Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Kazettás deckek

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: vtb »

kb egy hete gondoltam egyet és bekötöttem a jó kis Onkyo decket egy múltidézős kazihallgatásra. Állt egy pár évet már, de elég masszív kis darabnak hittem. Egy kazi egyik oldala végigment, vártam, hogy forduljon az iránya. Hát meg is fordult, de a másik irányban csak nyöszörgött, meg se bírta mozdítani. Átraktam a másik helyre (merthát két kazettás a lelkem) ott veszettül elkezdett villogni a direction aztán error.
Ennyi volt a múltidézés :/

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: TAPE DECK »

LOEWE= EUMIG 900

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: opel123 »

SAM_6853.JPGSAM_6854.JPG
Azok a söröskupák a polcon csak nem szakestélyről valók?  :-)

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1659

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: viri »

SAM_6853.JPGSAM_6854.JPG
Jézusom  :huuuuhhh:

Amúgy erre gondoltam:  

http://www.thevintageknob.org/teac-V-8030S.html
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

GRUNDIG -905

viri
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Saját de nem eladók!!
Kár, a VRDS mellett baromi jól mutatott volna (ugyan az a dizájn), és úgyis megmaradt egy csomó kazettám az előző századból... Azért köszi, szép gyüjtemény!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Szia!
Ez mind a Tiéd? Ha igen, érdeklődhetek az egyik darabra (Teac), vagy szigorúan gyűjtői darabok?

Saját de nem eladók!!

viri
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

_deckjeim.jpg
Szia!
Ez mind a Tiéd? Ha igen, érdeklődhetek az egyik darabra (Teac), vagy szigorúan gyűjtői darabok?

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég

Kazettás deckek

Ilyen magnóm volt a 80-as évek elején.  Nagyon szerettem.  Ha lenne normális áron egy szép állapotú, megvenném kicsit nosztalgiázni.  Ez az ebayes katasztrofális állapotú, csak a képek miatt teszem be.....
Sose felejtem el, amikor először izzott fel a piros FM sztereo lámpa

http://www.ebay.de/itm/VINTAGE-SANYO-MO ... 2c6cb607ec

hagens
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: hagens »

Sziasztok!

Keresek olyan kollégát aki Debrecen környékén lakik, és van neki REVOX B215 -ös magnója.A többit megbeszéljük privátba, és telefonon.
Nagyon fontos lenne!Előre is köszönöm!

herstal
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 71

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: herstal »

Az már meg sem lep, hogy a hozzászólásra nem válaszoltál. A legjobb védekezés a támadás, ahelyett hogy érdemi választ adtál volna rá.  A többi már történelem, mert annyiszor leírtad. Ha esetleg magánbeszélgetéseket hozol nyilvánosságra azt téged minősít, mivel az a két beszélgetőtársra tartozik, másra nem. Az hogy mentesz minden beszélgetést  hidegen hagy. Tudom, mivel már nekem is küldtél ilyen levelezéseket. Én személy szerint nem szeretnék veled beszélgetni, remélem te is így gondolod. Küldd el a postacímedet és küldöm az AKAI-t. Akkor legalább lesz miről írnod, hogy nem csináltam rajta semmit, mert így van. Személyesen hoztam el tőled és azt beszéltük meg, hogy rendbe teszem neked ingyen, ha lesz rá időm és kedvem. 

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: 590227 »

Gábor lassan befejezhetnéd a kötekedést, a múltkor már kóstolgattál, pedig egy szóval nem írtam, hogy egyáltalán vettem ilyen magnót, pláne nem istenítettem.
Az a  különbség kettőnk között, hogy azok a magnók, amiről én beszélek, írok, azok mind a tulajdonomat képezik és nem internetről szerzett információk alapján formálok véleményt.
Még valamit, ahogy írtad "csak a buták vásárolnak az elmén", persze az okosak mint te a Wilhabenen vesznek hibás magnót, hogy utána két éven keresztül tele rinyálják vele a magnós fórumokat.
Gratulálok mester, remélem könyv formájában is kiadod az okosságaidat.
Üdvözlettel T.J.

Nekem T.J megjavította a CR-7-est.A hiba az volt,hogy néha becsíkozott egy-két kazettát.Nálam a kazetta,ha a legkisebb gond van vele,megy a kukába(Nem a vaterára!).Audi mesterhez került a CR-7 görgőzésre,bemérésre.Azóta használhatatlan!!!!Ráadásként a mai napig nincs kifizetve az általam Németországban kifizetett Revox orsós.Ha már megemlítetted a kötekedést:hány éve javítod az Akai tornyomat?2009 óta?Csak segítettem nektek,amit nagyon megbántam.T.J-t én sosem bántottam,de mint tudod minden Skype beszélgetést rögzítettem,amiket ha kiteregetnék lenne veszekedés,és kiderülne ki,kiről mit nyilatkozott.Ezt nem értem:Gratulálok mester, remélem könyv formájában is kiadod az okosságaidat.
Üdvözlettel T.J.

herstal
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 71

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: herstal »

Gábor lassan befejezhetnéd a kötekedést, a múltkor már kóstolgattál, pedig egy szóval nem írtam, hogy egyáltalán vettem ilyen magnót, pláne nem istenítettem.
Az a  különbség kettőnk között, hogy azok a magnók, amiről én beszélek, írok, azok mind a tulajdonomat képezik és nem internetről szerzett információk alapján formálok véleményt.
Még valamit, ahogy írtad "csak a buták vásárolnak az elmén", persze az okosak mint te a Willhabenen vesznek hibás magnót, hogy utána két éven keresztül tele rinyálják vele a magnós fórumokat.
Gratulálok mester, remélem könyv formájában is kiadod az okosságaidat.
Üdvözlettel T.J.
http://www.ebay.de/itm/Nakamichi-Dragon ... _578wt_953

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3025

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: tunerman »

...arra lusta volt az eladó, hogy a gép hátulján egymásra ragasztott javítási szerviz matricákat leszedje.

Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kazettás deckek

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég

Kazettás deckek

Jól látod.Sokadszorra sikerült elvinni.Sajnos lett egy félmillás kár,amiből több mint 200000ft-ot mi fizettünk.
Ajjaj, drága magnó. 

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kazettás deckek

Összekötöttem a Tatabányai menetet egy-egy pesti fuvarral, amikor a lányomat vittem az albérletbe.  Így kibírható.  A revoxot én is sokallottam, majd meglátjuk meddig húzza.  Jól látom a fuvarköltségedet????
Üdv,
NL

Jól látod.Sokadszorra sikerült elvinni.Sajnos lett egy félmillás kár,amiből több mint 200000ft-ot mi fizettünk.

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég

Kazettás deckek

Szia László!Az idlergumikat én is  USA beszerzésből vettem,Spacc közreműködésével.Auditól nem kerültek vissza.Az eredeti szíjak,forgásirányosak,a görgők bronz belsővel készültek.2 garnituráért fizettem 100€ körül.A Revox görgők igen gagyik,és drágák.Gyakorlatilag a kinai olcsó utángyártott alkatrészekből kinálják őket,igen borsos áron.100-400 ft lenne egy jó görgő ára is,a gyári videó görgők áraihoz viszonyítva is.(Nekünk a fuvar TJ-hez, több mint 200000 ft-unkba került.)Üdv:G.G
Összekötöttem a Tatabányai menetet egy-egy pesti fuvarral, amikor a lányomat vittem az albérletbe.  Így kibírható.  A revoxot én is sokallottam, majd meglátjuk meddig húzza.  Jól látom a fuvarköltségedet????
Üdv,
NL

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kazettás deckek

Szia!
A szíjakat Fred Marrstól a marsscommunications.com-on, ha jól rémlik a nevük.  Paypallal lehet automatikusan fizetni.  A görgőket a revox-tól az ebayről.  Persze ezek hozzájönnek és nem volt olcsó.  Ha jól rémlik 45 USD volt a 4 szíj és 30 euro volt 2 görgő a teflon távtartókkal.  Nem sokat vacilláltam a vétellel, amit jónak láttam megrendeltem és vittem Jenőhöz.  Látatlanban vettem őket, vagyis nem tudtam, hogy milyen állapotúak az eredeiek és meglepődtem, mert egész jó állapotúnak tűnnek a lecserélt alkatrészek.  Az idler gumi is rugalmas és nem olyan, mint amit a youtube-on mutatnak, hog yüvegre keményedett.  Szerintem cseréltek benne legalább egyszer szettet, csak a mechanika volt szörnyen beragadva.  Egyben persze nem kevés plusz még a fuvar fel-le, de én mindennapos használatra vettem, ez az első Naka amit hallgatok és így volt a leggyorsabb.  Nagyon tetszik a végeredmény.
Üdv,
NL

Szia László!Az idlergumikat én is  USA beszerzésből vettem,Spacc közreműködésével.Auditól nem kerültek vissza.Az eredeti szíjak,forgásirányosak,a görgők bronz belsővel készültek.2 garnituráért fizettem 100€ körül.A Revox görgők igen gagyik,és drágák.Gyakorlatilag a kinai olcsó utángyártott alkatrészekből kinálják őket,igen borsos áron.100-400 ft lenne egy jó görgő ára is,a gyári videó görgők áraihoz viszonyítva is.(Nekünk a fuvar TJ-hez, több mint 200000 ft-unkba került.)Üdv:G.G

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég

Kazettás deckek

Szia László!A görgő-szíj együttest hol vetted meg?Nekem a Revox-os nem tetszett,a tiedhez lett volna eredeti görgőpár is.Az árat olvastam amit leírtál,ahhoz jött még az alkatrészek ára.Üdv:G.G.
Szia!
A szíjakat Fred Marrstól a marsscommunications.com-on, ha jól rémlik a nevük.  Paypallal lehet automatikusan fizetni.  A görgőket a revox-tól az ebayről.  Persze ezek hozzájönnek és nem volt olcsó.  Ha jól rémlik 45 USD volt a 4 szíj és 30 euro volt 2 görgő a teflon távtartókkal.  Nem sokat vacilláltam a vétellel, amit jónak láttam megrendeltem és vittem Jenőhöz.  Látatlanban vettem őket, vagyis nem tudtam, hogy milyen állapotúak az eredeiek és meglepődtem, mert egész jó állapotúnak tűnnek a lecserélt alkatrészek.  Az idler gumi is rugalmas és nem olyan, mint amit a youtube-on mutatnak, hog yüvegre keményedett.  Szerintem cseréltek benne legalább egyszer szettet, csak a mechanika volt szörnyen beragadva.  Egyben persze nem kevés plusz még a fuvar fel-le, de én mindennapos használatra vettem, ez az első Naka amit hallgatok és így volt a leggyorsabb.  Nagyon tetszik a végeredmény.
Üdv,
NL

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kazettás deckek

Szia!
Nagyon kedves vagy.  Nem voltak illúzióim a magnóval kapcsolatban.  Nem értem mire gondolsz azzal, hogy beismertem valamit amit nem volt szándékom elhallgatni.   Igen, a vaterán 7e-rel olcsóbban volt de nem figyeltem.  Az eladó nem ígért hibátlan működést csak hogy lejátszik és rendben van, ami végül igaz is volt.  Persze, ha én adnék el, részletesen leírnám az állapotát, de nem vagyunk egyformák.  Az ebayen úgy kell a leírást olvasni, mint az utazási irodákét, a képeknél pedig az árnyékban levő részleteket kell jól megnézni.  Gyanítom, hogy a vaterás LX5-is ugyenezt az utat járta volna be az ebyes viszont kivülről makulátlan.  Vettem már 1 Euroért is magnót az ebayen meg 40 Euroért-ért szervizelt Pioneer CT-777-est ami azóta is szépen szól.  Egy adag óvatossággal és önmérséklettel lehet jól vásárolni az ebayen.
Üdv,
NL

Szia László!A görgő-szíj együttest hol vetted meg?Nekem a Revox-os nem tetszett,a tiedhez lett volna eredeti görgőpár is.Az árat olvastam amit leírtál,ahhoz jött még az alkatrészek ára.Üdv:G.G.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”