Nullák és egyesek a készülékekből nem, de a hobbitársakból tudnak kijönni. Nem csak itt, más csoportokban is nagyot megy a Wiim. Mikor Te, én, vagy bárki írja, hallja, hogy ezek a kütyük nem ütik meg az elvárt szintet, ez inkább rólunk beszél. Az anyagi lehetőségek a hangideálra is hatással vannak (vagy fordítva?) és aki 100e Ft környékén keresgél, az könnyen elégedett lehet valamelyik Wiim csodával, amik végülis korrekt cuccok, főleg a pár évvel ezelőtti kínálathoz képest. Akinek a 2MFt irreálisan magas összeg, az a Rose-t nem is igazán fogja jobbnak hallani, sőt esetleg még átverésnek is tekinti (önvédelemből). Engem sem érdekel, mennyivel jobb egy 50 milliós cucc, mert annyiért úgysem fogom megvenni. Mindenki a maga szintjén nyomorog.alto írta: ↑2026.02.28., szomb. 06:25Létezik azonban (itt az aVx-n is jelen vannak) egy hangos és erőszakos véleményvezér brigád, akik ezt rendszeresen próbálják cáfolni, mondván hogy egy Wiim Pro-ból pont ugyanazok a nullák és egyesek jönnek ki mint pl. egy Rose RS130-ból, így nem is lehet közöttük semmilyen hangminőség különbség. Én unok már ez ellen tiltakozni, annyiszor minősítettek emiatt népnyúzó lehúzós kufárnak. Én tudom és hallom, a nyitott gondolkodású vevőim is hallják és tudják, aki meg egy Wiim Pro-val akarja megoldani a forrásoldalt mert meggyőzték ezek a véleményvezérek, annak eladom a Wiim Pro-t, úgysem fog soha Lumin U2x-et vásárolni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Re: Hálózati audio lejátszók
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 443
[/quote]
Például ha valaki mindenképp az Amazon Music-ról szeretne zenét hallgatni, akkor meglehetősen szűköl a választék. De az fordítva is nézhető, engem például teljesen hidegen hagy az Amazon Music, amíg a Roon vagy a Luminok ezt nem támogatják.
[/quote]
Ha jól tudom a Lumin újabb modelljei már támogatják az Amazon Music-ot!
Például ha valaki mindenképp az Amazon Music-ról szeretne zenét hallgatni, akkor meglehetősen szűköl a választék. De az fordítva is nézhető, engem például teljesen hidegen hagy az Amazon Music, amíg a Roon vagy a Luminok ezt nem támogatják.
[/quote]
Ha jól tudom a Lumin újabb modelljei már támogatják az Amazon Music-ot!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Da van számos készülék ezen a skálán, ami szintén jó vételnek számítanak saját szegmensükben. Néhány példa a teljesség igénye nélkül, főleg hogy nem is ismerem az összes gyártó összes termékét:
1000 Euro környékén: Cambridge Audio CXN100
2000 Euro környékén: Heed Abacus S, Rose RS250, Cambridge Audio EXN 100, Lumin D3, Atoll ST200
3000 Euro környékén: Atoll ST300, Rose RS451
4000 Euro környékén: Sforzato DSP-09ex, Aurender A1000, Rose RS150B
5000 Euro környékén: Rose RS151, Lumin P1 Mini, Lumin T3x
Nyilván érdemes megjegyezni, hogy streamerek esetén nem csak a hangminőség, hanem a funkcionalítás és a kezelhetőség is egy fontos kiválasztási szempont. Például ha valaki mindenképp az Amazon Music-ról szeretne zenét hallgatni, akkor meglehetősen szűköl a választék. De az fordítva is nézhető, engem például teljesen hidegen hagy az Amazon Music, amíg a Roon vagy a Luminok ezt nem támogatják.
Nekem az egyik személyes kedvencem a 2000 Euro körüli kategóriában az Abacus S + Streamer kártya, szerintem jó vétel.
Da van számos készülék ezen a skálán, ami szintén jó vételnek számítanak saját szegmensükben. Néhány példa a teljesség igénye nélkül, főleg hogy nem is ismerem az összes gyártó összes termékét:
1000 Euro környékén: Cambridge Audio CXN100
2000 Euro környékén: Heed Abacus S, Rose RS250, Cambridge Audio EXN 100, Lumin D3, Atoll ST200
3000 Euro környékén: Atoll ST300, Rose RS451
4000 Euro környékén: Sforzato DSP-09ex, Aurender A1000, Rose RS150B
5000 Euro környékén: Rose RS151, Lumin P1 Mini, Lumin T3x
Nyilván érdemes megjegyezni, hogy streamerek esetén nem csak a hangminőség, hanem a funkcionalítás és a kezelhetőség is egy fontos kiválasztási szempont. Például ha valaki mindenképp az Amazon Music-ról szeretne zenét hallgatni, akkor meglehetősen szűköl a választék. De az fordítva is nézhető, engem például teljesen hidegen hagy az Amazon Music, amíg a Roon vagy a Luminok ezt nem támogatják.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- PgSpa
- Fórumlakó

- Értékelés: 452
Alto-hoz irányul a kérdésem: éppen arról volt szó, hogy a 100e -2millió között nagy a szakadék, milyen termékek vannak e kettő érték között? Példaként felhoznám a Heed AbacusS+streamer kártya kombót. Ez kb. hol van ezen a skálán, jó vétel az áráért?
Ami én olvasok a Wiim-ről itt, abból nekem az jön le, hogy az árához képest nagyon jó termék, nem pedig abszolút értékben.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3992
A két termék között van egy kb. 25x-ös árkülönbség. Nem lehet, hogy inkább csak arról van szó, hogy nincs közös halmaz a vevők között emiatt?alto írta: ↑2026.02.28., szomb. 06:25
..., mondván hogy egy Wiim Pro-ból pont ugyanazok a nullák és egyesek jönnek ki mint pl. egy Rose RS130-ból, így nem is lehet közöttük semmilyen hangminőség különbség. Én unok már ez ellen tiltakozni, annyiszor minősítettek emiatt népnyúzó lehúzós kufárnak. Én tudom és hallom, a nyitott gondolkodású vevőim is hallják...
Ami én olvasok a Wiim-ről itt, abból nekem az jön le, hogy az árához képest nagyon jó termék, nem pedig abszolút értékben.
Csak a Marantz! :-D
- kopaszbarack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 78
frankoo írta: ↑2026.02.27., pén. 23:19
... A PC-t gyűlölöm, hogy nem tudom mobilról vezérelni a Tidalt!
Ha van a pc-n Chrome böngésző arra van Chrome Remote Desktop nevű google app és tökéletes a távirányítás (tükrözés), igaz nem egérmozin használom (telefon), hanem android tableten! Nálam a Lumin, Wiim applikációja verte ki a biztosítékot telefonon (tableten is), az nem volt kompatibilis az én agyi hálozatommal! Gyűlőltem, fájt vele minden zenehallgatási procedúra, menüstruktúra és még a hangerő állításhoz is állandóan feloldani a telefont (Luminhoz vedd meg a távirányítót
) , ez kirántott a zenehallgatás kataton állapotából! Biztos én vagyok a túl konzervatív, de nálam marad az audio pc (eldugva, hogy ne is lássam) és a teljes applikácíós távirányíthatóság!
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Én forgalmazok Wiim-eket is, meg prémium kategóriás streamereket is pl. Lumin, Rose, Aurender. Amit most leírtál, az egy teljesen nyilvánvaló, még botfüllel is jól hallható tény. Létezik azonban (itt az aVx-n is jelen vannak) egy hangos és erőszakos véleményvezér brigád, akik ezt rendszeresen próbálják cáfolni, mondván hogy egy Wiim Pro-ból pont ugyanazok a nullák és egyesek jönnek ki mint pl. egy Rose RS130-ból, így nem is lehet közöttük semmilyen hangminőség különbség. Én unok már ez ellen tiltakozni, annyiszor minősítettek emiatt népnyúzó lehúzós kufárnak. Én tudom és hallom, a nyitott gondolkodású vevőim is hallják és tudják, aki meg egy Wiim Pro-val akarja megoldani a forrásoldalt mert meggyőzték ezek a véleményvezérek, annak eladom a Wiim Pro-t, úgysem fog soha Lumin U2x-et vásárolni.Tul írta: ↑2026.02.27., pén. 23:01Én ezt nem javasolnám.
Néhány oldallal ezelőtt írtam, hogy teszteltük a Wiimet, meg egy Topping DAC-ot a Rose-zal szemben. Ennek részeként hallgattuk őket úgy is, hogy a Wiim és a Rose is digit futóműként, coaxon küldte a hangot a Toppingra. Próbáltuk a Wiim-et a Rose DAC-jával, a Rose belső lejátszója helyett is. Nagyon erős eltérés volt köztük.
Azt feltételeztük előtte, hogy inkább a DAC-oknál lesz észrevehető eltérés, futóműként meg szinte nem is fogjuk hallani melyik szól. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna: a forrás volt a legnagyobb eltérés. Mindegy, hogy a Topping, vagy a Rose saját konverterét használtuk, a Wiim kellemetlenül elmaradt a Rose-tól, mint futómű.
Ismétlem, nem egy fair összehasonlítás, de tanulságnak számomra kiemelkedő volt, ugyanis sok éve nem teszteltem már digitális forrásokat - mert kicsit kezdtem olyan kényelmesen hozzáállni, hogy a digitális jelben nem lehet különbség.. Korábban rengetegszer bebizonyosodott, hogy de, lehet, viszont ahogy teltek az évek, nőtt a felkapottsága, a sztárolása néhány olcsó eszköznek és hajlamos voltam elhinni, hogy fejlődött annyit a technika, hogy ez a kérdéskör árnyalódjon. Hát, sajna nem feltétlenül :) Részemről jó láncot nem kezdenék ezzel a lejátszóval, még ha most nagy divat is. Furcsállom, hogy ezt nem mondja ki más is![]()
Pedig, ha forgalmazó, vagy párhuzamosan komolyabb lejátszóval is rendelkező fórumtárs hallgatta őket összevetve, egyértelműnek gondolnám az eredményt az általam tapasztaltak alapján (mert tényleg szignifikáns különbség volt).
/Ha ennyire jó lenne a Wiim, nem lenne minden hétre egy eladó darab akár itt a fórumon is. Olykor tuning táppal együtt. Totál jó szándékból írom ezt, semmi bajom a Wiimmel, de a hangon sokat fogsz nyerni, ha ellépsz róla./
BARTIMEX AUDIO Honlap
Köszi! Van egy audió PC-m is, de mostanában elkényelmesedtem és inkább a Wiim Ultrát használom a Syntheyis A50 Taurus beépített DAC-jával vagy egy D osztályú végfokot és nem olyan rossz a PC-hez képest, de valóban nem egyenértékű... A PC-t gyűlölöm, hogy nem tudom mobilról vezérelni a Tidalt!
Szóval akkor kell egy jobb forrás és talán megúszom az előfokot, bár az ajánlott Para nagyon teszik csak nem tudom mennyire szól bele a hangba. Az a szomorú tapasztalatom, hogy leginkább az a hang tetszik amikor közvetlen végfokot kötök a forrásra!
Szóval akkor kell egy jobb forrás és talán megúszom az előfokot, bár az ajánlott Para nagyon teszik csak nem tudom mennyire szól bele a hangba. Az a szomorú tapasztalatom, hogy leginkább az a hang tetszik amikor közvetlen végfokot kötök a forrásra!
Tul írta: ↑2026.02.27., pén. 23:01Én ezt nem javasolnám.
Néhány oldallal ezelőtt írtam, hogy teszteltük a Wiimet, meg egy Topping DAC-ot a Rose-zal szemben. Ennek részeként hallgattuk őket úgy is, hogy a Wiim és a Rose is digit futóműként, coaxon küldte a hangot a Toppingra. Próbáltuk a Wiim-et a Rose DAC-jával, a Rose belső lejátszója helyett is. Nagyon erős eltérés volt köztük.
Azt feltételeztük előtte, hogy inkább a DAC-oknál lesz észrevehető eltérés, futóműként meg szinte nem is fogjuk hallani melyik szól. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna: a forrás volt a legnagyobb eltérés. Mindegy, hogy a Topping, vagy a Rose saját konverterét használtuk, a Wiim kellemetlenül elmaradt a Rose-tól, mint futómű.
Ismétlem, nem egy fair összehasonlítás, de tanulságnak számomra kiemelkedő volt, ugyanis sok éve nem teszteltem már digitális forrásokat - mert kicsit kezdtem olyan kényelmesen hozzáállni, hogy a digitális jelben nem lehet különbség.. Korábban rengetegszer bebizonyosodott, hogy de, lehet, viszont ahogy teltek az évek, nőtt a felkapottsága, a sztárolása néhány olcsó eszköznek és hajlamos voltam elhinni, hogy fejlődött annyit a technika, hogy ez a kérdéskör árnyalódjon. Hát, sajna nem feltétlenül :) Részemről jó láncot nem kezdenék ezzel a lejátszóval, még ha most nagy divat is. Furcsállom, hogy ezt nem mondja ki más is![]()
Pedig, ha forgalmazó, vagy párhuzamosan komolyabb lejátszóval is rendelkező fórumtárs hallgatta őket összevetve, egyértelműnek gondolnám az eredményt az általam tapasztaltak alapján (mert tényleg szignifikáns különbség volt).
/Ha ennyire jó lenne a Wiim, nem lenne minden hétre egy eladó darab akár itt a fórumon is. Olykor tuning táppal együtt. Totál jó szándékból írom ezt, semmi bajom a Wiimmel, de a hangon sokat fogsz nyerni, ha ellépsz róla./
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Thiel CS2.4 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Thiel CS2.4 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Én ezt nem javasolnám.
Ismétlem, nem egy fair összehasonlítás, de tanulságnak számomra kiemelkedő volt, ugyanis sok éve nem teszteltem már digitális forrásokat - mert kicsit kezdtem olyan kényelmesen hozzáállni, hogy a digitális jelben nem lehet különbség.. Korábban rengetegszer bebizonyosodott, hogy de, lehet, viszont ahogy teltek az évek, nőtt a felkapottsága, a sztárolása néhány olcsó eszköznek és hajlamos voltam elhinni, hogy fejlődött annyit a technika, hogy ez a kérdéskör árnyalódjon. Hát, sajna nem feltétlenül :) Részemről jó láncot nem kezdenék ezzel a lejátszóval, még ha most nagy divat is. Furcsállom, hogy ezt nem mondja ki más is
Ismétlem, nem egy fair összehasonlítás, de tanulságnak számomra kiemelkedő volt, ugyanis sok éve nem teszteltem már digitális forrásokat - mert kicsit kezdtem olyan kényelmesen hozzáállni, hogy a digitális jelben nem lehet különbség.. Korábban rengetegszer bebizonyosodott, hogy de, lehet, viszont ahogy teltek az évek, nőtt a felkapottsága, a sztárolása néhány olcsó eszköznek és hajlamos voltam elhinni, hogy fejlődött annyit a technika, hogy ez a kérdéskör árnyalódjon. Hát, sajna nem feltétlenül :) Részemről jó láncot nem kezdenék ezzel a lejátszóval, még ha most nagy divat is. Furcsállom, hogy ezt nem mondja ki más is
Esetleg Naim Uniti Atom HDMI (ami tartalmaz végerősítőt is), vagy Headphone Edition (ami nem)?
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Ahhoz, hogy a tárolt zenéidet és mondjuk Tidalt jó minőségben hallgass, nem feltétlen kell hálózati audio lejátszó.
Nekem Roon szerver van az algsorban, a P6 mellet egy kis audio PC amin embedded HQ player. Szerintem töredék áron kaptam legalább olyan jó hangot.
Nekem Roon szerver van az algsorban, a P6 mellet egy kis audio PC amin embedded HQ player. Szerintem töredék áron kaptam legalább olyan jó hangot.
Szóval kell hozzá valami front end. Én egy M4-es Mac minit használok, szerintem kerek egész.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9869
Nekem is az van, én is imádom, de ugye nem hálózati lejátszó, "csak" egy előfok, beépített DAC-kal.
Szóval kell hozzá valami front end. Én egy M4-es Mac minit használok, szerintem kerek egész.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 950
Nekem is volt Parasound P6 de aztan mar nem kellett dac-os elofok, viszont haveromnak szereztem egy Primare PRE-32 / MM30-at, szerintem jobb a megepitettsege bar a hangjukat nemtudtam sajnos egy idoben nalam kiprobalni. Talan ezt is felirhatod a listara. :) A Primare mukodik Tidal mobil appal bluetoothon keresztul.frankoo írta: ↑2026.02.27., pén. 09:29Köszi, ma reggel pont erre (is) gondoltam!
BLX írta: ↑2026.02.26., csüt. 21:41Csak egy ötlet:frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Wiim Ultrám szeretném lecserélni egy olyan hálózati lejátszó-előerősítő allrounder készülékre ami:
1., rendelkezik legalább 1db analóg bemenettel és azt nem digitalizálja mint pl. a Wiim Ultra vagy a Matrix Audio Mini
2., van benne egy normális DAC
3., legalább 2 kimenettel rendelkezik amelyikből az egyik szimmetrikus - mert egy ilyen végfokra kötném, illetve ezzel párhuzamosan kiad jelet egy második kimeneten is amit egy mélyládához használnék...
A kiszemeltem a Lindemann Musicbook talán 20DSD vagy Source - bár ez utóbbi zsebbe nyúlós, az előző meg nem tudom mennyire jó mert elég régi... Szóval jöhetnek még az ötletek, hátha van ezeknek a követelményeknek megfelelő lejátszó!
![]()
Tartsd meg a Wiim Ultrát, mert stabil digitális futómű, jó a software rajta, frissítik szépen. Kösd össze egy Parasound P6, vagy hasonló készülékkel, coaxon vagy usb-n keresztül. Ez megoldja a ki- és bemenet igényeidet, és sub kimenetei is vannak, állítható szűrővel. 440e Ft körül árul valaki egyet, viewtopic.php?f=31&t=225874 Ha jól tudom többek között, pl. Vinkler használt ilyen Parasound P6-ot?Lehet tudna tanácsot adni, mennyire szól "jól".
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Köszi, ma reggel pont erre (is) gondoltam! :
Nekem ilyen P6 van, szerintem nagyon jó.
Nálam Budaörsön meghallgatható.
Nekem ilyen P6 van, szerintem nagyon jó.
Nálam Budaörsön meghallgatható.
Köszi, ma reggel pont erre (is) gondoltam!
BLX írta: ↑2026.02.26., csüt. 21:41Csak egy ötlet:frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Wiim Ultrám szeretném lecserélni egy olyan hálózati lejátszó-előerősítő allrounder készülékre ami:
1., rendelkezik legalább 1db analóg bemenettel és azt nem digitalizálja mint pl. a Wiim Ultra vagy a Matrix Audio Mini
3., legalább 2 kimenettel rendelkezik amelyikből az egyik szimmetrikus - mert egy ilyen végfokra kötném, illetve ezzel párhuzamosan kiad jelet egy második kimeneten is amit egy mélyládához használnék...
A kiszemeltem a Lindemann Musicbook talán 20DSD vagy Source - bár ez utóbbi zsebbe nyúlós, az előző meg nem tudom mennyire jó mert elég régi... Szóval jöhetnek még az ötletek, hátha van ezeknek a követelményeknek megfelelő lejátszó!
![]()
Tartsd meg a Wiim Ultrát, mert stabil digitális futómű, jó a software rajta, frissítik szépen. Kösd össze egy Parasound P6, vagy hasonló készülékkel, coaxon vagy usb-n keresztül. Ez megoldja a ki- és bemenet igényeidet, és sub kimenetei is vannak, állítható szűrővel. 440e Ft körül árul valaki egyet, viewtopic.php?f=31&t=225874 Ha jól tudom többek között, pl. Vinkler használt ilyen Parasound P6-ot?Lehet tudna tanácsot adni, mennyire szól "jól".
www.nanoenergizer.hu
Csupa fül meg szem vagyok melyik az?! :)
Luxor Audio írta: ↑2026.02.26., csüt. 20:57Halkan írom, nehogy bekavarjak a licitbe, hogy ha a szubsugárzót korrekt módon szeretnéd sztereó rendszerbe illeszteni, szükséged lesz paraméterezhető keresztváltásra, bass management funkcióra, amivel az ajánlott készülékek többsége nem rendelkezik, ahogy tiszta analóg bemenetekkel sem. Van olyan cucc, ami ezeket önmagában tudja, talán valaki ki is találja, melyik.frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Wiim Ultrám szeretném lecserélni egy olyan hálózati lejátszó-előerősítő allrounder készülékre ami:
3., legalább 2 kimenettel rendelkezik amelyikből az egyik szimmetrikus - mert egy ilyen végfokra kötném, illetve ezzel párhuzamosan kiad jelet egy második kimeneten is amit egy mélyládához használnék...![]()
Persze a mélynyomót használhatod a frontsugárzókkal párhuzamosan kötve, "átfedéssel" is, de egy valódi 2.1 rendszerhez ez kevés lesz.
www.nanoenergizer.hu
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1069
Csak egy ötlet:frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
![]()
Tartsd meg a Wiim Ultrát, mert stabil digitális futómű, jó a software rajta, frissítik szépen. Kösd össze egy Parasound P6, vagy hasonló készülékkel, coaxon vagy usb-n keresztül. Ez megoldja a ki- és bemenet igényeidet, és sub kimenetei is vannak, állítható szűrővel. 440e Ft körül árul valaki egyet, viewtopic.php?f=31&t=225874 Ha jól tudom többek között, pl. Vinkler használt ilyen Parasound P6-ot?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Halkan írom, nehogy bekavarjak a licitbe, hogy ha a szubsugárzót korrekt módon szeretnéd sztereó rendszerbe illeszteni, szükséged lesz paraméterezhető keresztváltásra, bass management funkcióra, amivel az ajánlott készülékek többsége nem rendelkezik, ahogy tiszta analóg bemenetekkel sem. Van olyan cucc, ami ezeket önmagában tudja, talán valaki ki is találja, melyik.frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Wiim Ultrám szeretném lecserélni egy olyan hálózati lejátszó-előerősítő allrounder készülékre ami:
Persze a mélynyomót használhatod a frontsugárzókkal párhuzamosan kötve, "átfedéssel" is, de egy valódi 2.1 rendszerhez ez kevés lesz.
Összeget nem írtál, mennyit szánnál rá.
Én, mint Rose RS451 tulaj, bátran ajánlom azt is.
https://www.bartimexaudio.hu/Rose-RS451
Nem tudom ugyan, hogy az analóg bemenettel mit csinál (digitalizálja-e, vagy sem), de van rajta
Ahogy jó minőségű fejhallgató kimenet is, nagy választékban.
Én, mint Rose RS451 tulaj, bátran ajánlom azt is.
https://www.bartimexaudio.hu/Rose-RS451
Nem tudom ugyan, hogy az analóg bemenettel mit csinál (digitalizálja-e, vagy sem), de van rajta
Ahogy jó minőségű fejhallgató kimenet is, nagy választékban.
Eversolo A8-as is jó cucc, azon mondjuk nincs fejhallgató kimenet - már ha ez persze ha kell, ez csak akkor releváns infó.
Érdemes mindkettőt meghallgatnod, aztán ízlés alapján dönteni.
Olvass vissza picit, pont erről a két készülékről volt szó a napokban.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3992
Nagyon ne is keress tovább, a Musicbook Source kiváló készülék, és nagyon jó még a füles kimenete is, ha ez szempont. Nálam egy Focal Cleart szépen ki tud szolgálni.frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
![]()
Eversolo A8-as is jó cucc, azon mondjuk nincs fejhallgató kimenet - már ha ez persze ha kell, ez csak akkor releváns infó.
Érdemes mindkettőt meghallgatnod, aztán ízlés alapján dönteni.
Olvass vissza picit, pont erről a két készülékről volt szó a napokban.
Csak a Marantz! :-D
Az Atoll ST300 Signature elvileg tudja ezeket: https://www.bartimexaudio.hu/Atoll-ST300-Signaturefrankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2670
A Bluesound Node Icon szerintem teljesíti az elvárásaidat, de a furán kevés teszt van róla. Nem is értem, mert a régi Node széria a maga korában Best Buy volt, minden ajánló lista elején.
Sziasztok!

www.nanoenergizer.hu
A Cambridge Audio is megoldotta a Qobuz Connect tamogatast visszamenoleg egyes 2014-ben piacra kerult tipusokig. Tobb mint korrekt hozzaallas.
https://stereonet.com/news/qobuz-connec ... gic-models
https://stereonet.com/news/qobuz-connec ... gic-models