Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Digitális fényképezőgép

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: tsc »

Kitobit én sem vennék mégegyszer, tanultam a saját káromon. Ezek a DSLR-ek bizony jobb csöveket érdemelnek.

Valaki mondta itt, hogy 10-est megérnek.. Ebben igaza is van, ha nincs jobb, de a kit vs a váz nem 10e ft-ban különbözik, és ha hozzátesz az ember pár ezret, kijön a fix 50mm-es 1.8-as, amivel nagyságrendekkel szebb fotókat lehet csinálni, hja, lábzoommal persze, de megéri - tanulni lehet belőle! :kiraly:

Az tény, hogy a jó fotósok bármivel tudnak jó képeket csinálni, de hát ugye mi nem vagyunk azok. 

Valahogy én is így látom ezt..

A 400D engem egyelőre nem hozott lázba, nem látom értelmét lecserélni a 350-est. Van, aki megtenné?

Szvsz nincs sok értelme 350D-t cserélni 400D-re.. Az hogy én meg fogom tenni, az másból adódik, de simán nem látom értelmét egy ilyen upgrade-nek alapból, sőt hogy leszedték róla a kisebbik kijelzőt, az nagyon nem tetszik, a 10Mpixel meg már ugyan mire jó. Szeretek kivagdosni részeket, de arra már a 8MPixel is nagyon elég, annyira azért nem szoktam elrontani a kompozíciót

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. :kiraly: Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
Én elhiszem, hogy néhányaknak kényelmetlen a fogása, de nekem semmi bajom vele. Persze fixebben meg lehet markolni egy nagyobb gépet, de azokhoz még nagyobb táska kellene, márpedig a mostanit is utálom cipelni. Amúgy szerintem legtöbbünknél nem a váz kis méretén múlik a kész képek értéke, vannak itt nagyobb bajok is.

Kitobit én sem vennék mégegyszer, tanultam a saját káromon. Ezek a DSLR-ek bizony jobb csöveket érdemelnek. Az tény, hogy a jó fotósok bármivel tudnak jó képeket csinálni, de hát ugye mi nem vagyunk azok.

A 400D engem egyelőre nem hozott lázba, nem látom értelmét lecserélni a 350-est. Van, aki megtenné?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Tami »

- osszesegeben nem meggyozo...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

R5TL
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: R5TL »

- tanulsagos... [korabban ramtatamdtatok miert mondom, hogy gyengebb lett az uj canon cmos erzekeloje ime]
A következő oldalt is olvastad? Itt a Gretag chart-on igaz, hogy a színes kockákon kisebb a D80 zaja, de ez leginkább az erősebb zajszűrésnek köszönhető, nem a jobb érzékelőnek!
A real-life képeknél írják is, hogy lejjebb kellett venni a zajszűrést a D80-on, mert kezdtek elveszni a részletek. De úgy meg már pariban volt vele a 400D.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- tanulsagos... [korabban ramtatamdtatok miert mondom, hogy gyengebb lett az uj canon cmos erzekeloje ime]
T A M I . H U

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
Nekem ugyan hosszúak az ujjaim (is), de pár óra alatt be is görcsöltek a 350D fogásától.
Bármivel lehet jó képet készíteni, még a kitobival is, nem azon múlik... :-)
(Egy tízest szerintem megér, ha nincs többre keret.)

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt..
- hat nem tudom, de az enyem kb. akkora mint a tied, kozepesnek mondhato ffi. kez/tenyer
- probalj ki egy normalisabb meretu gepvazat.. mar a D50-es is jobban megfoghato.

T A M I . H U

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
- finomvoltal... en nemakartam ezt meg leirni, mert megint megkapom a magamet miatta
T A M I . H U

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: tsc »

Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna..
pont, mint a 350d

- itt egy kep: 400-as a kezben..
- szerinted ezt meg lehet normalisan fogni? a kozepso 2 ujj az ami tart.. nem kicsit kicsi! avagy ahogy te is reagaltal ra nevetseges ' '?
T A M I . H U

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is Szerintem az nem segít semmit...
- az o dontese, neki sajat bevallasa szerint megfelel, pluszban tud bele pakolni ceruza akkukat ..
T A M I . H U

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Pelican »

- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is
Szerintem az nem segít semmit...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna.. pont, mint a 350d multkor volt a kezemben egy. Nekem továbbra sem jon be a fogása, viszoint már raktak egy gumi darabot a huvelykujjhoz, igy egy fokkal jobb lett. A tobbi tulajdonságárol sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem volt benne aksi.
- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is
T A M I . H U

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: gemini »

- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna..
pont, mint a 350d

multkor volt a kezemben egy. Nekem továbbra sem jon be a fogása, viszoint már raktak egy gumi darabot a huvelykujjhoz, igy egy fokkal jobb lett. A tobbi tulajdonságárol sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem volt benne aksi.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna.. pont, mint a 350d
- azt meg nemfogtam kezembe...
T A M I . H U

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

pont, mint a 350d

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

- egy jo kis osszefoglalo, tesztek.. stb. 
Canon EOS 400D
ma láttam egy fotós üzletben, 229e huf.
- kollegam megrendelte meg a piacrakerules elott, mutlheten kapta kezhez
T A M I . H U

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Digitális fényképezőgép

Canon EOS 400D

ma láttam egy fotós üzletben, 229e huf.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta.   5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.

Én is töltöttem már alkáli elemet :smile19: nem teljesen ostobaságból, mert valamennyire regenerálódik. De ahogy elkezd domborodni a vége rögtön le kell venni. Egyszer, kényszerhelyzetben meg lehet csinálni, a gyártók nyilván nem ajánlják.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Digitális fényképezőgép

... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Digitális fényképezőgép

A kis fuji a500 jól teljesít, ha lesz energiám rakok fel képet. Tegnap fogyott ki a mellékelt pana alkáli elem, amit a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
de gonosz vagy!

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Digitális fényképezőgép

Canon EOS 400D
T A M I . H U

LCO
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: LCO »

A kis fuji a500 jól teljesít, ha lesz energiám rakok fel képet. Tegnap fogyott ki a mellékelt pana alkáli elem, amit a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Digitális fényképezőgép

Szerintem nagyszerű ötlet egy ilyen méditár. Az én zenelejátszóm (iAudio X5) is hasonló, de a kijelzője sajnos nem ilyen szép nagy.

http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6027

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Digitális fényképezőgép

Elég durvának ígérkezik a Fuji S5 Pro. Kiváncsi vagyok az árára. 
http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6028

no akkor kezdek gyűjtögetni...

Válasz küldése

Vissza: “Technikai eszközök”