Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Biztos nem egyszerű! Érdekes lehet.
Én nem is tettem volna zárt dobozba, valami olyasmi, mint a nagy Proac dobozok nyitott középsugárzós megoldása, talán még jobb is lett volna, na de amíg van fűrész nincs lehetetlen, ha fáról van szó.
Hangsugárzó építés
Próbáltam, de úgy nem jött be ˙
Biztos nem egyszerű! Érdekes lehet.
Hangsugárzó építés
Köszi!
A "kamrát", amibe beleteszed, csillapítod valamivel?
Próbáltam, de úgy nem jött be ˙
Hangsugárzó építés
Szia. Igen.
Köszi!
A "kamrát", amibe beleteszed, csillapítod valamivel?
Hangsugárzó építés
Szia. Igen.
Hangsugárzó építés
Amúgy már rég nem gyártják őket, de iszonyatosan jók középmeghajtónak.
Kiszerelve van róla fotó? Pontosabban a hátuljáról?
Hangsugárzó építés
Nekem nagyon tetszik, és az sem biztos, hogy az a két elkó olyan súlyos probléma . Hol tettél szert arra a két középsugárzóra?
Szia. Az elkó tényleg egyáltalán nem rossz. Főleg ha azt vesszük alapul, hogy 2x50mf kellett minimum100v-ban (a két sárga a váltóban amúgy fólia, és jobban szerepelt mint a remix olajpapírom). De félretéve hogy fólia vagy elkó, a hangja nagyon szép. A sawafujikat a hifipiacon vettem 2 éve egy zenész emberkétöl aki gitározott valamikor, és most stúdiózik, és már nem volt rá szüksége. Amúgy már rég nem gyártják őket, de iszonyatosan jók középmeghajtónak.
Hangsugárzó építés
Szia!
Nagyon frankó dobozt hoztál össze!
Nekem elsőre egy kályha jutott eszembe, de ez lehet, hogy csak az átmeneti hidegnek köszönhető.
Vannak róla mérési eredmények?
Nehéz lehetett összehozni a mély és a közék váltást.
Szia. A váltási pontokat igazából nem volt vészes. a sawafuji közép egy szélessávú laphangszóró 500hz-16000hz-ig. Váltás 35hz-3000-10000-40000hz-ig. De készítettem egy próbaváltót, a végleges előtt, amit behangoltam, de csak a hallás után. A próbaváltót fólia, és olajpapír kondikkal készítettem de a mostani verzió a legjobb.
Hangsugárzó építés
DSC00293 .JPG
Nekem nagyon tetszik, és az sem biztos, hogy az a két elkó olyan súlyos probléma . Hol tettél szert arra a két középsugárzóra?
Hangsugárzó építés
Szia!
Nagyon frankó dobozt hoztál össze!
Nekem elsőre egy kályha jutott eszembe, de ez lehet, hogy csak az átmeneti hidegnek köszönhető.
Vannak róla mérési eredmények?
Nehéz lehetett összehozni a mély és a közék váltást.
Hangsugárzó építés
Jantzenek jó áron vannak - nagy méretben is.
Ezt minimum megérdemelnék a hangszórók :-)
http://www.europe-audio.com/Producten_c ... ep_a_ID=79
Köszi
-
Sonny
Hangsugárzó építés
Jantzenek jó áron vannak - nagy méretben is.
Ezt minimum megérdemelnék a hangszórók :-)
http://www.europe-audio.com/Producten_c ... ep_a_ID=79
Az a baj, ilyen nagy értékben nehéz fólikondit szerezni (plusz nagy méret, és nagy pénz).
Hangsugárzó építés
Az a baj, ilyen nagy értékben nehéz fólikondit szerezni (plusz nagy méret, és nagy pénz).
Ez igaz.....de szerintem egy ilyen szintű hangsugárzó (ilyen jó hangszórókkal....) megérdemelte volna....
Gondolom a többi komponens sem két fillér volt.....legalább egy Bennic-et,vagy egy alap Mundorf-ot tegyél bele....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Hangsugárzó építés
Köszi. IgenDSC00296 .JPG
Hangsugárzó építés
Na még egy utolsót , az aljáról is.
Hangsugárzó építés
Köszi. Igen
Hangsugárzó építés
Nagyon jól néz ki! .....de tényleg elko van a váltóban.....?
Hangsugárzó építés
Sziasztok. Végre elkészült az én hangfalam is. Már a harmadik, de úgy érzem itt megálltam (nagyon bejött). A famunka 3cm vastag tölgyfa. A fekete részek pedig alumínium öntvények. A belső kábelezés, gotham a magasnak és a mélynek, a mélyközép színezüst kábelt kapott. Meghajtók magas Fountek Neocd3.0, közép Dynawave Sawafuji, mély Seas CA18RY.
Nagyon jól néz ki! .....de tényleg elko van a váltóban.....?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6597
Hangsugárzó építés
Köszi, jól néz ki.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6597
Hangsugárzó építés
Szia
Azért egy egész alakost betehetnél...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII