Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3003

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

Azt hiszem, elkanyarodunk az eredeti témától, de sebaj :-)
Nem csodálom, hogy kevés bőbeszédű jellemzés, beszámolót írnak a fórumozók...tudjátok kinek hiányzik ez a sok oltogatás, minek nyers kábelről írnizés-ettől amúgyis lábrángást kapok: egy komponens max finomodik a bejáródás alatt, az eredeti karaktere kezdetektől megvan, az alapján meg lehet ítélni, hogy illik-e a rendszerbe, vagy sem? MIndig is kétkedve olvastam az olyan beszámolókat, amikben arról számoltak be, hogy új állapotban 'hallgathatatlan' volt a kábel, erősítő, akármi, node 2-300óra megtette a hatását, és most zenei, szárnyal, meg hű meg há...meg minden. Ezt nem tudom elhinni...

Én sem, de:

Ne foglalkozz a kétkedőkkel, az számít, hogy Te mi hallasz és hogy Neked mi tetszik, az összes többi huszadlagos.
Én azért kezdtem el fórumozni, hogy tapasztalatot osszak meg és természetesen eszmét cseréljek minél több emberrel. Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy a kommentek vagy süket fülekre találnak, vagy szimplán oltogatásba fullad az egyébként gyümölcsözőnek induló téma - ezt sokaknál érzékelem egyébként. Bízom benne, hogy mindez változni fog, de mint tudjuk az megy kicsiben, ami nagyban is történik.
Talán mi magyarok is rátérünk egyszer a józan ész ösvényére.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

switch
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: switch »

Azt hiszem, elkanyarodunk az eredeti témától, de sebaj :-)
Nem csodálom, hogy kevés bőbeszédű jellemzés, beszámolót írnak a fórumozók...tudjátok kinek hiányzik ez a sok oltogatás, minek nyers kábelről írnizés-ettől amúgyis lábrángást kapok: egy komponens max finomodik a bejáródás alatt, az eredeti karaktere kezdetektől megvan, az alapján meg lehet ítélni, hogy illik-e a rendszerbe, vagy sem? MIndig is kétkedve olvastam az olyan beszámolókat, amikben arról számoltak be, hogy új állapotban 'hallgathatatlan' volt a kábel, erősítő, akármi, node 2-300óra megtette a hatását, és most zenei, szárnyal, meg hű meg há...meg minden. Ezt nem tudom elhinni...
Ugyanakkor azért sem születnek a témában bő beszámolók, mert adott esetben nem akar az ember megbántani mást, kerüli a konfrontációt, esetleg érdekei vannak, stb...a hifi amúgy is egy szubjektív műfaj. MInden egyes mondat elé oda kell képzelni a 'szerintem' szót.

Érdekes, anno a Gothamos kommentem nagyrészt szó nélkül maradt, pedig ugyanezen emberek, akik itt megnyílvánultak most, már akkor is itt voltak. Kíváncsi vagyok ha uganezen beszámoló egy ismert, neves cég termékéről szólt volna, akkor is elindult volna-e az a folyam?

Az útkeresésről, fiatal lelkesedésről, tapasztalatlanságról írnék még, de attól tartok, nem tudnám úgy megfogalmazni ami bennem van, hogy ne legyen bántó, vagy támadó az egész-pedig az lenne a legmesszebb a szándékomtól...

@salaca:
Az aláírásomban ott van rendszerem. Nem hinném-sőt nem is nagyon emlékszem ilyen beszámolóra-hogy a szobám paramétereitől kezdve komplett lejátszási listát is mellékelnem kellene...De ok, egy kiegészítés: közeltéri zenehallgatás, a szobámnak nincsenek nagy akusztikai anomáliái (pl a basszus korrekt, nem búg, nem hiányos) soha rosszabbat...
Az idő rövidsége nem tette lehetővé minden, általam hallgatott stílusban való kipróbálást, de ami késik-nem múlik ;-)
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerintem egy két nap után nem ajánlatos véleményezni még egy kábelt,főleg ha újról van szó,

Nálam ez nem így van, de lehet, hogy a hifizés igen "alacsony fokán" tartok. Bocsássatok meg érte,azért törekszem...
A ma kapott két kábel közül is már csak az egyiket hallgatom, a másikat annyira tolakodónak éreztem, hogy két szám után a fiókba került.
( és természetesen az én rendszeremben viselkedett így, az én hallásom alapján), pedig nem erre ajánlották, hogy járassam, mert fél éve a fiókban pihen.
Az újszülöttnek minden új

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2249

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Szerintem egy két nap után nem ajánlatos véleményezni még egy kábelt,főleg ha újról van szó,de ez lehet hogy csak az én egyéni szoc problémám,és mások nem így vélekednek.
Ennek ellenére szívesen olvasom az ilyen lelkes beszámolókat,és utána az ezt követő három négy hónap után próbált más kábelről hasonlóan írottakat is,mert azokra a régi szép időkre emlékeztet mikor még én is ilyen lelkes voltam,és azonnal "tollat" ragadtam ha valami nagyon tetszett elsőre.

Vendég

Kábelezzünk

Switch, ahogy írta eset további részletekkel örvendeztet mindenkit. Én is ott voltam mikor az élmények érték, az aláírásában szerepel a rendszere, kábelezése. Máskor és más kábeleket is tesztelgettünk együtt, ezekről nem is írtunk ide, de nem csoda, hogy a mostani élményét megosztotta, látni kellett volna az arcát, amikor folyamatosan rakta be a különböző stílusú zenéket egymás után.....
Mások is leírták a kábelről a véleményüket Arnold topicjába, ő merészelte ide is, ez már hájpolás? Én egy Siltech tápkábeltől ültem le szó szerint, de hát annak az ára annyi volt, mint az erősítőmé.

Sok mindenben egyetértek az eddigi hozzászólásokkal, főleg azzal, hogy tényleg részletesebb leírások kellenek. Persze én is mindig "jobbat" szeretnék. Ennek megfogalmazásához sokat kell hallgatózni, olvasni, beszélgetni róla. Eddig nem is nagyon mertem írni, inkább csak olvastam a fórumot. Most már talán van kevéske tapasztalatom egyes kábelekkel, ezeket próbáltam én is leírni több-kevesebb sikerrel. De ezért van a fórum. Mindenki saját szintjén tolmácsolja véleményét, én is más szemmel olvasom a "szakik" és a kezdők hozzászólásait.
Szerencsére az utóbbi időben több fórumtárshoz sikerült eljutnom hallgatózni és saját rendszerben itthon sikerült meghallgatnom pld. Gotham, Hivox, Excalibur, Siltech, Crystal, Audioquest, Habia, DNM, DIY kábeleket, most éppen Neotech és Klotz kábelt kaptam.
Egyes kábeleket rendszerfüggőnek tartok, mások több általam hallott rendszerben ugyan olyan jól v. rosszul teljesítettek, persze a korábban hallottakhoz képest, abban a rendszerben és az én véleményem szerint.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11334
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Én voltam az elvetemült, aki gaborka8X8 szkeptikus hozzászólását díjazni merte egy +-szal. Problémám hasonló: a hozzászólásokból sokszor nem derül ki, hogy mihez képest a nagy lelkesedés. Mivel a kábelezés (mint oly sok más a hifiben) erősen rendszerfüggő, ezért gyakran hiányolom a repkedő szuperlatívuszok köré épített gondos leírást (milyen korábbi tapasztalatai vannak a delikvensnek, milyen rendszerről beszélünk egyáltalán, milyen zenei és ízléspreferenciák fűtik a hozzászólót, milyen az akusztikai környezet, stb.). Ez persze hosszú posztokat jelentene, és switch később írt is ilyet, s ebből azért jóval több derül ki, mint az előzőből. De ennek híján nehéz másként értékelni a hozzászólást, mint egyszerű "hájpolásként". Nem csak erre a témára jellemző egyébként ez a mentalitás. Személyes vélemény: én kiütést kapok a zenei topikok esetében a kommentár nélkül belinkelt videóktól, mikor az alcím pl. azt hirdeti: "beszélgessünk kedvenc zenei felvételeinkről". Pedig ott a felvétel (youtube-os videó általában) magáért kellene beszéljen. Itt sokkal bonyolultabb a helyzet. Aki adott esetben tippeket, ötleteket szeretne kapni saját rendszere fejlesztéséhez, az könnyen eltéved a hozzászólások erdejében, mert nem tudja mihez mérni őket. Ezért is kellene bő lére ereszteni a mondanivalót. Azzal kezdve pl., hogy a Gotham és az Excalibur, amennyire én tudom, nem egy árkategóriában versenyez, hogy ugyanaz volt-e a rendszer, amiben összemérték az erejüket, s hogy pl. megéri-e az adott rendszerben a kábelcserén gondolkodni, ahelyett, hogy ugyanazt az összeget (vagy egy kicsit többet) az ember a komponensekre költene. Arról nem is beszélve, hogy az Excalibur ársávjában azért, legalábbis amennyire én tudom, elég erős a mezőny. Szóval ha mindenki lehiggadt egy kicsit, akkor kíváncsian várjuk switch részletes beszámolóját.

Nagyrészt egyetértek. Magam is sokszor szorgalmaztam a mélyebb kommunikációt és harcoltam a 4 szavas készülék ajánlások ellen, volt is vita belőle sok. Be kellett látnom, hogy a fórumozók többsége képtelen szavakba önteni gondolatait, érzéseit, mikor HiFi-ről, készülékekről, zenékről van szó. Ők egyszerűen csak a "jobbat" keresik és ha úgy érzik, meglelték, felkiáltanak. Aztán könnyen lehet, hogy 3 hónappal később már teljesen mást szeretnek, no de lengesse a kezét bátran, aki valaha nem esett hasonló hibákba!

Vendég

Kábelezzünk

Rendben. Én a magam részéről a lelkesedésben is többre tartom, hitelesebbnek érzem a sokszínűséget, sőt az árnyalatokat, mint az egyformát, az ugyanolyat.
De ennek ellenére kevésbé kirekesztőleg viseltetem azok iránt, akik őszinte hitből és meggyőződésből egyetlen megoldás mellett teszik le a voksot. Tehát, nem tartom/tartottam magam távol sem vibavoice-tól, aki itt is teljes meggyőződéssel hirdette, hogy "Vannak az egy utasok, és vannak a tévutasok", mint ahogy penna-tól sem, aki vele ellentétben a sokféleséget képviselte.
Sőt -akármilyen eretneknek fog is most itt hangzani- nagyra értékelem a lelkesedét, de az egyforma, ugyanolyan lelkesedésnél többre tartom a meggyőződést, elkötelezettséget.

.

Én voltam az elvetemült, aki gaborka8X8 szkeptikus hozzászólását díjazni merte egy +-szal. Problémám hasonló: a hozzászólásokból sokszor nem derül ki, hogy mihez képest a nagy lelkesedés. Mivel a kábelezés (mint oly sok más a hifiben) erősen rendszerfüggő, ezért gyakran hiányolom a repkedő szuperlatívuszok köré épített gondos leírást (milyen korábbi tapasztalatai vannak a delikvensnek, milyen rendszerről beszélünk egyáltalán, milyen zenei és ízléspreferenciák fűtik a hozzászólót, milyen az akusztikai környezet, stb.). Ez persze hosszú posztokat jelentene, és switch később írt is ilyet, s ebből azért jóval több derül ki, mint az előzőből. De ennek híján nehéz másként értékelni a hozzászólást, mint egyszerű "hájpolásként". Nem csak erre a témára jellemző egyébként ez a mentalitás. Személyes vélemény: én kiütést kapok a zenei topikok esetében a kommentár nélkül belinkelt videóktól, mikor az alcím pl. azt hirdeti: "beszélgessünk kedvenc zenei felvételeinkről". Pedig ott a felvétel (youtube-os videó általában) magáért kellene beszéljen. Itt sokkal bonyolultabb a helyzet. Aki adott esetben tippeket, ötleteket szeretne kapni saját rendszere fejlesztéséhez, az könnyen eltéved a hozzászólások erdejében, mert nem tudja mihez mérni őket. Ezért is kellene bő lére ereszteni a mondanivalót. Azzal kezdve pl., hogy a Gotham és az Excalibur, amennyire én tudom, nem egy árkategóriában versenyez, hogy ugyanaz volt-e a rendszer, amiben összemérték az erejüket, s hogy pl. megéri-e az adott rendszerben a kábelcserén gondolkodni, ahelyett, hogy ugyanazt az összeget (vagy egy kicsit többet) az ember a komponensekre költene. Arról nem is beszélve, hogy az Excalibur ársávjában azért, legalábbis amennyire én tudom, elég erős a mezőny. Szóval ha mindenki lehiggadt egy kicsit, akkor kíváncsian várjuk switch részletes beszámolóját.

Vendég

Kábelezzünk

....... elgondolkodtató, ha valaki két kábelért ugyanúgy tud lelkesedni..

Gondolkodjunk együtt! Én arra jutottam, hogy ez jó dolog, nem látok benne problémát. Sőt, kimondottan távol tartom magam azoktól, akik csak egyetlen megoldást tartanak elfogadhatónak, minden mást tévútnak gondolnak.

Rendben. Én a magam részéről a lelkesedésben is többre tartom, hitelesebbnek érzem a sokszínűséget, sőt az árnyalatokat, mint az egyformát, az ugyanolyat.
De ennek ellenére kevésbé kirekesztőleg viseltetem azok iránt, akik őszinte hitből és meggyőződésből egyetlen megoldás mellett teszik le a voksot. Tehát, nem tartom/tartottam magam távol sem vibavoice-tól, aki itt is teljes meggyőződéssel hirdette, hogy "Vannak az egy utasok, és vannak a tévutasok", mint ahogy penna-tól sem, aki vele ellentétben a sokféleséget képviselte.
Sőt -akármilyen eretneknek fog is most itt hangzani- nagyra értékelem a lelkesedét, de az egyforma, ugyanolyan lelkesedésnél többre tartom a meggyőződést, elkötelezettséget.

.

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Úgy látom, este megint egy hosszabb szöddzenetet kell hogy írjak.
Elöljáróban: jobban végiggondolva butaságot írtam, hogy nincs elképzelésem a kívánt hangról. Mert van. Az biztos, higy a száraz, steril, stúdiós hangzás nem jön be hosszü távon. Valami olyasmit szeretnék, amit Eizolnál, és Stewie Wondernél hallottam. Az a megcélzott irány.
És úgy érzem, jó úton haladok :-)
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3003

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

Szándékom szerint lesz. Épp ma tudtam meg, hogy két hétig minden nap meló, szünnap nélkül, így szerintem majd csak márciusban valamikor :-(

Switch, beszéljük meg priviben a részleteket, ne OFFoljunk itt.
Most már engem is érdekel a drót
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

Quadlipi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 180

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Quadlipi »

Gondolkodjunk együtt! Én arra jutottam, hogy ez jó dolog, nem látok benne problémát. Sőt, kimondottan távol tartom magam azoktól, akik csak egyetlen megoldást tartanak elfogadhatónak, minden mást tévútnak gondolnak.

Like!
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu  facebook/Audophile Room

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Kábelezzünk

... elgondolkodtató, ha valaki két kábelért ugyanúgy tud lelkesedni..

Vendég

Kábelezzünk

mindenki járja végig a saját útját, közben fizesse ki a tanulópénzt, mert befektetés nélkül nincs tudás és tapasztalat.

Azért remélem segítesz spórolni

Vendég

Kábelezzünk

Nem értem miért kell elvenni a kedvét annak, aki még tud valamiért lelkesedni. Szerintem ez a mai fásult, minden iránt közönyös világban inkább becsülendő.
Azt sem értem, hogy miért probléma, hogy az út elején még nem látja valaki a végét. Szerintem ezzel mindannyian így vagyunk/voltunk. Szerintem senki nem úgy kezdett ebbe a hobbiba, hogy tudta milyen hangot keres.

Vendég

Kábelezzünk

Szerintem lehet két kábelért is lelkesedni. Én ugyanígy voltam a crystallal és a siltech-el is. A meghallgatásra kapott Siltech táp hatalmasat hozott a rendszer hangján ( de tudom ilyenem soha nem lesz), a crystal ic-t ugyanígy dicsérem, de már ez sem egy árkategória Arnoldéval. Ja ez már a harmadik! Lehet bennünk van a hiba? Vagy csak kevés jó rendszert és kábelt hallottunk.

( off: a minuszozást hanyagolni kellene, a fórum arra van, hogy véleményt cseréljünk, bántó megjegyzést én nem olvastam, az pedig, hogy vkinek más a véleménye nem mínuszt érdemel, hanem pluszt, mert leírja)

Vendég

Kábelezzünk

Nem.
Én a változásokért lelkesedtem. ........

....... mert nincs egy konkrét elképzelésem arról, hogy mit szeretnék hallani, milyen hangot. .........

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Nem, nem erről van szó (nekem egyáltalán nincs véleményem sem erről a kábelről, sem az elődeiről), hanem erről:

És pont erre utaltam (örülök, hogy nem nekem kellett leírni, hanem megtette ön) azzal, hogy elgondolkodtató, ha valaki két kábelért ugyanúgy tud lelkesedni.

.

Nem.
Én a változásokért lelkesedtem. A rendszer új hangjáért. Nem a kábel hangjáért.

Peczek
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Peczek »

Bocs, hogy OFF
Ez igaz? Le vagyok maradva?

Vagy csak a telefonszámaik nem működnek, már kb. egy hónapja.

Vendég

Kábelezzünk

.......... anno ugyanilyen lelkesedessél írtam a Gotham kábelekkel szerzett tapasztalataimról is :-)

Hát pont ez az, ami elgondolkodtató számomra.

.

....Nem biztos, hogy hallatlanban véleményt kellene formálni egy kábelről-pusztán az elődei produkciója alapján-mert gondolom erről van szó, ugye?! :-)

Nem, nem erről van szó (nekem egyáltalán nincs véleményem sem erről a kábelről, sem az elődeiről), hanem erről:

Bár ez így hülyén hangzik, mert nincs egy konkrét elképzelésem arról, hogy mit szeretnék hallani, milyen hangot.

És pont erre utaltam (örülök, hogy nem nekem kellett leírni, hanem megtette ön) azzal, hogy elgondolkodtató, ha valaki két kábelért ugyanúgy tud lelkesedni.

.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1285

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: pali923 »

a Hifibarlang megszünt

Bocs, hogy OFF
Ez igaz? Le vagyok maradva?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hát pont ez az, ami elgondolkodtató számomra.

.

Látom, még pozitív szavazatot is kapott eme sommás beírás :-)

Nem biztos, hogy hallatlanban véleményt kellene formálni egy kábelről-pusztán az elődei produkciója alapján-mert gondolom erről van szó, ugye?! :-)
Járt nálam már korábban kétféle Excalibur IC többször is, és egyik sem hagyott bennem mély benyomást...ez talán kicsit árnyalja élményem :-)

Hogy képbe kerüljön az írásom: mivel kevés pénzből hifizek, mindig is a legjobb ár-értéket igyekeztem keresni. Mivel nem nagyon volt az ismerőseim között olyan, akivel össze lehetne járni hallgatózni (szerencsére ez nemrég megváltozott) így kénytelen voltam kereskedőkre, illetve fórumos beírásokra hagyatkozni. A CAT7-est Szabó Zoli ajánlotta, meg is voltam vele elégedve. Aztán ahogy csövesre váltottam (Woodside ISA230) merült fel az igény egy jobb hangfalzsinegre, így jött a képbe a Gotham. Nagy előrelépés volt a CAT7-hez képest, írtam is róla ide egy éve. Aztán Woodside ment, Kalmi erősítője jött-nem kicsit lealázva pedigrés elődjét....-és kisvártatva a Habia kábelek is, amik igazán a hivoxtalanított rendszerben tudták kifutni magukat. Az így kapott hangra mondtam azt, hogy eddig ezt kerestem. Bár ez így hülyén hangzik, mert nincs egy konkrét elképzelésem arról, hogy mit szeretnék hallani, milyen hangot. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a fejlesztéseim mindig jobb és jobb hangot eredményeztek, minden téren. És mivel nem vet fel a pénz, nem fogok hangfalzsinegekre, IC-kre állandóan költeni, adni-venni őket...ahogy bekötöttem a Gothamet, majd a Habiát, akkora, és olyan változást hoztak a rendszerembe, amivel teljesen elégedett voltam, nem volt okom tovább keresgélni, inkább zenét hallgattam.
De mivel mostmár van alkalmam fülügyre venni több készüléket, kábelt, így élek vele, mert jó dolog tapsztalatot szerezni ebben a hobbiban. Volt, ami tetszett, és felébresztette bennem a birtoklási vágyat, és volt olyan is, ami nem jött be...

Ez az új IC olyan élményt adott, amit az 'analógos' jelzővel tudnám még illetni. Lentebb említettem a top5 audió élményt. Az egyik meghatározó zenehallgatás Eizolnál volt az utánépített Egglestonworks-DP 300SE-és valami komoly lemezjátszóval...a Take Five teljesen máshogy szólalt meg, mint nálam...olyan folyamatos-nem tudok rá jobb szót-volt a zene, hogy hitetlenül csóváltam a fejem...na, ebből a folyamatosságból csempészett egy darabkát a szobámba ez a kábel...és tökmindegy, hogy más szerint ez most jó, vagy rossz, ha nekem ez tetszik, ilyen hatással van rám (Rebecca Pidgeon Spanish harlemét hallva sírva fakad az ember...) szóval ami ilyen szinten érint meg, az már valami.
És mikor szól jól a rendszer?
Ha érzelmeket vált ki a hallgatóból. És minél többször van ez, annál szerencsésebb az összeállítása...

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Switch!
Lesz nálam egy szeánsza az Excalibur zsinórnak?
Tőlem lehet, mikor? (Úgy is meg akartad hallgatni a mostani állapotot)

Szándékom szerint lesz. Épp ma tudtam meg, hogy két hétig minden nap meló, szünnap nélkül, így szerintem majd csak márciusban valamikor :-(

Vendég

Kábelezzünk

Szolgálati közlemény:

A Gotham kábeleket méretre vágva és akár szerelve is meg lehet rendelni tőlünk, így a vesződség opcionálisan elkerülhető.

Nad C315BEE erősítő és Dali Concept C6 hangfalak közé melyik kábelt ajánlod, 2m-es hosszban ha ez számít.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Jól látod. Ezek hangosításhoz használt kábelek. A dugókat neked kell ráforraszta(t)nod. A minőségük viszont bőven kárpótol a kis plusz vesződségért.

Szolgálati közlemény:

A Gotham kábeleket méretre vágva és akár szerelve is meg lehet rendelni tőlünk, így a vesződség opcionálisan elkerülhető.

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Este reagálok bővebben, most dolgozom :-)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”