Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Cd játszók
Cd játszók
Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám Kösz, megnézem.
Cd játszók
Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
enyém is kicsit kényes a kommersz írt lemezekre
de pl a philips audio cd-t, black memorexet szereti nagyon..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Cd játszók
Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Cd játszók
Sziasztok! Hozzáértők tanácsát szeretném kérni . Cd lejátszásra Sony DVP-S536D dvd játszót használtam,melyet Sony DRB 475 házimozi erölködővel kötöttem össze. A hangfalak B&W 602 S3 voltak. Mint sejthetö, a sztereo hangélmény nem szögezett a fotelba. Nemrég ebben a felállásban kipróbáltam egy Alchemist Maxim sztereo erősítőt és nekem nagyságrendi változást jelentett a cd halgatás terén. Arra gondoltam hogy a dvd játszót kiváltanám egy cd plajerrel. Mivel cd játszók terén meglehetősen tájékozatlan vagyok, arra kérnék tanácsot mit lenne érdemes venni ehez az erősítőhöz. A dvd játékoshoz képest szignifikáns javulást szeretnék,viszont túl sem akarom lihegni a dolgot. Előre is kösz..
Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám
sajti
Cd játszók
Sőt az igazán jó készülékek meg már nem is szépek, mivel a minimaldesign az jobban leközli azt, hogy ez egy más minőség már.
Szerintem minél egyszerűbb egy gép,annál szebb.És éppen ezért.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
Sziasztok! Hozzáértők tanácsát szeretném kérni . Cd lejátszásra Sony DVP-S536D dvd játszót használtam,melyet Sony DRB 475 házimozi erölködővel kötöttem össze. A hangfalak B&W 602 S3 voltak. Mint sejthetö, a sztereo hangélmény nem szögezett a fotelba. Nemrég ebben a felállásban kipróbáltam egy Alchemist Maxim sztereo erősítőt és nekem nagyságrendi változást jelentett a cd halgatás terén. Arra gondoltam hogy a dvd játszót kiváltanám egy cd plajerrel. Mivel cd játszók terén meglehetősen tájékozatlan vagyok, arra kérnék tanácsot mit lenne érdemes venni ehez az erősítőhöz. A dvd játékoshoz képest szignifikáns javulást szeretnék,viszont túl sem akarom lihegni a dolgot. Előre is kösz..
Cd játszók
Sőt az igazán jó készülékek meg már nem is szépek, mivel a minimaldesign az jobban leközli azt, hogy ez egy más minőség már.
Cd játszók
A szépségideálok változnak... Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.
Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért. A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...
sajti
Cd játszók
Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.
Vagy nem...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
- Senki Alfonz
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Cd játszók
Szerintem se, ezek gyönyörűek
A szépségideálok változnak...
Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Cd játszók
Szerintem se, ezek gyönyörűek
Cd játszók
Ezeknek nem lehet ellenállni
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Cd játszók
Jaj de szép
e-Bay
Cd játszók
Ajánlottak ma egy Denon DCD920-at valami 20e Ft körül. Ha jól tudom ez valami 15 éves lejátszó, valami KSS mechanikával. Igazából érdekel, hogy valakinnek van-e ilyen. Egy Marantz74-esem van otthon, ami ugye nem távos, oszt igazából az érdekelne, hogy hozzá képest milyen. Van valakinek infoja?
Cd játszók
Sziasztok! Mi a véleményetek a Sony X33ES cd lejátszóról? Egy havernak van ilyen, de ez még nam a duplatrafós változat. Kicsit beteg is, mert néha megáll a cd(a motor forog és ha kicsit rásegít az ember akkor forog tovább, szóval a motor nem adja át a megfelelő nyomatékot, vagy út közben elveszik valahol) és furcsa hangja van. Szerinte van benne valami kuplung és az csúszik.
Szóval jó cd? Esetleg ötlet a javításra?
Cd játszók
Na...megvettem életem első komolyabb cd playerét.
A szerncsés az Arcam Alpha One lett.
Leírás hétvégén várható.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
Milyen házimozi/sztereó rendszered van tusi? Én egyelőre az alap Cd játékosomat szeretném lecsrélni, a hangfalaim B&W 602 S2.
Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.
A cd-t sztem akkor cseréld le, ha valami sztereó erősítőd van. Egy alap cd simán jó egy hm erősítőhöz. Ha valami 3-400 e-s Av-d lenne, még ahhoz esetleg érdemes lenne egy jó cd.
h/k -m van sztereóban meg moziban is
Ezzel egy ici-pict vitába szállnék, egy jobb CD-játékos esetében azért a hangkarakterisztikai változásokat többé-kevésbé észre lehet venni, de alapvetően igaza van Tusi-nak, valszeg én sem cserélnék.
-
Vendég
Cd játszók
Milyen házimozi/sztereó rendszered van tusi? Én egyelőre az alap Cd játékosomat szeretném lecsrélni, a hangfalaim B&W 602 S2.
Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.
A cd-t sztem akkor cseréld le, ha valami sztereó erősítőd van. Egy alap cd simán jó egy hm erősítőhöz. Ha valami 3-400 e-s Av-d lenne, még ahhoz esetleg érdemes lenne egy jó cd.
h/k -m van sztereóban meg moziban is
Cd játszók
Sziasztok!Van valakinek tapasztalata a Philips DVP9000S Cineos játékossal?
Elsősorban a hangja érdekel. Nagyon dicsérték pl. a Stereo Sound&Vision-ben (84.szám, 2005 szept.-okt.).
CD up sampling 88,2 kHz, vagy DSD 2,8 MHz mintavételezésével olvassa be a sima audio CD-ket is.
Állítólag SACD, CD játékosnak is nagyon jó.
Mi a véleményetek? Nagyságrendileg a Denon 1920-as árával megegyező pénzbe kerül.
Köszi!
Nem rossz darab, de nem volt versenyben az én DVD lejátszómmal. Igaz nem is ugyanaz az árkategória...
Sajti
Cd játszók
freeman74: en lehet hogy eladnam az XE 700 vagy 800-am, ha erdekel valamelyik. A tobbieket kerdezem mennyit erhetnek ezek most? Eleg jo allapotban van mindketto, keveset futottak szerintem. Az utobbit 30 folott soztak ram kenyszerbol (en is egy ES klasset neztem ki, hasonlo regi darabot, am 1-2 nap hasznalat utan bekrepalt, ugyhogy ezt az XE 800-at kaptam helyette.)
Cd játszók
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Philips DVP9000S Cineos játékossal?
Elsősorban a hangja érdekel. Nagyon dicsérték pl. a Stereo Sound&Vision-ben (84.szám, 2005 szept.-okt.).
CD up sampling 88,2 kHz, vagy DSD 2,8 MHz mintavételezésével olvassa be a sima audio CD-ket is.
Állítólag SACD, CD játékosnak is nagyon jó.
Mi a véleményetek? Nagyságrendileg a Denon 1920-as árával megegyező pénzbe kerül.
Köszi!
Projektor: Epson EH-TW7400, AV: Denon AVR-X4500H, Onkyo A-9150, SACD: Sony SCD-XB790QS, LP: Audio Technika, Stereo: Quadral Chromium Style 8, Focal Chorus SW700, Triangle Antal limited edition 30th anniversary
Cd játszók
Ez így van, ahogy tsc is mondja.
De egy 1992-es készüléknél már gondolni kell arra, hogy mennyi ideje lehet hátra, és milyen biztonsággal olvassa a különféle diszkeket.
Cd játszók
Jelenleg csak ez van újonnan(CDP-XE270), nem ismerem sajna a sony jelöléseit, mik azok melyek az elmúlt pár évben kaphatók voltak, azért nemtom az előbb említett kb. hány éves lehet(persze megkérdezhetem az eladót )
Kérdezd meg az eladót, és elmondja,hogy max 3-4 éves.
Valójában 1992-es modell az X202ES.
Viszont sokkal jobb, mint egy új, alapkategóriás Sony! (megépítés, hang, és extrák terén is)
Cd játszók
Jelenleg csak ez van újonnan(CDP-XE270), nem ismerem sajna a sony jelöléseit, mik azok melyek az elmúlt pár évben kaphatók voltak, azért nemtom az előbb említett kb. hány éves lehet(persze megkérdezhetem az eladót )
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90