A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Jól elkaptad a pillanatot, Gratulálok! Nagyon jó a színmélysége (bár D700-al nem nehéz )
De hogy mondjak negatívumot is, szerintem egy kicsit szűk!
Én állitottam be őket dea háttérben volt kompromisszmos olyan zavaró téma amit nem akartam mutatni.Igy legalább a szem a párra öszpontosul nem másra.
A D700 az egy dolog mert az tényleg nem kompromisszum mivel több lehetőséget ad mint egy DX.
Az optika az fontosabb.Igaz amivel ezt fotóztam már eladtam.Van jobb fix 1.4 fényerővel..
Szép nagyon de az égböl vágjál,hogy a horizont ne kerüljön középre.
Ha vágnék, akkor inkább már az aljából.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Az Alfldön Kalocsa mellett.Minden évben sok van errefelé.Köszi
Pár éve én is fotóztam ilyet arra...
Adtam egy 500-ast a pásztornak,hogy tereljes a nyájat a fa alá.
Megérte, szép fotó!
A pipacsokat merre találtad??