Köszi, de ezt az utat már bejártam egyszer. Volt PP V2, Bodor Audio V2, Core Audio, jelenleg MZ/X saját építésű kártyája van az Audio PC-ben. Viszont amikor kipróbáltam a sima PC-nél az USB kártyákat, nem igazán hallottam különbséget az alaplapi USB és az USB kártyák között. Ha úgy számolok, hogy USB kártya, külső analóg táp és egy jó fajta USB kábel, akkor már eléggé el tud szaladni a ló.prando írta: ↑2022.02.21., hétf. 09:26Eléggé biztosan lehet mondani, hogy használna, de én nem ezt tenném/venném.KopaszKutya írta: ↑2022.02.20., vas. 22:53Sziasztok!
USB kábel vásárlás előtt állok. Én még a Supra, Chord, Atlas szintjénél vagyok, kérdés, hogy van-e értelme hagyományos tápos PC és DAC közé ezek közül jobbat venni?
Néztem a Neotech tömör réz kábelét is, csak nem tudom, hogy milyen: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotech-usb-cable
Köszönöm!
Végy egy dedikált usb kártyát, pl Paul Pang v2-t (ez egy alap, de jó kártya), vagy hasonlót, szokott lenni itt is eladó és résen kell lenni, mert hamar elviszik. Ezekhez általában dupla usb kábel dukál, külön a táp, külön a jel és a dac előtt van közösítve. Megfelel pl a LuXor usb kábele. Ezt a kombót használom, egyetlen usb kábelnél biztosan jobb, elégedett vagyok velük. Ft-ban kb ugyanott lehetsz, vagy kicsivel többen, de megéri.
Ezért is kérdeztem, hogy van-e értelme nagyobb összeget költeni csak USB kábelre vagy akkor elég a fenti kábelek valamelyike.