Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
Nem nehéz kitalálni, hogy téged mi motivál...
Emberek beszélgetnek, vitatkoznak valamiről, ami foglalkoztatja őket. Legyen az készülék, állvány, alátét, kábel... akármi. És akkor jön valaki kijelenti, hogy: oké beszélgessetek csak erről, de engem ez nem érdekel. Én én ezen már rég túl vagyok, én hála már kinőttem ebből, jobban kezelem a hobbit, amit ti még nem tudtok helyén kezelni.
Ilyet gondolni lehet, de beírni szerintem teljesen értelmetlen. Nem illik azt sugalni, hogy beíró mások előtt jár, már túl van ezeken a felesleges kütyüzéseken és egy emelkedettebb létformából néz le az izgatottan posztolókra.
Na mégegyszer. A sok félremagyarázás, meg istvan01 után leírnám miért is tartom tapintatlannak és feleslegesnek az ehhez hasonló beírásokat. Mert nagyon sok topikban olvasni hasonlókat.kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 15:11Egy szerény vélemény a jókábel, drágakábel, ezüstkábel stb. kérdéshez.
Tiszteletben tartom azok véleményét, akik drága és jó kábelt - így együtt - használnak, hallgatnak, el is hiszem nekik, hogy jobb is, mint az általuk lesajnált olcsó rezesek. Böcsülettel bevallom, nem tudom hogyan szól az ANVz és nem is fogom megtudni, csóró vagyok hozzá, ennyire egyszerű. De, ahogy megboldogult nagymamám mondta, nem is zsenéroz.
Volt egy időszak, amikor a tápkábelem drágább volt, mint az erősítőm, az ic-m, mint a pörgető. Hála, kinőttem.
Viszont ti is higgyétek el, most nyugodtabban és boldogabban hallgatok zenét, már jobban helyén kezelem e hobbit és a hozzá kapcsolódó kütyüzést, kábelezést stb., jó volt, kell, ezt senki nem tudja megúszni.
Visszatért az az időszak, amikor ismét többet költök könyvekre, mint drótokra![]()
Emberek beszélgetnek, vitatkoznak valamiről, ami foglalkoztatja őket. Legyen az készülék, állvány, alátét, kábel... akármi. És akkor jön valaki kijelenti, hogy: oké beszélgessetek csak erről, de engem ez nem érdekel. Én én ezen már rég túl vagyok, én hála már kinőttem ebből, jobban kezelem a hobbit, amit ti még nem tudtok helyén kezelni.
Ilyet gondolni lehet, de beírni szerintem teljesen értelmetlen. Nem illik azt sugalni, hogy beíró mások előtt jár, már túl van ezeken a felesleges kütyüzéseken és egy emelkedettebb létformából néz le az izgatottan posztolókra.
Véleményem szerint ezeknek a kérdéseknek sokkal több közük van a hifihez, mint sokan hinnék. 

Ezek már nagyon messzire vezető filozófiai kérdések, itt biztosan off is. Valami keleti bölcs szerint a képlet: elvárások-(mínusz)lehetőségek=boldogság mértéke. Aztán, mi adja a boldogságot? A pénz, a jobb hifi, a nagyobb lakás? Valakinek igen, valakinek meg egyik sem kell hozzá. Szerencsére. Lehetünk elégedettek és boldogok a mai hifinkkel? Szerencsére vannak olyanok, akik erre igennel tudnak válaszolni, pedig nem a legjobb rendszerük van otthon (ha ennek a fogalomnak egyáltalán van értelme).kupecke írta: ↑2019.02.07., csüt. 07:31Annak is tűnhet, de miért ne lehetne az általad írt állapot? Másképpen érzem. Kis színes ehhez, már talán másik topikba is illee. A közelmúltban beszéltünk erről már itt jelen nem lévő fórumtársakkal, én akkor is azt mondtam: ha racionálisan nézem, jobb hifim van, jobb autóm van, nagyobb lakóterületen élek, stb. , mint amire szükségem van. Az életnek ez csak egy nézőpontja, valójában, és a hitem szerint pont olyan van mindenből, mint amennyi éppen kell a további fejlődésemhez. Annak csak örülök, ha mások sokkal előttem tartanak, van kitől tanulnom![]()
Miért veszünk hifiberendezéseket, miért keressük az egyre jobb kábeleket? Sokan azért, mert meghallgatják, és büszkén hátradőlnek, hogy megint jobb lett a rendszerem (vagy nem, de ez úgyis szubjektív). Mások meg annak örülnek, hogy jobban szól Vivaldi vagy a Metallica.
Mindenki másért vesz új gépet, másért hallgat zenét, és másban találja meg a boldogságát, még akkor is, ha csak lecseréli a tápkábelét. Ezt a szabadságot meg hagyjuk már meg egymásnak.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Annak is tűnhet, de miért ne lehetne az általad írt állapot? Másképpen érzem. Kis színes ehhez, már talán másik topikba is illene. A közelmúltban beszéltünk erről már itt jelen nem lévő fórumtársakkal, én akkor is azt mondtam: ha racionálisan nézem, jobb hifim van, jobb autóm van, nagyobb lakóterületen élek, stb. , mint amire szükségem van. Az életnek ez csak egy nézőpontja, valójában, és a hitem szerint pont olyan van mindenből, mint amennyi éppen kell a további fejlődésemhez. Annak csak örülök, ha mások sokkal előttem tartanak, van kitől tanulnomSoundMania írta: ↑2019.02.06., szer. 21:38De azért ne felejtsétek el , hogy a megelégedettség nem azonos a megalkuvással!kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 19:28Kedves Rudolf!
Nem szeretném, hogy személyeskedéssé fajuljon, nem is igazán válaszolnék, de idéztél, és ez is benne van "az a baj, hogy ez nem igaz"![]()
Már egy korábbi beírásom kapcsán is megtaláltál priviben, mondtam felejts el, engedd el a témát..., évekkel ezelőtt írtam véleményt a topicodba, nem részletezem, de akkor kértem törlésemet a fórumról is.
ennyi az előzmény
DE, e topicba engedtessék meg, hogy leírjam a véleményem. Ne irritáljon, nem nőttem ki egy korból, ahogy írtad, megjártam egy utat, levontam a tapasztalatomat, saját szintemen, magamnak. Az okoskodás pedig főleg távol áll tőlem, ha valaki ezt ennek vette, sajnálom. Nem bibliofilből lettem audiofil, az sosem voltam.
A zenét szeretem, a léleknek is fontos, igen, ebben egyetértünk. A kábeleknek ehhez viszonz vajmi köze van..., (számomra).
Hidd el, többet olvasok, mint írok![]()
Ajánlom figyelmedbe aláírásomat, de sajnos ha ezt többen megfontolák bezár a (kábel)bazár
( ne kelljen sokat gugliznod, meg ölég apró a bötű is, egy kis segítség:"A megelégedettségből felülmúlhatatlan boldogság származik")
Így bocs, ha valaki megalkuvás nélküli megelégedettség miatt boldog.

Szörnyű bűnt követtem el: időnként szoktam olvasni zenehallgatás közben. És bizony egyiket sem kívánom elhagyni a hátralevő életemben sem. Sőt: én hülye a zenehallgatás szeretete miatt veszek mindenféle hifis berendezéseket, meg kábeleket is.cables írta: ↑2019.02.06., szer. 18:47Csak az a baj, hogy ez nem igaz. Több okból is. Az első az, hogy aki valóban bibliofil lett audiofil helyett az könyvet olvasna, nem pedig itt okoskodna. Egy másik ok az, hogy az audio vonzásköréből nem nagyon lehet és nem is érdemes kitörni.
Remélem könyvmoly emberünk ezentúl inkább olvas, mint ír!
Mea culpa, mea maxima culpa!!

Most akkor be kell állnom valamelyik táborba?

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Komolyan mondom, ez megint mélységesen felháborít, amit cables művel itt, pocskondiázza azt, aki tiszteletben tartja a kékvérű kábeleket szerető embereket, de neki ez már sok, ebből a diliből ő kiszáll. Rudolf, te vagy aki nem vagy képes tisztelni, bocs, de igen, kivéve azokat, akik megtérnek hozzád, drótjaidra potenciális vevők. Milyen érdekes az, hogy nekem is van pár hifis ismerősöm, akire rászálltál, mindenáron tukmáltad a kábeleidet, ők kértek, ne zaklasd őket, te meg csak azért is. Ez a fiu is pont ezt kérte tőled, fórumból is kilépett lehet, emiatt. Te mindenkiben bosszú alanyt látsz, aki elutasítja a tukmálásodat?
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1263
De azért ne felejtsétek el , hogy a megelégedettség nem azonos a megalkuvással!kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 19:28Kedves Rudolf!
Nem szeretném, hogy személyeskedéssé fajuljon, nem is igazán válaszolnék, de idéztél, és ez is benne van "az a baj, hogy ez nem igaz"![]()
Már egy korábbi beírásom kapcsán is megtaláltál priviben, mondtam felejts el, engedd el a témát..., évekkel ezelőtt írtam véleményt a topicodba, nem részletezem, de akkor kértem törlésemet a fórumról is.
ennyi az előzmény
DE, e topicba engedtessék meg, hogy leírjam a véleményem. Ne irritáljon, nem nőttem ki egy korból, ahogy írtad, megjártam egy utat, levontam a tapasztalatomat, saját szintemen, magamnak. Az okoskodás pedig főleg távol áll tőlem, ha valaki ezt ennek vette, sajnálom. Nem bibliofilből lettem audiofil, az sosem voltam.
A zenét szeretem, a léleknek is fontos, igen, ebben egyetértünk. A kábeleknek ehhez viszonz vajmi köze van..., (számomra).
Hidd el, többet olvasok, mint írok![]()
Ajánlom figyelmedbe aláírásomat, de sajnos ha ezt többen megfontolák bezár a (kábel)bazár
( ne kelljen sokat gugliznod, meg ölég apró a bötű is, egy kis segítség:"A megelégedettségből felülmúlhatatlan boldogság származik")
Így bocs, ha valaki megalkuvás nélküli megelégedettség miatt boldog.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6326
Szerintem meg nyugodtan írhat, mivel az ég világon semmi kivetnivaló nincs abban amit írt.Te veszed fel úgy mintha egy direkt támadás ért volna.Egyébként meg miért is okoskodik? Leírta a saját álláspontját a kábelezéssel kapcsolatban, mindenféle személyes töltet nélkül-erre jössz te és beleviszed a személyeskedést.cables írta: ↑2019.02.06., szer. 18:47Ez a beírás egy tipikus változat, rengeteg ehhez hasonló születik, ez talán egy kicsit irritálobb az átlagnál, mert kiemelten hangsúlyozza, hogy a beíró kinőtt egy korból, amiben az itt lévők még szenvednek. Tehát egy tapasztalt okos ember elnéző mosollyal szól az itt tébláboló éretlen audiósokhoz, majd kinövítek gyerekek.kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 15:11Egy szerény vélemény a jókábel, drágakábel, ezüstkábel stb. kérdéshez.
Tiszteletben tartom azok véleményét, akik drága és jó kábelt - így együtt - használnak, hallgatnak, el is hiszem nekik, hogy jobb is, mint az általuk lesajnált olcsó rezesek. Böcsülettel bevallom, nem tudom hogyan szól az ANVz és nem is fogom megtudni, csóró vagyok hozzá, ennyire egyszerű. De, ahogy megboldogult nagymamám mondta, nem is zsenéroz.
Volt egy időszak, amikor a tápkábelem drágább volt, mint az erősítőm, az ic-m, mint a pörgető. Hála, kinőttem.
Viszont ti is higgyétek el, most nyugodtabban és boldogabban hallgatok zenét, már jobban helyén kezelem e hobbit és a hozzá kapcsolódó kütyüzést, kábelezést stb., jó volt, kell, ezt senki nem tudja megúszni.
Visszatért az az időszak, amikor ismét többet költök könyvekre, mint drótokra![]()
Csak az a baj, hogy ez nem igaz. Több okból is. Az első az, hogy aki valóban bibliofil lett audiofil helyett az könyvet olvasna, nem pedig itt okoskodna. Egy másik ok az, hogy az audio vonzásköréből nem nagyon lehet és nem is érdemes kitörni. Az embernek fontos része a lélek és a zene minél tökéletesebben halljuk, annál inkább hat ránk, egy állandó örömforrás ha ma olyan hangokat hallunk a lemezünkről, amit tegnap még nem, ha finomabbak a részletek, jobbak a magasak, megfogottabbak a mélyek.
Mindennek nincs sok köze a vagyoni helyzethez. Rengeteg szuperhigh-end rendszert hallottam csapnivalóan, idegesítően szólni, és nagyon sok egyszerűt hallottam, amit élvezet volt hallgatni.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Úttörő írta: ↑2019.02.05., kedd 20:21Köszi, de engem konkrétan az érdekelne, hogy egy azonnali "átkapcsolással" milyen különbséget hallanék. Ezt itthon -mgus írta: ↑2019.02.05., kedd 18:58Csak ilyet találtam, de ez így is van ahogy elmondja, a feliratot be lehet kapcsolni.Úttörő írta: ↑2019.02.05., kedd 18:04Van a neten sok video ahol hangfalak hangját hasonlítják össze. pl itt: https://www.youtube.com/watch?v=sZn9alsmSNE
Még egy gyengébb fülessel is jól hallhatóak a különbségek. Tudtok-e ajánlani olyan videót ahol ilyen módszerrel hasonlítják össze az usb kábelek hangját? Érdekelne.
https://www.youtube.com/watch?v=ZlqCKeC5eMo
megfelelő eszközök hiányában - nem tudom kipróbálni.
Ha átkapcs nélkül nem hallod, akkor számodra meddő terület. Egy gonddal kevesebb. Nem kell túlmisztifikálni. Egyébként kb. annyira számít, mint bármilyen egyéb kábel. Kérdés, hol tart az "építkezés".
.
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
Ami azt illeti vannak itt mások is akik jobban tennék, ha csak olvasnának. Ez a kábel hitt komisszárság filozófia nagyon jól mutat egy gyártó oldalán, de ezt már sokan nem kajálják be. Hogyha mindig van jobb és feljebb, akkor tudja-e az aki ezt állítja, hogy honnan indultunk és hová tervezzük az érkezést? Vagy csak legyen mindenből több és jobb? Kinek mi?
Ugyan már!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Most vején találtad a szövet Rudi bácsi. Szerintem is Ír-Ritáló az a beírás. Olyan mint a sztárséf, aki már csak rántottát süt de sokkal boldogabb most. Örvendetes, hogy tapasztalt okos emberként elnéző mosollyal szólsz le bántó/idegesítő hangú hangszereket(előadásmódot,fölvételeket), bántó/idegesítő módon tolmácsoló rendszereket. Azért mégsem szólhat minden úgy, mint a nyállal töltött tuba, meg a mézzel kent hegedű. Éppen ezért fontos, hogy eltávolítsuk az ilyen édesítőszereket, síkosítókat a rendszerünkből. Ha jól emlék-szem valami power néven futottak ilyen dunyhás-rézből érlelt huzalok, na azokat kerüld el szerintem. Persze csak ha tényleg szeretnéd hallani, hogy mi van a lemezeken.cables írta: ↑2019.02.06., szer. 18:47Ez a beírás egy tipikus változat, rengeteg ehhez hasonló születik, ez talán egy kicsit irritálobb az átlagnál, mert kiemelten hangsúlyozza, hogy a beíró kinőtt egy korból, amiben az itt lévők még szenvednek. Tehát egy tapasztalt okos ember elnéző mosollyal szól az itt tébláboló éretlen audiósokhoz, majd kinövítek gyerekek.kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 15:11Egy szerény vélemény a jókábel, drágakábel, ezüstkábel stb. kérdéshez.
Csak az a baj, hogy ez nem igaz. Több okból is. Az első az, hogy aki valóban bibliofil lett audiofil helyett az könyvet olvasna, nem pedig itt okoskodna. Egy másik ok az, hogy az audio vonzásköréből nem nagyon lehet és nem is érdemes kitörni. Az embernek fontos része a lélek és a zene minél tökéletesebben halljuk, annál inkább hat ránk, egy állandó örömforrás ha ma olyan hangokat hallunk a lemezünkről, amit tegnap még nem, ha finomabbak a részletek, jobbak a magasak, megfogottabbak a mélyek.
Mindennek nincs sok köze a vagyoni helyzethez. Rengeteg szuperhigh-end rendszert hallottam csapnivalóan, idegesítően szólni, és nagyon sok egyszerűt hallottam, amit élvezet volt hallgatni.
"Áldozat nélkül nincs veszteség"
Kedves Rudolf!
Nem szeretném, hogy személyeskedéssé fajuljon, nem is igazán válaszolnék, de idéztél, és ez is benne van "az a baj, hogy ez nem igaz"
Már egy korábbi beírásom kapcsán is megtaláltál priviben, mondtam felejts el, engedd el a témát..., évekkel ezelőtt írtam véleményt a topicodba
, nem részletezem, de akkor kértem törlésemet a fórumról is.
ennyi az előzmény
Hidd el, többet olvasok, mint írok
( ne kelljen sokat gugliznod, meg ölég apró a bötű is, egy kis segítség:"A megelégedettségből felülmúlhatatlan boldogság származik"
)
Nem szeretném, hogy személyeskedéssé fajuljon, nem is igazán válaszolnék, de idéztél, és ez is benne van "az a baj, hogy ez nem igaz"

Már egy korábbi beírásom kapcsán is megtaláltál priviben, mondtam felejts el, engedd el a témát..., évekkel ezelőtt írtam véleményt a topicodba

ennyi az előzmény
Hidd el, többet olvasok, mint írok

( ne kelljen sokat gugliznod, meg ölég apró a bötű is, egy kis segítség:"A megelégedettségből felülmúlhatatlan boldogság származik"

Ez a beírás egy tipikus változat, rengeteg ehhez hasonló születik, ez talán egy kicsit irritálobb az átlagnál, mert kiemelten hangsúlyozza, hogy a beíró kinőtt egy korból, amiben az itt lévők még szenvednek. Tehát egy tapasztalt okos ember elnéző mosollyal szól az itt tébláboló éretlen audiósokhoz, majd kinövítek gyerekek.kupecke írta: ↑2019.02.06., szer. 15:11Egy szerény vélemény a jókábel, drágakábel, ezüstkábel stb. kérdéshez.
- mgus
- Törzsvendég
- Értékelés: 377
Téged nem ismerlekasebestyen írta: ↑2019.02.06., szer. 18:26Nem hinném, hogy ebben az életben lesz nálam AN ezüst kábel (teszt), de biztos voltam benne, hogy Te ismered a Heed vonalat meg mindent is.![]()

MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7696
Nem hinném, hogy ebben az életben lesz nálam AN ezüst kábel (teszt), de biztos voltam benne, hogy Te ismered a Heed vonalat meg mindent is.mgus írta: ↑2019.02.06., szer. 18:17Nem szándékoztam elmenni,ismerem a heed vonalat.

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- mgus
- Törzsvendég
Nem szándékoztam elmenni,asebestyen írta: ↑2019.02.06., szer. 16:23Remélem elég türelmes a M(á)gus Úr!![]()

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7696
Remélem elég türelmes a M(á)gus Úr!SoundMania írta: ↑2019.02.05., kedd 23:30Majd menj el ASebihez amikor próbálja.mgus írta: ↑2019.02.05., kedd 23:27Mit az ezüstöt? Nincs heed termékem, vagyis a hangfalam talán, nem volt ráírvaSoundMania írta: ↑2019.02.05., kedd 23:23
Látom azért csak erőlteted....
Majd egyszer inkább próbáld ki. :), de biztos az.

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Egy szerény vélemény a jókábel, drágakábel, ezüstkábel stb. kérdéshez.
Visszatért az az időszak, amikor ismét többet költök könyvekre, mint drótokra
Visszatért az az időszak, amikor ismét többet költök könyvekre, mint drótokra

- SoundMania
- V.I.P.
Majd menj el ASebihez amikor próbálja.mgus írta: ↑2019.02.05., kedd 23:27Mit az ezüstöt? Nincs heed termékem, vagyis a hangfalam talán, nem volt ráírvaSoundMania írta: ↑2019.02.05., kedd 23:23Látom azért csak erőlteted....
Majd egyszer inkább próbáld ki. :), de biztos az.
- mgus
- Törzsvendég
Mit az ezüstöt? Nincs heed termékem, vagyis a hangfalam talán, nem volt ráírvaSoundMania írta: ↑2019.02.05., kedd 23:23Látom azért csak erőlteted....
Majd egyszer inkább próbáld ki. :)

- SoundMania
- V.I.P.
Látom azért csak erőlteted....mgus írta: ↑2019.02.05., kedd 22:59Ezt a Zsolt mondta, még annó régen amikor ott jártunk, de szerintem is igaz.
Majd egyszer inkább próbáld ki. :)
- mgus
- Törzsvendég
Ezt a Zsolt mondta, még annó régen amikor ott jártunk, de szerintem is igaz.
- SoundMania
- V.I.P.
Tudom mi hogyan szól és mivel....asebestyen írta: ↑2019.02.05., kedd 22:43A szerinted jóféle ezüst kábel egy Neked tetsző irányba vinné a hangot. Ez így oké. Nekem viszont ezekkel a sima réz kábelekkel hozza azt a hangot, amit rég vágytam. Ilyen értelemben nekem lehet ez az egyszerű kábel jobb, mint bármelyik ezüst akár.SoundMania írta: ↑2019.02.05., kedd 22:14
Elhiszem , hogy nem érdekel csak épp nem értem meg. Mert indokot nem mondtál. Naná, hogy többféle kábel is jó lehet! Hiszen teljesen eltérő anyagú és konstrukciójú kábelek is szólhatnak szinte egyformán.
Úgy gondolom, pont a Heedaknak tenne jót egy jóféle ezüstkábel a sima egyszerű rezek helyett.
Azt tudom javasolni ne zárkózz el a jó kábelektől. Csak Te fogod a kárát látni.
Ha meg amúgy nézem, akkor nem is szeretnék AN ezüst drótok közé "Heedakat" kötni, vagy AN ezüst drótokra építeni a rendszerem, ha érted... Nagyon elfajzott hifizésnek érezném.![]()
Az , hogy nem szeretnéd, meg hogy ki kellene próbalnod , nem csak magyarázni róla , ezek között elég nagy a szakadék.
Abban is biztos vagyok , hogy ami nekem tetszik az neked is tetszene! :)
- SoundMania
- V.I.P.