DonThomasino írta: ↑2019.04.23., kedd 08:27
Ha a fülmmel van probléma, hogy lehet hogy a hangfal kábel esetében,
rögötn a csere után hallottam különbséget?
Kizárt hogy a hangfalkábel viszi el olyan irányba az egészet, hogy már nem hallom az IC t ?
Nyilván semmi baj a füleddel, inkább poénnak szántam, de valóban rejtélyes a dolog.
Nem hinném, hogy a hangfalkábel "viszi el" a dolgot, szintén saját tapasztalatom szerint bármilyen hifi lánc bármelyik elemének cseréje hallható, függetlenül attól, hogy melyik láncszemet cseréljük és hogy az a láncnak mennyire erős eleme. A hatás mértéke - ez utóbb írottak függvényében - lehet változó, de hogy
valami hallható, az szinte biztos
Milyen készülékeket köt össze most ez a bizonyos IC?
nem vagyok elégedetlen vele csak szeretnék még egy kis tejszínhabot a finom tortára.
HUH, vigyázat!!!
Tudnék mesélni, az elmúlt évtizedes hifi építkezéseim alatt hány jó hangú rendszert sikerült szétcs@sznem ebből a késztetésből kiindulva, ami után már csak azért imádkoztam, hogy sikerüljön még egyszer ugyanoda vsszajutni - sok kanyarral és néha nem kevés pénz elköltésével.
Ezt hívjuk hifi bogárnak. Kellemetlen egy élősködő-vérszívó, legjobb idejében agyoncsapni
A jó dolgokat nem kell megjavítani - persze ha hajt a kíváncsiság, akkor hajrá!
Mondjuk pont az IC kábel, amit lehet kérni kölcsön, vagy haza lehet vinni letét ellenében. Arra érdemes figyelni, hogy egy új kábelnek egy új rendszerben kell az összejáratás, egy-két napot mindenképp kell neki hagyni, hogy megmutassa mit tud. Ezután már csak keveset változik a hang, szóval ha valami nem tetszik pár nap után, az később sem fog (saját zsebemen megtanult tapasztalat)