Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Digitális fényképezőgép
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Hali!
Sajnos még nem tudok megfizetni egy dslr-t, ezért egy közbenső állomással kezdeném a digitális életet. Sokat böngésztem a netet és az alábbi gépet találtam.
Kodak P850
Képének a minősége kb az 530-as Canon-nak felel meg. Bár az edigitalban eltanácsoltak tőle (ott mondjuk mindig csak Canont ajánlanak), de engem nem hagyott nyugodni.
Bár 80 rugó az ára, de 12x-es optikai zoom képstabival és vaku csatlakozó, ami fontos. Teljes manuális kontroll, ami szintén fontos (EOS 300-ról "váltok"). 5Mp stb.
A lényeg a lényeg: a Kodakokról van-e valami tapasztalata a nagyérdeműnek?
Köszönöm a figyelmet!
Inkább vegyél egy 300D-t, 80e körül, és a régi obikkal már tudod is használni.
A kodak csak egy felesleges kitérő lenne.
Digitális fényképezőgép
Sajnos még nem tudok megfizetni egy dslr-t, ezért egy közbenső állomással kezdeném a digitális életet. Sokat böngésztem a netet és az alábbi gépet találtam.Kodak P850
- vegy egy hasznalt 30-as Pana-t, az 50-est nehogy megvedd fos az elodhoz kepest.
- volt kodak-om es a mai napig mukodik a csaladban, szepen lehet vele dogozni, meg annak is aki nem ert hozza. En azt mondom, hogfy a kiszemelt osszegert jobbat is lehetne venni.
Asszem az első alkalom, amikor Tamival egyetértek :kiraly: bár én az említett kodakot messzire elkerülném, korábban már írtam miért.
Az fz30 valóban jó választás lenne reának már nincs meg?
Fujiban nem gondolkodtál? Láttam az újságokban, csak már nem tom' melyiket akciózták, de jó áron
Digitális fényképezőgép
Sajnos még nem tudok megfizetni egy dslr-t, ezért egy közbenső állomással kezdeném a digitális életet. Sokat böngésztem a netet és az alábbi gépet találtam.Kodak P850
- vegy egy hasznalt 30-as Pana-t, az 50-est nehogy megvedd fos az elodhoz kepest.
- volt kodak-om es a mai napig mukodik a csaladban, szepen lehet vele dogozni, meg annak is aki nem ert hozza. En azt mondom, hogfy a kiszemelt osszegert jobbat is lehetne venni.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Digitális fényképezőgép
Hali!
Sajnos még nem tudok megfizetni egy dslr-t, ezért egy közbenső állomással kezdeném a digitális életet. Sokat böngésztem a netet és az alábbi gépet találtam.
Kodak P850
Képének a minősége kb az 530-as Canon-nak felel meg. Bár az edigitalban eltanácsoltak tőle (ott mondjuk mindig csak Canont ajánlanak), de engem nem hagyott nyugodni.
Bár 80 rugó az ára, de 12x-es optikai zoom képstabival és vaku csatlakozó, ami fontos. Teljes manuális kontroll, ami szintén fontos (EOS 300-ról "váltok"). 5Mp stb.
Köszönöm a figyelmet!
Inkább vegyél egy 300D-t, 80e körül, és a régi obikkal már tudod is használni.
A kodak csak egy felesleges kitérő lenne.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
Hali!
Kodak P850
Köszönöm a figyelmet!
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Digitális fényképezőgép
Kitobit én sem vennék mégegyszer, tanultam a saját káromon. Ezek a DSLR-ek bizony jobb csöveket érdemelnek.
Valaki mondta itt, hogy 10-est megérnek.. Ebben igaza is van, ha nincs jobb, de a kit vs a váz nem 10e ft-ban különbözik, és ha hozzátesz az ember pár ezret, kijön a fix 50mm-es 1.8-as, amivel nagyságrendekkel szebb fotókat lehet csinálni, hja, lábzoommal persze, de megéri - tanulni lehet belőle! :kiraly:
Az tény, hogy a jó fotósok bármivel tudnak jó képeket csinálni, de hát ugye mi nem vagyunk azok.
Valahogy én is így látom ezt..
A 400D engem egyelőre nem hozott lázba, nem látom értelmét lecserélni a 350-est. Van, aki megtenné?
Szvsz nincs sok értelme 350D-t cserélni 400D-re.. Az hogy én meg fogom tenni, az másból adódik, de simán nem látom értelmét egy ilyen upgrade-nek alapból, sőt hogy leszedték róla a kisebbik kijelzőt, az nagyon nem tetszik, a 10Mpixel meg már ugyan mire jó. Szeretek kivagdosni részeket, de arra már a 8MPixel is nagyon elég, annyira azért nem szoktam elrontani a kompozíciót
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. :kiraly: Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
Én elhiszem, hogy néhányaknak kényelmetlen a fogása, de nekem semmi bajom vele. Persze fixebben meg lehet markolni egy nagyobb gépet, de azokhoz még nagyobb táska kellene, márpedig a mostanit is utálom cipelni. Amúgy szerintem legtöbbünknél nem a váz kis méretén múlik a kész képek értéke, vannak itt nagyobb bajok is.
Kitobit én sem vennék mégegyszer, tanultam a saját káromon. Ezek a DSLR-ek bizony jobb csöveket érdemelnek. Az tény, hogy a jó fotósok bármivel tudnak jó képeket csinálni, de hát ugye mi nem vagyunk azok.
A 400D engem egyelőre nem hozott lázba, nem látom értelmét lecserélni a 350-est. Van, aki megtenné?
Digitális fényképezőgép
- osszesegeben nem meggyozo...
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- tanulsagos... [korabban ramtatamdtatok miert mondom, hogy gyengebb lett az uj canon cmos erzekeloje ime]
A következő oldalt is olvastad? Itt a Gretag chart-on igaz, hogy a színes kockákon kisebb a D80 zaja, de ez leginkább az erősebb zajszűrésnek köszönhető, nem a jobb érzékelőnek!
A real-life képeknél írják is, hogy lejjebb kellett venni a zajszűrést a D80-on, mert kezdtek elveszni a részletek. De úgy meg már pariban volt vele a 400D.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Digitális fényképezőgép
- tanulsagos... [korabban ramtatamdtatok miert mondom, hogy gyengebb lett az uj canon cmos erzekeloje ime]
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
Nekem ugyan hosszúak az ujjaim (is), de pár óra alatt be is görcsöltek a 350D fogásától.
Bármivel lehet jó képet készíteni, még a kitobival is, nem azon múlik... :-)
(Egy tízest szerintem megér, ha nincs többre keret.)
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt..
- hat nem tudom, de az enyem kb. akkora mint a tied, kozepesnek mondhato ffi. kez/tenyer
- probalj ki egy normalisabb meretu gepvazat.. mar a D50-es is jobban megfoghato.
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
- finomvoltal... en nemakartam ezt meg leirni, mert megint megkapom a magamet miatta
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Nem tudom nektek mekkora lapát kezetek van, de nekem a 350D tökéletesen jó volt, nem hiányzott nagyobb gép.. Valószínűleg megveszem a 400D-t lassan, 187 a legolcsóbb amiért láttam, 2 év Canon_HU garival (de persze nem KIT). A kitobiért pénzt nem adok még 1x.. Kalap sz*r. (kis költői túlzással)
Digitális fényképezőgép
- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna..
pont, mint a 350d
- itt egy kep: 400-as a kezben..
- szerinted ezt meg lehet normalisan fogni? a kozepso 2 ujj az ami tart.. nem kicsit kicsi! avagy ahogy te is reagaltal ra nevetseges ' '?
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is Szerintem az nem segít semmit...
- az o dontese, neki sajat bevallasa szerint megfelel, pluszban tud bele pakolni ceruza akkukat ..
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is
Szerintem az nem segít semmit...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna.. pont, mint a 350d multkor volt a kezemben egy. Nekem továbbra sem jon be a fogása, viszoint már raktak egy gumi darabot a huvelykujjhoz, igy egy fokkal jobb lett. A tobbi tulajdonságárol sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem volt benne aksi.
- amugy annyira nincs fogasa, hogy kollega kapasbol megrendelte hozza a kiegeszito markolatot is
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna..
pont, mint a 350d
multkor volt a kezemben egy. Nekem továbbra sem jon be a fogása, viszoint már raktak egy gumi darabot a huvelykujjhoz, igy egy fokkal jobb lett. A tobbi tulajdonságárol sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem volt benne aksi.
Digitális fényképezőgép
- haat mitmondjak kullemre kezbenfogva valojaban kisebb mint azt az ember varna.. pont, mint a 350d
- azt meg nemfogtam kezembe...
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
pont, mint a 350d
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
- egy jo kis osszefoglalo, tesztek.. stb.
Canon EOS 400D
ma láttam egy fotós üzletben, 229e huf.
- kollegam megrendelte meg a piacrakerules elott, mutlheten kapta kezhez
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- egy jo kis osszefoglalo, tesztek.. stb.
Canon EOS 400D
ma láttam egy fotós üzletben, 229e huf.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.
Én is töltöttem már alkáli elemet :smile19: nem teljesen ostobaságból, mert valamennyire regenerálódik. De ahogy elkezd domborodni a vége rögtön le kell venni. Egyszer, kényszerhelyzetben meg lehet csinálni, a gyártók nyilván nem ajánlják.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
... a barátnőm fel is rakott tölteni, úgy ahogy tőlem látta. 5 percet bírt aztán kifolyt a trutyi belőle. Én jót röhögtem ő meg sírt, hogy elrontotta.