youtu.be/cyYuIsjFVaQ
Moderátor: TMP
Bővült a poszt a piszkos anyagiakkal...revox írta: ↑2025.06.02., hétf. 12:09Háááát, ToMPi nem a szavak embere, úgy látom megint én vagyok a posztoló... Mindenesetre egy olyan kis ékszert adott kölcsön kipróbálni amit nehéz lesz visszaadnom... Lehet direkt csinálja... olyan beetetős marketing, bármit ide ad, nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne maradjon nálam, csak ugye halat a tengerbe történet lenne, van már annyi kütyüm... de... de... jó lett, nagyon jó...
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-qua ... indentvivo
![]()
DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Juteszembe, voltam a rendezvényen!
A helyszín szerintem remek választás volt. A fogadtatás több mint baráti. Kitettek magukért a szervezők.
Két szoba volt ugyebár.
Az egyikben egy prototípus nagyházas erősítő a nagy JBL-ekkel. Sajnos ez nagyon messze esik attól a megszólalástól amit én szeretek. A mai napig nem értem, hogy miért lett közkedvelt ez a hangfal, de mindegy is. Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.
A másik szobában a jól ismert ANT cuccok, DAC, Phono és külsőtáp. Nála jóval drágább körítéssel, de kicsit sem éreztem azt, hogy az ANT-ok visszafognák a megszólalást. Külön dícséret illeti szerintem az itt demózó kereskedőt, aki kimondottan a magyar vonatkozású streamert (streamre kihegyezett macbook), TMP cuccokat helyezte előtérbe. A Kronos lemezjátszó alig kapott szerepet. Remek zenék, sok hasznos infó.
Szóval gratulálok a rendezvényhez, és kíváncsian várom az új dolgokat, mert ahogy a lenti képeken is látszik, az előtérben sok még ismeretlen készülék lapult. (sajnos Tamást nem sikerült elkapnom és kikérdeznem, mert mindig valaki épp faggatta. Szóval nincs semmi "belsős" infóm az újdonságokról.)
![]()
ha ilyen,vagy hasonló volt a nagy erősítő, abban bőven van, de nem potenciál, inkább már hang. Próbáltuk otthoni körülmények között,... le a kalappal...DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.
szerintem aki nincs facebookon (vannak páran), azok itt is regsiztrálhassák magukat, akár nincknévvel is.TMP írta: ↑2025.01.27., hétf. 22:21Szóval csinálunk egy ilyen bemutatót. Hogy mit lehet tőlünk meghallgatni?
Mindenféle Antokat. Erősítő, phono, talán DA, talán valami meglepetés...
Az időpont: 2025.03.02. vasárnap 10 - 17-ig
A helyszín: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.
Rövidesen elindul rá a regisztráció is!