Ez olyan mikor egy "fold konfenrenciara" elmenne egy laposfoldhivo es meg akarja gyozni a tobbieket az igazarol.
Csak tippeltem, hogy ki lajkolta az irasat es elsore eltalaltam mikor megneztem.
Nemertem miert nem hagyjak elni az embereket.

Mármint a te észérveidet?blackfriar írta: ↑2023.05.30., kedd 15:47Te még hiszel ebben ? Ejnye-bejnye.
Még ha valamelyik Server kiadással akarnád összehasonlítani, akkor azt mondanám OK.
A baj az, hogy nagyon kényelmes dolog félretenni a józan paraszti eszünket és benyelni
ordas baromságokat. De mindjárt jönnek majd az okosok, akik lesöpörnek majd minden észérvet.

blackfriar írta: ↑2023.05.30., kedd 15:47Te még hiszel ebben ? Ejnye-bejnye.
Még ha valamelyik Server kiadással akarnád összehasonlítani, akkor azt mondanám OK.
A baj az, hogy nagyon kényelmes dolog félretenni a józan paraszti eszünket és benyelni
ordas baromságokat. De mindjárt jönnek majd az okosok, akik lesöpörnek majd minden észérvet.

Te még hiszel ebben ? Ejnye-bejnye.

Accurate Rip-et használd és a leglasabban olvasd, ne hagyd hogy felpörgessesssggg írta: ↑2023.05.27., szomb. 08:16Sziasztok!
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz; Jelenlegi cd gyűjteményemet szeretném beolvastatni egy az egyben tárolóba.
Régen ez nem volt gond ,de most csak fizetős ripp programokat találok, már elment a kedvem az egésztől.
Esetleg tud valaki Win -re olyat ,ami normálisan működik anélkül, hogy elkérné a személyes adatokat ?
Köszönöm előre is!
Exact Audio Copy a Windowshoz, XLD a MacOS-hez.sssggg írta: ↑2023.05.27., szomb. 08:16Sziasztok!
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz; Jelenlegi cd gyűjteményemet szeretném beolvastatni egy az egyben tárolóba.
Régen ez nem volt gond ,de most csak fizetős ripp programokat találok, már elment a kedvem az egésztől.
Esetleg tud valaki Win -re olyat ,ami normálisan működik anélkül, hogy elkérné a személyes adatokat ?
Köszönöm előre is!

Igen, az. Nem a Pro, hanem a normál változat. Nem hinném, hogy a másik jobb lenne. Valóban a beépítés környezete számíthat. Körülötte millió tranyó kapcsolgatja a saját nótáját ha kell ha nem.

Hogy mennyire zajos egy ilyen kártyából kijövő jel, az nagyban függ a környezettől, amibe integrálod.

Akkor már lehet, hogy többet tudsz, mint én.hunhun írta: ↑2023.05.24., szer. 19:1511es win semmi extrával egyelőre (mozizás is innen történik), martix audio H usb kártya, Core Audio USB brigde, és egy min. 20éves PK Audio (kb prototípus) DAC, ami max 24bit/48khz felbontást tud (de nagyon megszerettem a hangját). Korábban volt egy nu audio hangkártya, aminek az opamp foglalatárol lett kivezetve az alacsony szintű jel, de azzal sajnos nem probáltam anno az Audirvanat. Amúgy a streming verziót használom előfizusan, tidal-al (tervben a qobuz kipobálása).
Audirvana hatását probáltam barátoknál is és eddig mindenhol egyértelmű volt felbontásbeli előny a gyári tidal környezethez képest. De biztosan ez is soktényezős képlet.
Roon csodállatosan igényes környezet volt, de mint kiderült a felbontást, a légies-levegős hang prioritást élvez nálam az ergonómia felett (egyelőre)

Mi sem, csak néha összeollózunk jól hangzó műszaki kifejezéseket, vásárolunk ezt-azt és a végén megállapítjuk, hogy a legjobb régen volt

nincs probléma max annyi, hogy nem értek hozzá.. :)

Itt mi is a probléma? Asio-val megy a hangkártya és a Tidal párbeszéd és/vagy külső dac

Nálam ez pont fordítva van, mármint a Tidal windows-nál (és a Roon-nál is) az Audirvana Kernel Streaming módban jobb.zatar01 írta: ↑2023.05.23., kedd 18:22Egy ideig használtam Roont aztán Audirvanat, a Roon-t azt már régebben lemondtam mert jobban szólt az Audirvana. A beállítás természetesen bitperfect volt a Dachoz és a DDC-hez igazítva.
Aztán kíváncsiságból összehasonlítottam a Tidal windows-al, és Foobarral.
Jött a nagy meglepetés biza jobban szól így ezekkel. Így hát lemondtam az Audrvanat is.
Talán másnak is megérne egy próbát. Simple of best.

Ha csak az ún. hangminőséget nézzük, akkor nálam az Audirvana - hajszállal ugyan - de mindent visz (már az általam használt 3.5-ös is).zatar01 írta: ↑2023.05.23., kedd 18:22Egy ideig használtam Roont aztán Audirvanat, a Roon-t azt már régebben lemondtam mert jobban szólt az Audirvana. A beállítás természetesen bitperfect volt a Dachoz és a DDC-hez igazítva.
Aztán kíváncsiságból összehasonlítottam a Tidal windows-al, és Foobarral.
Jött a nagy meglepetés biza jobban szól így ezekkel. Így hát lemondtam az Audrvanat is.
Talán másnak is megérne egy próbát. Simple of best.
Egy ideig használtam Roont aztán Audirvanat, a Roon-t azt már régebben lemondtam mert jobban szólt az Audirvana. A beállítás természetesen bitperfect volt a Dachoz és a DDC-hez igazítva.

28-ról 31-re lehet, hogy érdemes váltani