása az már aggasztóbb dolog egy kicsit.

Egyébként ne tévesszen meg a dolog, a minőség fontosabb mint a mennyiség (mint általában).

Egyébként régen volt szexárdon a piacnál valami műszaki bizi ha jól emlékszem.
Érdemes ilyen ügyben is körbenézni.
Itt Baján is van ilyen üzlet, így gondolom hogy egy megyeszékhelyen is kellene lennie.
De ha a "találkatéren" meg van még a Sony bolt, akkor nézz be oda is mert régebben ott is voltak ilyesmik amiket úgy számoltak be új vásárlásakor.
És ott van a rengeteg apró is (csak itt valamennyivel nagyobb a "lutri effektus").

Na, elmentem a bizományiba de csak 2erősítő volt benn, Uher rd 250 20e-ért meg valami noname, msot az Onkyo A 8015 fele hajlok, erről vélemény valakinek?
Gyártási évet nem sikerült találnom róla, meg véleményt sem. :/

Vendég

Sztereó erősitők

Micsináljak?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

OFFTOPIC:

Ja, és az erősítőből hallatszott olyankor a zene. 

Nem vicc.
Amúgy a denonnal is tapasztaltam hasonlót.
A földön aludtam, kb 40 cm-re a vastól. Stand-by módban volt, de a pc-től kapott jelet, egy netes rádió bekapcsolva maradt. Szóval így félálomban nagyon halk zenére lettem figyelmes. Majd teljesen kikapcsoltam a vasat és megszűnt a zene... Nem tudom mi adhat ki hangot ilyen esetben.

Nincs ebben semmi különleges,csak ritkán hallgatod ilyen formában az erősítőt,elnyomja a hangfal hangja.Tegyél rá egy műterhet és hallgasd meg úgy,meglepődsz.

Vendég

Sztereó erősitők

OFFTOPIC:

Ja, és az erősítőből hallatszott olyankor a zene. 

Nem vicc.
Amúgy a denonnal is tapasztaltam hasonlót.
A földön aludtam, kb 40 cm-re a vastól. Stand-by módban volt, de a pc-től kapott jelet, egy netes rádió bekapcsolva maradt. Szóval így félálomban nagyon halk zenére lettem figyelmes. Majd teljesen kikapcsoltam a vasat és megszűnt a zene... Nem tudom mi adhat ki hangot ilyen esetben.

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

Ezek a hangdobozk már kishangerőnél is nagyon jó mélyet adnak és nem kell nekik nagy hangerő biztos ezért jobban terheli az erősítőt!A lényeg,hogy nem kell attól tartanom,hogy elszáll az erősítő

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”