5 éve már, hogy egy Dune Base 3D lejátszót használok elégedetten. Gondoltam ez teljesen megfelel az igényeimnek....amíg pár hete nem hallottam egy Himedia lejátszót a rendszerembe kötve. Meglepődtem, hogy mennyivel jobb és kellemesebb a hangzás vele zenén és mozin is. Szóval el kezdtem keresni az utódot. Volt nálam egy ismerősöm Dune HD Pro 4K-ja. Ez egészen kellemes volt csak a sok lefagyás és z MKA zenék fogtak ki rajta. Viszont a menüje, kezelőfelülete nagyon baráti. Most egy Egreat A11 van nálam. Na ennek tényleg szenzációs a hangja és még képben is erősebbnek érzem így a 125" vásznon. De valahogy nem tudom megszokni pár dolgát ennyi sok Dunézés után. (beletekerés, MKA szintén kifog rajta, gombok logikai használata). De nem kizárt, hogy ő lesz az utód.
Szeretnék véleményeket kérni saját tapasztalatokról lejátszó cseréknél, kinél mi hozott érdemi előrelépést? Számomra most a kapott hang a legfontosabb de jó lenne pl. a jukebox könnyű használhatósága is. Ebben a Dune nagyon viszi a prímet számomra.
Oppo vonalon van olyan készülék, ami előre lépés lenne ezekhez képest? Esetleg valami más alternatívát tudnátok ajánlani?
HTPC tudom jó választás, de sajnos nem jó számomra.