Gabi az ország legjobb Naka szervizese, külföldről is hordják a magnókat hozzá szervízre... ha az ő átnézése óta a tulaj nem állította el (miért tette volna?), akkor az penge.sutemenyx írta: ↑2023.12.28., csüt. 17:13Jó eséllyel szerte széjjel van állítva. A type2 felvételi paraméterek biztosan. Nekem is van a legutóbbi török gyártású SA-m. Gyengébb, mint a régi japán, de rossznak nem mondanám. Gyakorlatilag mindegyik magnót javította már “hozzáértő”, akinek sem a beállítás mikéntjeről nincs fogalma, gyári referenciaszalagokkal pedig végképp nem rendelkezik, vagy nem is látott még olyat. Így ezeknél a gépeknél manapság a teljesen belenyúlásmentes állapot a fő érték.tonya írta: ↑2023.12.28., csüt. 12:24A magnó most, december 24.-e óta van a tulajdonomban, igazán tegnap tudtam vele foglalkozni, a "csodát" képletesen kell értelmezni, mivel mint írtam is, igen rosszul indult a dolog, és miután jelenleg csak egy ilyen D90-et találtam itthon (igen ezzel én is tisztában vagyok, hogy nem egy csúcs szalag ), a végén nagyon meglepődtem a minőségen az előtte tapasztaltahoz képest. A fos TDK-SA-ról majd készítek képet, elég gáz...A magnó Bodoki Gábor által lett rendbe rakva 1 éve, de ez látszik is rajtaNem ez lesz a fő műsor forrásom továbbra sem, de ettől függetlenül néha jól esik bekapcsolni és hallgatni majd, egyébként elméletileg ma érkezik majd TDK-SA X illetve Maxell XL II kazetta. A Revox B77 mellett (alatt) jól elfog férni ez a kis Nakamichi is.
Korábban volt nálam egy 480-as kölcsön, amit szintén javított és beállított már valaki. Hát elég vicces állapotban volt szegény :)
Nade azt is sikerült végül beállítani helyesen.![]()
Egyszerűen csak szar volt a kazetta. Nem ez az első és nem is az utolsó...