Az árazáshoz hozzátenném, hogy amiket itthon tudtam volna beszerezni azok mind 80 000-től indultak, így arról le is tettem.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 08:38A használt piaci árak nem a vásárláskori hanem az aktuális új árakhoz igazodnak, az Euro ma 414 Ft. A lakosság "okosabbik" fele meg még mindig úgy gondolja, hogyha nem megy külföldre nyaralni, akkor őt ez nem érinti.peti494 írta: ↑2022.08.24., szer. 07:36
Igazából azért vannak ezek az erősítők mert anyagilag ez fért bele.
Van egy pár Klipsch R51M hanfalam, hozzá Qed XT25 airlock kábel.
Egyébként az Onkyo-t azt 110 euróért szereztem, ez ha "futtottak még" kategória is, attól függetlenül milyen vétel szerintetek? Az ötletet erre az erősítőre pár hónapja még a YT-os Gedeon adta(neki is egy még régebbi videója), meg igazából teszteket is olvasgattam aztán ár/érték arányra elég jónak tűnt.
Sajna én úgy látom, hogy a belépőszinten is olyan árak vannak már, új vagy használt erősítők, hogy a hajam égnek áll tőle.
![]()
Lehet, hogy külföldön annyira nem kell nekik az a 100 euró vagy 150, de akkor is barátságosabb a használt piaci árazás, mint itthon. Pedig a külföldi új készülék árak még egy normálisabb euró árfolyamon(mondjuk 380 Ft (fura leírni ezt normálisnak

Furának tartom, de szerencsére nem okoz gondot külföldről rendelgetni dologokat.