Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Itt egy kép róla.

" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Nos akkor leírnám a tapasztalataimat az Arcam Alpha One-al kapcsolatban.
A tápkábel már a Neotech NP-3PS25 volt és nem a gyári madzag.

Oldfield zenékkel teszteltem le a lejátszót.Nagyon érdekes volt számomra hogy mennyi változást tud hozni egy player csere.Ami rögtön feltűnt hogy több és szebb lett a magastartomány.Érdekes mert mintha picit fémesebb lenne a magas,de viszont pl. egy Moonlight Shadow-nál sokkal finomabban szólaltatja meg a magasat.Szerintem ez annak köszönhető hogy élethűbben adja vissza a hangszerek valódi hangját.Ami még nagyot javult az a tér.Mikor összeraktam a Morel+Westra dobozt panaszkodtam Levának hogy a tér nem nagyon változott a Diamondhoz képest.Akkor ő azt mondta hogy nála eddig ez a doboz volt az etalon térleképzésben.És most kezdek lassan rájönni hogy mire is gondolt. Nagyon jól pozícionálja be a zenészeket.Mikor hallgattam a Tubular Bells lll-at,és az egyik track-nél csak a bal hangfal szólt,és az egy hangfalból olyan szinten határolta el és pozícionálta be a hangszereket(egy a bal szélről elöl,egy bal középen kicsit hátrébb és feljebb,és bal jobb oldalon ismét előrébb de lejjebb)hogy csak .Na ezt az Aiwa nem tudta volna.
A húrpengések még élethűbbek lettek.Itt sokat számított a plusz magas amit az Aiwa nem adott,mert sok finom részlet jön elő a gitározás hallgatásánál ami elég magas frekvencián szólal meg.És legfőképpen itt érzem hogy picit fémesebb a magas.
A mélyhangok jobbak lettek.Észrevehetően lejjebb megy ez a lejátszó.
Akitől vettem a lejátszót azt mondta,hogy az angol cuccokra jellemző a finomabb hangkarakter,amit én is tapasztalok de néha ahol kell nagyon nagy energiával,keményen játszik.

Csak egy gondom van hogy nincs hozzá távrecsegő.
Kell néznem valami utángyártottat.

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok
Szereztem egy Sony X33ES-t ehez távot illetve leírást, hol tudok szerezni??
987652394856 opció van + szerintem egy kicsit bolond mert ahogy vége a cd-nek újra elkezdi újra és újra és újra és újra és.....
Meg kéne valahogy győzni, hogy ezt nem szabad
Köszönöm a válaszokat!

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért.    A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...   
sajti

Pedig az a lemezpörgető, ami neked van, igencsak jól néz ki
Én nem tudnék venni olyan készüléket, aminek a külseje nem csábító a számomra. Ha már ennyi pénzt kiadok vmiért, akkor az már tessen nekem nagyon.

Megszoktam már én is. De az a helyzet, hogy nem nézni szoktam, hanem hallgatni

sajti

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért.    A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...   
sajti

Pedig az a lemezpörgető, ami neked van, igencsak jól néz ki
Én nem tudnék venni olyan készüléket, aminek a külseje nem csábító a számomra. Ha már ennyi pénzt kiadok vmiért, akkor az már tessen nekem nagyon.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Levike »

Hozzáértőktől kérdezném hogy miben jobb a Philips 304 mint a 204?Érdemes annyival többet adni a 304-esért?(majdnem a duplája)
Hangban van külömbség köztük?

A 204-est nem ösmerem, de a 104 és 304 mechanikája ugyanaz.
Ezután kezdődnek a különbségek (Dac, stb.) melyek hangban meglepően erőteljesen mutatkoznak...A 104-es nem távirányítható sem, amennyire emlékszem.
A 304 annó a philips csúcsgépe volt.
Én rábeszélnélek a nagyobbra - s mivel ma ez a mánia - szerintem tuningalapként is jobb lehet, bár mondom, a 204-est én nem ismerem.

Nekem volt 204. Az nem taviranyitos. A 304bol tobb van, es tavos is, szerintem arra gyurj inkabb... Van 304em, a hangjuk megegyezik, ha jol emlekszem ugyanaz a DAC.
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero

cohaagen
Isten Hozott! :)

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: cohaagen »

Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám Kösz, megnézem.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: richies »

Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
enyém is kicsit kényes a kommersz írt lemezekre
de pl a philips audio cd-t, black memorexet szereti nagyon..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

topeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: topeti »

Játszik az irt CD-t? Volt aki szenvedett vele (pl. Orgi).
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

Sziasztok! Hozzáértők tanácsát szeretném kérni . Cd lejátszásra Sony DVP-S536D dvd játszót használtam,melyet Sony DRB 475 házimozi erölködővel kötöttem össze. A hangfalak B&W 602 S3 voltak. Mint sejthetö, a sztereo hangélmény nem szögezett a fotelba. Nemrég ebben a felállásban kipróbáltam egy Alchemist Maxim sztereo erősítőt és nekem nagyságrendi változást jelentett a cd halgatás terén. Arra gondoltam hogy a dvd játszót kiváltanám egy cd plajerrel. Mivel cd játszók terén meglehetősen tájékozatlan vagyok, arra kérnék tanácsot mit lenne érdemes venni ehez az erősítőhöz. A dvd játékoshoz képest szignifikáns javulást szeretnék,viszont túl sem akarom lihegni a dolgot. Előre is kösz..
Az Adás-Vételben hírdetnek egy Marantz 6000OSE-t. Én azt ajánlanám

sajti

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Sőt az igazán jó készülékek meg már nem is szépek, mivel a minimaldesign az jobban leközli azt, hogy ez egy más minőség már.
Szerintem minél egyszerűbb egy gép,annál szebb.És éppen ezért.

cohaagen

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: cohaagen »

Sziasztok! Hozzáértők tanácsát szeretném kérni . Cd lejátszásra Sony DVP-S536D dvd játszót használtam,melyet Sony DRB 475 házimozi erölködővel kötöttem össze. A hangfalak B&W 602 S3 voltak. Mint sejthetö, a sztereo hangélmény nem szögezett a fotelba. Nemrég ebben a felállásban kipróbáltam egy Alchemist Maxim sztereo erősítőt és nekem nagyságrendi változást jelentett a cd halgatás terén. Arra gondoltam hogy a dvd játszót kiváltanám egy cd plajerrel. Mivel cd játszók terén meglehetősen tájékozatlan vagyok, arra kérnék tanácsot mit lenne érdemes venni ehez az erősítőhöz. A dvd játékoshoz képest szignifikáns javulást szeretnék,viszont túl sem akarom lihegni a dolgot. Előre is kösz..

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 6

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NGA »

Sőt az igazán jó készülékek meg már nem is szépek, mivel a minimaldesign az jobban leközli azt, hogy ez egy más minőség már.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

A szépségideálok változnak... Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.

Én nem tudok ennyire lelkesedni egy berendezés külsejéért. A saját CD játszóm külseje se tetszik igazán. De hát végülis nem nézegetni vettem...

sajti

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.
Vagy nem...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

close652
Beköltözött
Beköltözött

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: close652 »

Jaj de szép

csatlakozom a táborhoz. Elegáns és szép!
system

Senki Alfonz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Senki Alfonz »

Szerintem se, ezek gyönyörűek
A szépségideálok változnak...
Én azért annyira nem rajongom ezekért a technicista fílingű ketyerékért. ha az ember zenét hallgat, ekkor előbb utóbb előnyben részesíti azokat a vasakat, amik kevésbé tolakodóan jelennek meg a környezetünkben.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Szerintem se, ezek gyönyörűek

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

Ezeknek nem lehet ellenállni

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Jaj de szép

e-Bay

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 6

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NGA »

Ajánlottak ma egy Denon DCD920-at valami 20e Ft körül. Ha jól tudom ez valami 15 éves lejátszó, valami KSS mechanikával. Igazából érdekel, hogy valakinnek van-e ilyen. Egy Marantz74-esem van otthon, ami ugye nem távos, oszt igazából az érdekelne, hogy hozzá képest milyen. Van valakinek infoja?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Sziasztok! Mi a véleményetek a Sony X33ES cd lejátszóról? Egy havernak van ilyen, de ez még nam a duplatrafós változat. Kicsit beteg is, mert néha megáll a cd(a motor forog és ha kicsit rásegít az ember akkor forog tovább, szóval a motor nem adja át a megfelelő nyomatékot, vagy út közben elveszik valahol) és furcsa hangja van. Szerinte van benne valami kuplung és az csúszik.
Szóval jó cd? Esetleg ötlet a javításra?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Na...megvettem életem első komolyabb cd playerét.

A szerncsés az Arcam Alpha One lett.

Leírás hétvégén várható.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

Milyen házimozi/sztereó rendszered van tusi? Én egyelőre az alap Cd játékosomat szeretném lecsrélni, a hangfalaim B&W 602 S2.

Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.

A cd-t sztem akkor cseréld le, ha valami sztereó erősítőd van. Egy alap cd simán jó egy hm erősítőhöz. Ha valami 3-400 e-s Av-d lenne, még ahhoz esetleg érdemes lenne egy jó cd.
h/k -m van sztereóban meg moziban is

Ezzel egy ici-pict vitába szállnék, egy jobb CD-játékos esetében azért a hangkarakterisztikai változásokat többé-kevésbé észre lehet venni, de alapvetően igaza van Tusi-nak, valszeg én sem cserélnék.

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Milyen házimozi/sztereó rendszered van tusi? Én egyelőre az alap Cd játékosomat szeretném lecsrélni, a hangfalaim B&W 602 S2.

Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.

A cd-t sztem akkor cseréld le, ha valami sztereó erősítőd van. Egy alap cd simán jó egy hm erősítőhöz. Ha valami 3-400 e-s Av-d lenne, még ahhoz esetleg érdemes lenne egy jó cd.
h/k -m van sztereóban meg moziban is

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”