Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
- konzolcowboy
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Cambridge Audio termékek
"Suggested retail price - Ł199 inc VAT/$399 ex sales tax
Available October 2008 "
Ígéretesnek tűnik!
a küldöldi ára asszem 400 font. Ha az infóim helyesek.
Hali! A gép ára 400$ ha cikk igaz
Hát az nem mind1 hogy USD vagy GBP ....
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2651
Cambridge Audio termékek
a küldöldi ára asszem 400 font. Ha az infóim helyesek.
Hát az nem mind1 hogy USD vagy GBP ....
Cambridge Audio termékek
a küldöldi ára asszem 400 font. Innen kezdve jóval 100ezer fölött lesz belföldön.
Ha az infóim helyesek.
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
a küldöldi ára asszem 400 font. Innen kezdve jóval 100ezer fölött lesz belföldön.
Ha az infóim helyesek.
Cambridge Audio termékek
Hali!
Olvastátok, hogy DacMagic néven, Azur designos DAC-kal jelentkezik októberben a CA. Részletes infók az AVX főoldalán olvashatók.
Kíváncsi vagyok, mennyi lesz ennek a készüléknek a hazai ára, mert elég érdekesnek tűnik, főleg, hogy már szinte csak PC-ről hallgatok zenét.
Üdv
Peti
Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cambridge Audio termékek
Én is ezekre gondoltam amit leírtatok...
Nagy számok törvénye, sokan vesznek meggondolatlanul készüléket és csak később derül ki hogy nem ez kell nekik...
Vagy csak simán kísérleteznek és folyamatosan cserélgetik a rendszer elemeit.
Nos én nagy valószínűséggel cd vagy dvd téren ha csere lesz (valami oknál fogva) akkor CA. lesz mert nekem nagyon bejöttek az általuk közvetített zene-film.
Vas terén nem tudok nyilatkozni mert annyira még nem ismerem őket.
De valszeg ott is hasonló a karakter és a minőség.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
A 840 szerintem CD-ben csúcs...Nagyon komoly hangja van, igaz az ára sem kispályás. De nem is ezeket adják el hanem a kis gépeket. Én tudom, h sokan miért, legalábbis sejtem. Az emberek meghallanak valami mélyben erős rendszert és elcsábúlnak.A CA a naturalizmus híve nem tesz hozzá, és ez sokaknak zavaró lehet. Szerintem a 840-es erősítő sem rossz, de abban már nagyon sok a konkurencia, és vannak annyiért jobb hangú gépek. A másik oka meg az eladásoknak, szerintem a fejlesztések, a többi márkából is lehet látni a használt piacon.Most épp a CA ideje jött el, van ez igy.Volt idő mikor a Denon ment nagyon, volt mikor a Harman. Ez még nem jelenti azt , hogy minőségi kifogásuk lenne akik megválnak ezektől a daraboktól.
Cambridge Audio termékek
Mostanában nagyon sok CA.-t árulnak itt is és még nagyon sokan.Mi lehet az oka...
Úgy látszik a hifiben minden márkának megvan az ideje. Volt itt már több példa erre.
A CA is le fog járni egyszer.
A másik dolog meg hogy sok a kütyüs (bocs).
Az emberek jó része próbálkozni, kísérletezni szeret a hifivel a zenehallgatás mellett (vagy néha helyett). És sokan igazán fel sem ismerik egy készülékben az értéket. Ennek oka sokféle lehet. Nem csak a saját zenehallgatási szokásaik, lehet egy adott rendszer is amihez csak egyszerűen nem szinergizál az adott készülék.
Persze a CA-kból sok készüléket nem ismerek én se.
De mondjuk egy Azur 840C CD-játszót, amivel élhettem együtt két hétig, nem tudom mi másra is cserélhetnék le. Megkockáztatom hogy új áron 1 millióig nem sok mindennek adnék esélyt vele szemben. Legalább is az én fajta rendszeremben az én zenehallgatási szokásaimmal. Habár az is igaz, hogy a zenehallgató rendszer számomra az idő múlásával, tapasztalatok gyűjtésével, valahogy egyre kevésbé ár függő valami.
Mellesleg a nyugatabbi árakhoz képest nálunk a CA meglepően olcsó más egyéb márkákkal szemben, amik többsége drágább nálunk.
Cambridge Audio termékek
Nos elgondolkodtam egy kicsit (nem röhög )...
Mostanában nagyon sok CA.-t árulnak itt is és még nagyon sokan.
Mi lehet az oka...
Esetleg nem olyan jók már, vagy a régi tulajoknak nem tetszik annyira...
Esetleg váltás miatt szabadulnak meg az emberek tőlük.
Mondjuk mostanában egyre több aláírásban látom a CA. nevet.
Akkor lehet hogy csak a nagy számok törvénye az egész?
Jogos a gondolat, mostanság valóban nagyobb a kínálat, de szvsz a nagy számok tv-e, hogy felbukkanak a CA-k. Az eladók többsége ráadásul feljebb lép, ami nem jelent minőségi kifogást a CA-kal szemben
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Cambridge Audio termékek
Mi lehet az oka...
Ez nekem is szöget ütött a fejemben. :vazeg: !36_7_11.gif' />
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cambridge Audio termékek
Mi lehet az oka...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cambridge Audio termékek
:-)
Októberben költözünk az új lakásba, augusztusban szülünk, úgyhogy...
Jó, jó tudom.
Írok magánba.
(apropó mik ezek a rózsaszín kockák baloldalt-meg ez a figyelmeztetések 0%)
HIGH-END.
Cambridge Audio termékek
Jó, jó tudom.
Írok magánba.
üdv.érdeklődöm van e valakinek újabb tapasztalata véleménye,
főleg AZUR 840A v2 és AZUR 840C CD-játszóval kapcsolatban.
köszönettel.
Véleményem szerint a 840-es CD játékosnál ebben az ársávban jobbat nem találsz. Az erősítő, no az hmmm..., EISA díj ide vagy oda, hát az ugye nem sikerült annyira jól. Én inkább egy Heed Obelisk-kel pároztatnám a CD játékost, aztán szerintem sokáig kint leszel a vízből...
Csatlakozom az ajánláshoz.
Jelenleg pont egy ilyen 840C zenél nálam is az Obelisk Si+táp, Enigma rendszerben, sajnos csak kölcsönbe.
Szvsz ez a CD nagyon ennek a rendszernek a CD-játszója. Sajnos azt kell mondjam ebben az összeállításban jobb mint a mindenféle számítógépes cucc ami eddig nálam járt.
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Cambridge Audio termékek
köszönettel.
Véleményem szerint a 840-es CD játékosnál ebben az ársávban jobbat nem találsz. Az erősítő, no az hmmm..., EISA díj ide vagy oda, hát az ugye nem sikerült annyira jól. Én inkább egy Heed Obelisk-kel pároztatnám a CD játékost, aztán szerintem sokáig kint leszel a vízből...
Jelenleg pont egy ilyen 840C zenél nálam is az Obelisk Si+táp, Enigma rendszerben, sajnos csak kölcsönbe.
Szvsz ez a CD nagyon ennek a rendszernek a CD-játszója. Sajnos azt kell mondjam ebben az összeállításban jobb mint a mindenféle számítógépes cucc ami eddig nálam járt.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Cambridge Audio termékek
köszönettel.
Cambridge Audio termékek
köszönettel.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cambridge Audio termékek
üdv.
érdeklődöm van e valakinek újabb tapasztalata véleménye,
köszönettel.
HIGH-END.
Cambridge Audio termékek
ha nincs rá gari akkor emez jobban megéri azt a 6000 ft. pluszt...
De ez cd, az meg erősítő
Bár az az erősítő ezüst ez a cd pedig fekete.
Így már érthető?
UPSakku.hu
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
ha nincs rá gari akkor emez jobban megéri azt a 6000 ft. pluszt...
Cambridge Audio termékek
540 V1 erősítőt árulnak más apróban ~ 37-ért. Azért az nem rossz vétel.
Üdv
UPSakku.hu
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
HA CA mellett maradsz, amit nem fogsz megbánni ebben biztos vagyok, az apróban ott van a 540-es CD 53 pénzért! Helyből megvenném, garanciás sztem a gép...Meg veszel egy 540 erősitőd és csókolom....
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Továbbiakban esetleg a saját helyén... ? Fojtatni.