Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangsugárzó építés

Vendég

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

az utobbi 2 evben hallgattam par scan speak 8545 ost,az araban ez volt a legjobb.Elcseszett valtoval,szar dobozzal,akkor is jo volt !
Az audio gd tornyaban is 8545 van,nem elcseszett valto,hatalmas doboz,hatalmas elmeny!!

Vendég

Hangsugárzó építés

Troels is csinált valami hasonlót csak 6600 és 66200 magasakat használta.Lehet érdemes lenne átolvasni mit ír esetleg tanácsot kérni.
ezek szerint kar a penzert a scan speak diy dobozokert?

Vendég

Hangsugárzó építés

Troels is csinált valami hasonlót csak 6600 és 66200 magasakat használta.Lehet érdemes lenne átolvasni mit ír esetleg tanácsot kérni.
Hosszu a topic,hanyadik oldal?  szivesen atolvasnam!!!!!!

Barkács
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: Barkács »

Vendég

Hangsugárzó építés

A rezfolia tekercsek 14 awg viszont nagyon jonak tunnek!!!Egy ceg talan ketto gyart itt ilyeneket,aruk nagyon kedvezo,de nehezek,ezert nem hinnem hogy erdemes lenne ilyen messzirol rendelni

Barkács
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: Barkács »

Sziasztok!Imadom a scan speak driverek hangjat,(nagyon sokan szeretik rajtam kivul)tul koran vetettem magma bele az epitesbe.Az ideiglenes valto majdnem kesz,a 18wu 8741 es sugarzok holnap lesznek itt,A neten talalhato illuminator monitor butitott valtojat csinaltam elso korben.En 6640 es magasakat szeretnek bele,Ez mas mint ami a valtohoz van tervezve.Valakinek esetleg van otlete mi lenne a leg celravezetobb?A magasakat meg nem rendeltem meg.(rohadt draga  )
Ideiglenes váltónak nem túl drága?
Ha feltételezzük hogy a netes váltó jó akkor a hangszórókon nem célszerü változtatni az ritkán sül el jól.

Vendég

Hangsugárzó építés

Jantzen kondikat sajnos dupla aron lehet beszerezni errefele,de mundorf silver gold oil kondik szinte annyi mint europaban.Ezert ha jo lesz a valto,azok lesznek benne.

Vendég

Hangsugárzó építés

6640 es magas es 8741 es melykozepekkel aruljak a kesz polcsugarzokat,de a valto meg egyszerubb mint a lenti kepen,a tekercs meg megrosszabb potom 600 e.ert????A meresi eredmenyeik sem a legjobbak.A dobozuk sem a legszebb!Ezert aztan kenytelen vagyok magam

Vendég

Hangsugárzó építés

pillanatkep:

Vendég

Hangsugárzó építés

Sziasztok!Imadom a scan speak driverek hangjat,(nagyon sokan szeretik rajtam kivul)tul koran vetettem magma bele az epitesbe.Az ideiglenes valto majdnem kesz,a 18wu 8741 es sugarzok holnap lesznek itt,A neten talalhato illuminator monitor butitott valtojat csinaltam elso korben.En 6640 es magasakat szeretnek bele,Ez mas mint ami a valtohoz van tervezve.Valakinek esetleg van otlete mi lenne a leg celravezetobb?A magasakat meg nem rendeltem meg.(rohadt draga  )

bege
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 635

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: bege »

Én nem is tettem volna zárt dobozba, valami olyasmi, mint a nagy Proac dobozok nyitott középsugárzós megoldása, talán még jobb is lett volna, na de amíg van fűrész nincs lehetetlen, ha fáról van szó.
Igen, a fűrész mindig jól jön! 

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Biztos nem egyszerű! Érdekes lehet.
Én nem is tettem volna zárt dobozba, valami olyasmi, mint a nagy Proac dobozok nyitott középsugárzós megoldása, talán még jobb is lett volna, na de amíg van fűrész nincs lehetetlen, ha fáról van szó.

bege
Törzsvendég
Törzsvendég

Hangsugárzó építés

Próbáltam, de úgy nem jött be ˙
Biztos nem egyszerű! Érdekes lehet.

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: JINGIS »

Köszi! 

A "kamrát", amibe beleteszed, csillapítod valamivel?

Próbáltam, de úgy nem jött be ˙

bege
Törzsvendég
Törzsvendég

Hangsugárzó építés

Szia. Igen.
Köszi! 

A "kamrát", amibe beleteszed, csillapítod valamivel?

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Szia. Igen.

bege
Törzsvendég
Törzsvendég

Hangsugárzó építés

Amúgy már rég nem gyártják őket, de iszonyatosan jók középmeghajtónak.
Kiszerelve van róla fotó? Pontosabban a hátuljáról?

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Nekem nagyon tetszik, és az sem biztos, hogy az a két elkó olyan súlyos probléma . Hol tettél szert arra a két középsugárzóra?
Szia. Az elkó tényleg egyáltalán nem rossz. Főleg ha azt vesszük alapul, hogy 2x50mf kellett minimum100v-ban (a két sárga a váltóban amúgy fólia, és jobban szerepelt mint a remix olajpapírom). De félretéve hogy fólia vagy elkó, a hangja nagyon szép. A sawafujikat a hifipiacon vettem 2 éve egy zenész emberkétöl aki gitározott valamikor, és most stúdiózik, és már nem volt rá szüksége. Amúgy már rég nem gyártják őket, de iszonyatosan jók középmeghajtónak.

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Szia!

Nagyon frankó dobozt hoztál össze!
Nekem elsőre egy kályha jutott eszembe, de ez lehet, hogy csak az átmeneti hidegnek köszönhető.
Vannak róla mérési eredmények?
Nehéz lehetett összehozni a mély és a közék váltást.

Szia. A váltási pontokat igazából nem volt vészes. a sawafuji közép egy szélessávú laphangszóró 500hz-16000hz-ig. Váltás 35hz-3000-10000-40000hz-ig. De készítettem egy próbaváltót, a végleges előtt, amit behangoltam, de csak a hallás után. A próbaváltót fólia, és olajpapír kondikkal készítettem de a mostani verzió a legjobb.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: muvimi »

DSC00293 .JPG
Nekem nagyon tetszik, és az sem biztos, hogy az a két elkó olyan súlyos probléma . Hol tettél szert arra a két középsugárzóra?

memme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 59

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: memme »

Szia!

Nagyon frankó dobozt hoztál össze!
Nekem elsőre egy kályha jutott eszembe, de ez lehet, hogy csak az átmeneti hidegnek köszönhető.
Vannak róla mérési eredmények?
Nehéz lehetett összehozni a mély és a közék váltást.

JINGIS
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Jantzenek jó áron vannak - nagy méretben is.
Ezt minimum megérdemelnék a hangszórók :-)

http://www.europe-audio.com/Producten_c ... ep_a_ID=79

Köszi

Sonny

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: Sonny »

Jantzenek jó áron vannak - nagy méretben is.
Ezt minimum megérdemelnék a hangszórók :-)

http://www.europe-audio.com/Producten_c ... ep_a_ID=79

Az a baj, ilyen nagy értékben nehéz fólikondit szerezni (plusz nagy méret, és nagy pénz).

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1187

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: violin »

Az a baj, ilyen nagy értékben nehéz fólikondit szerezni (plusz nagy méret, és nagy pénz).

Ez igaz.....de szerintem egy ilyen szintű hangsugárzó (ilyen jó hangszórókkal....) megérdemelte volna....
Gondolom a többi komponens sem két fillér volt.....legalább egy Bennic-et,vagy egy alap Mundorf-ot tegyél bele....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Válasz küldése

Vissza: “DIY - csináld magad!”