Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio termékek

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2651

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

Biztosan nem jöhet szóba használt? Csak mert nagyságrendekkel jobb cuccot tudsz összerakni...Illetve nem tudom tanácsolták e már de szvsz érdemes lenne egy-két magyar gyártót is felkeresni. Pl Heed, hivox, ethosz

Igen ezeket már ajánlottuk mi is korábban.

Vendég

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szia,

Most látom, hogy rendszer összeállítás előtt állsz.

Biztosan nem jöhet szóba használt? Csak mert nagyságrendekkel jobb cuccot tudsz összerakni...

Illetve nem tudom tanácsolták e már de szvsz érdemes lenne egy-két magyar gyártót is felkeresni. Pl Heed, hivox, ethosz,

lehet, hogy meglepődnél...

ja és a Rubicont tényleg felejtsd el!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Köszi a segítséget! Esetleg ehhez a szetthez tudnátok hasonló árkategóriában hangfalat ajánlani amin általában mindenféle zene jól szól.
Állódobozt vagy polcsugárzót szeretnél inkább?

Vendég

Cambridge Audio termékek

Nem az életem a zene, de azért szeretem hallgatni és ezért szeretnék egy olyan rendszert amin azért mindenféle zene hallgatható.
Na akkor felejtsd el hamar a Rubicon hangfalat...

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: sopi66 »

Köszi a segítséget! Esetleg ehhez a szetthez tudnátok hasonló árkategóriában hangfalat ajánlani amin általában mindenféle zene jól szól.
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

Vendég

Cambridge Audio termékek

ezzel teljes mértékben egyet értek...A NAD nagyon jó kis alternatíva ebben az árkatban, hanem a legjobb...

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Üdv!Őszintén szólva nem nagyon akarok én ilyen tuning dolgokkal foglalkozni. Nem az életem a zene, de azért szeretem hallgatni és ezért szeretnék egy olyan rendszert amin azért mindenféle zene hallgatható.

Akkor a NAD felé mozdulj. Ez a belépő erősítő-CD páros nagyon jól sikerült!

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

Üdv!
Őszintén szólva nem nagyon akarok én ilyen tuning dolgokkal foglalkozni. Nem az életem a zene, de azért szeretem hallgatni és ezért szeretnék egy olyan rendszert amin azért mindenféle zene hallgatható.
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

Vendég

Cambridge Audio termékek

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

félek a gépemet tuningra vinni, mert nem szeretnék hasonló hiba áldozatává válni. Szóval mik az esélyeim a hasonló problémák elkerülése végett?
Ez mindig ott lebeg a háttérben, de a kockázatot úgy tudod minimalizálni, ha komoly tapasztalattal és referenciákkal rendelkező tuning műhelyre bízod a dolgot.
A hivox ilyen, ráadásul fülelek meg fogja mondani, ha valamit nem tart érdemesnek tuningra, mert kockázatosnak vagy gazdaságtalannak tartja.

Vendég

Cambridge Audio termékek

".Kérdés mibe van ez a tuning és jobb e a 340-es gyári Speckó változatnál,"a spéci változat öt wattal izmosabb, egyéb featurök elhanyagolhatóak. Mi viszont olyan tuningot teszünk bele még éppen négyszámjegyű összegért, amitől a hangminőség nagyságrendileg változik, a CA740 felett landolva...

Hmm ez nagyon jól hangzik...Most feltennék egy kérdést de nem tudom, h fogalmazzam meg, amivel senkit sem bántok meg. Szóval arról van szó, egy ismerősöm elvitt CD lejátszót tuningoltatni, egy régebbi gépről van szó. A tuning közben valamit olyan sikeresen elrontottak, h a gép is tönkrement. Ugye a régi gépek piaci ára elég alacsony, de akinek meg olyan van annak nem biztos, h annyit ér amibe pld. a vaterán kerül egy agyonhasznált valami. Az illetékes cég ennek megfelelő árat ugyan kifizette a havernak de előrébb sajnos ezzel nem jut, mivel az ő gépe ok, h öreg de alig használt szinte új gép volt.Szóval a lényeg, h én ez miatt félek a gépemet tuningra vinni, mert nem szeretnék hasonló hiba áldozatává válni. Szóval mik az esélyeim a hasonló problémák elkerülése végett?

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Mi olyan tuningot teszünk bele még éppen négyszámjegyű összegért, amitől a hangminőség nagyságrendileg változik, a CA740 felett landolva...
Ez komolyan megfontolandó alternatíva, szvsz!
Ráadásul fülelek a kábelekben is fog tudni segíteni korrekt áron, ami szintén fontos része a rendszerépítésnek!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5318

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: fülelek »

".Kérdés mibe van ez a tuning és jobb e a 340-es gyári Speckó változatnál,"
a spéci változat öt wattal izmosabb, egyéb featurök elhanyagolhatóak. Mi viszont olyan tuningot teszünk bele még éppen négyszámjegyű összegért, amitől a hangminőség nagyságrendileg változik, a CA740 felett landolva...

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Szia Sopi!
Ha rendszerben gondolkozol, új cuccot szeretnél és nem vagy a tuning barátja, akkor egyértelműen és kizárólag a NAD erőlködő és CD! A többit felejtsd el!
Ha OK a tuning, akkor fülelek mester alternatívája jól hangzik: modolt kis CA + DVD + DAC.
A kis CA harmatos origináltban, a NAD-ok vixont nagyon "össze vannak lőve" !

Vendég

Cambridge Audio termékek

Az előbb ítam hogy mekkora helység és milyen zene. Addig DVD-ről hallgatnám, vagy jobb lenne egyben megvenni.
azt látom felsoroltál minden stilust...De melyik amit a legtöbbet hallgatsz? És ahogy fülelek is mondta sokkal jobb hangja lett a kicsinek egy tuning által...Kérdés mibe van ez a tuning és jobb e a 340-es gyári Speckó változatnál, ugyanis a 340 gyárilag is kiadott egy jobb komolyabb változatot... De amiket te kiválogattál komponenseket ezek leginkább a könnyűzene , mintsem a pop és rock vonalat erősítik...A rubi is inkább könnyűzenei...Épp ez miatt kérdeztem mi a stilus a zenében, amit a leginkább hallgatsz...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5318

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Sziasztok!Egy kicsit megint zavarnék. Még mindíg ne tudok dönteni. A 100 ezres kategóriában a NAD, CA, DENON, ONKYO, szettekel szimpatizálok. Ezek közül nem tudom hogy melyikkel járnék a legjobban. Egy kicsit a CA felé húz a szívem. Vagy jobban járnék, ha kicsinyenként építkeznék és kezdésnek megvenném inkább a nagyobb CA540A erősítőt, később hangfal majd CD. Hangfalnak a Rubicon RP-26F állót nézegettem. Kb 30nm-es térbe lenne, általában Rock, Pop, de hangszeres zenét is hallgatnék rajta. Megköszönném ha kapnék pár jótanácsot.javascript:emoticon('')
smilie
Üdv: sopi66

A CA 340-es erősitőből igen jó darabot tuningoltunk tavasszal, sokkal jobb lett, mint egy gyári 540-es, ezt a tulaj állitotta, mert olyan is volt neki.
A dvd játszód meg egy olcsó dac-kal nagyon is minőségi forrássá válhat.

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

Az előbb ítam hogy mekkora helység és milyen zene. Addig DVD-ről hallgatnám, vagy jobb lenne egyben megvenni.

Vendég

Cambridge Audio termékek

Az is jó megoldás, de akkor mit kötsz az erősítőre? Vagy ott fog addig állni amíg nem lesz elég pénz a CD-re stb. De még mindig lebeg a kérdés mekkora szobába lesz, és milyen zenékre???

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

Szia!
És ha a CA540A erősítővel kezdenék és később jönne a többi, vagy ennél is jobb a NAD C315.

Vendég

Cambridge Audio termékek

Sztem ebben az árkatban ha ez a szettet jelenti a NAD a legjobb vétel...Persze ez csak az én véleményem...De messze jobb mint amit az ára sejtet.

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

Sziasztok!
Egy kicsit megint zavarnék. Még mindíg ne tudok dönteni. A 100 ezres kategóriában a NAD, CA, DENON, ONKYO, szettekel szimpatizálok. Ezek közül nem tudom hogy melyikkel járnék a legjobban. Egy kicsit a CA felé húz a szívem. Vagy jobban járnék, ha kicsinyenként építkeznék és kezdésnek megvenném inkább a nagyobb CA540A erősítőt, később hangfal majd CD. Hangfalnak a Rubicon RP-26F állót nézegettem. Kb 30nm-es térbe lenne, általában Rock, Pop, de hangszeres zenét is hallgatnék rajta. Megköszönném ha kapnék pár jótanácsot.javascript:emoticon('')
smilie
Üdv: sopi66

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok!CA 340A erősítő, és CA 340c CD lejátszó ügyben érdeklődnék. Az erősítő hangerőszabályzója motoros-e, a CD lejátszik-e mp3-as zenét. Ebben az árkategóriában ez a szett jó vétel? Esetleg valakinek tapasztala a szettel kapcsolatban. Előre is köszi a segítséget.

Én az 540-est javasolnám inkább.
Ezt ismerem. A cd nagyon jó...
Kérdés hogy mi az elvárás? Mondjuk ha mp3-ra kell akkor inkább vegyél egy jó dvd játékost. De az azur kicsit más történet.

A vasat nem ismerem de jónak mondják az árkategóriában.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Cambridge Audio termékek

Ha a 9155-re gondolsz akkor azokat nem ismerem...De mekkora térbe és milyen zenére kellene? Meg milyen hangfalakkal?

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

A Netdepón az akciós készülékek között láttam Onkyot vagy ebben a kategóriában ez nem valami nyerő?

Vendég

Cambridge Audio termékek

De ha szóba jöhet használt cucc is, akkor a Harman Kardon legend ami nagyon jó....

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”