Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: venomer »

Quetz írta:
2024.07.14., vas. 15:29
Miért felháborító, ha leírjuk
Van helye a kritikának és van, hogy mindegy is az előjel, mert tényleg ugyanúgy egy baráti beszélgetés jó témája tud lenni mindkét módon, de bennem is újra és újra felmerül a kérdés, hogy ha ennyire szar, miért kell erőltetni. Jobbat is mondok, mindig azok panaszkodnak a legtöbbet, akik kizárólag a kommerszből merítenek, ki soha nem tekintenek. Nem elvetemült művészfilmekre kell gondolni, de a sok fosinger produkció mellett pár még azok közül is jót tenne, esélyes.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

DeLorean írta:
2024.07.14., vas. 14:16
Nem életem legjobb sorozata, de azok a gennyes, undortól fröcsögő hozzászólások, amiket írtok - nekem felháborítóak.
Továbbra is azt nem értem - mijafaxnak nézitek akkor, ha ennyire szar nektek?
Utána leírjátok ezeket a .... "kritikákat".
Engem nem lehetne kényszeríteni, hogy ilyeneket nézzek!
Miért felháborító, ha leírjuk, hogy ez egy végtelenül buta és igénytelen sorozat? Talán azért, mert észre sem vetted a sok baromságot amit a készítők elkövetnek benne? De ezek a hibák nem téged minősítenek, hanem a sorozat készítőit. Ennek a topiknak a címe:"vélemények". Mi véleményezzük a sorozatot, ami a készítők szerint az eddigi legjobb, és hogy ne csak annyit írjunk, hogy szar, ezért példákat is hozunk. Te is írhatnál többet annál, hogy megint nagyon tetszett.

Zárójeles megjegyzés: egy barátommal néha órákat töltünk beszélgetve, felidézve egy-egy kedvenc jelenetet egy filmből vagy sorozatból, vagy azon morfondírozunk, mi lehetett a hátterében. Mondjuk épp nem az Acolyte, hanem más tartalmak esetében.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 501

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Perfect days 2023

Ebben a film fostengerben ami mostanában ránkzúdul, kellett már nagyon valami ami visszaállítja a lelki nyugalmamat.
Annyi szivárványos, gyengén megírt, színészinek nem is nevezhető alakításokat tartalmazó fércmunkákra futottam rá, hogy
kezdett elmenni a kedvem a mozizástól.
Poénkodtuk itt nemrég a svéd dokkmunkásokról szóló filmmel és talán a sors iróniája, hogy ez a film egy tokiói vécépucoló
mindennapjairól szól. A filmet Wim Wenders rendezte akinek köszönhet a filmtörténelem egy-két maradandó alkotást.
A social médián felpörgött agynak nehéz ráállni erre a tempóra, de ha elkapod a fonalat felér egy meditációval. Külön
plusz pont a zenei válogatásért és szalagos kazettákért.
Névtelen.png
Névtelen.png (432.42 KiB) Megtekintve 1285 alkalommal

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

DeLorean írta:
2024.07.14., vas. 11:30
wittao írta:
2024.07.14., vas. 00:50
Az Acolyte margojara…
Ebbe pont ma botlottam bele. Amennyiben ez a viccparade csak egyetlen ilyen kaliberu reszt tartalmazott volna mint ennek a jateknak az akciojelentei, csupan 1 percet, mar mindenki tovabb lepne a gyengesegein.
ILYENNEK kell lennie egy SW film hangulatanak, a jo ugy erdekeben hozott aldozatnak, egy jedi-sith parbajnak, es meg sorolhatnam.
Ajanlanam a muvesznonek es a Disney-nek, akik osszehoztak ezt a kupacot, hogy nezzek meg ezt, ez legyen a merce. Az utolso trilogia rendezoivel is megnezetnem, hogy szerintuk volt-e barmelyik 1-2 perc a tobb oranyi mozis “muvukbol”, ami felert ehhez a par perchez!
Le kellene ulni es gondolkodni, hogy milyen woke-paradet akarnak osszehozni, kenyszeres megfelelesekkel akarnak operalni, majd utana honapokig magyarazkodni mindenert, amivel sarba tiportak egy korabban etalonnak szamito megalmodott vilagot.
De hát akkor irány egy PS5 és játszhatsz a játékkal.
A videó mondjuk nem elérhető, de el tudom képzelni.
A woke-t majd fénykarddal nem tudod legyözni, de egy lézer-ágyú jó lesz hozzá.
Utána jöhet a Gamre film megnézésre (ami egyébként egészen jó).
:smile32:

Ja, a sorozatot te is felejtsd el - nem érdemes nyűglődnöd vele.
https://youtu.be/dOoNm4jFtTA?si=nNNJ3sWXq_B9PeGT

Valami gond lehet a linkkel, amit próbáltam berakni, mindegy is.

Sajnos nem, nem tudod elképzelni. Ha a sorozat ennyire tetszik Neked (számomra még a fényképezés minősége is olyan, mintha az otthoni sufniban krendácsolták volna össze festett habszivacs díszletek között), akkor ilyet biztosan nem láttál még...
A woke-ot egyébként a nézők tudják legyőzni azzal, hogy azt mondják köszönjük elég és nem nézik az adott "művet".
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Emílió Blunt starring:

The Fall Guy (2024) - egy popkornnak pont jó lehetne, sajnos fájó mértékben sikerült túltolni az ostoba poénokat, főleg
összegződve ezek túlságosan fájtak ahhoz, hogy ajályani tudjam.

A lány a vonaton (2016) - a legnagyobb bánatom a filmmel kapcsolatban pont spoiler volna, így hallgatni kell. Nektek meg nézni, hiszen egy-egy snittvégen hatalmasat játszik a pehelybajusszal is felszerelt Emily. Ezek a másodperc törtrészei idejére pozicionált finomságok, úgyhogy kéretik kizárólag jókor pislogni vagy pislogásba jókor belekezdeni akarni. Történelmi pillanat: így aztán tekerni ér, csakis visszafelé.
40 és 32 éves, az első képsorokon fiatal golyófej, főleg ha az idei filmben nézzük először. Mára egy szépen való asszonyosodás fázisában tart, ez egy fokkal szexibb talán. Hihetetlen, ahogy az egyszerű szerepet is mennyire be tudja lakni, meg tudja tölteni.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

Az Acolyte margojara…
Ebbe pont ma botlottam bele. Amennyiben ez a viccparade csak egyetlen ilyen kaliberu reszt tartalmazott volna mint ennek a jateknak az akciojelentei, csupan 1 percet, mar mindenki tovabb lepne a gyengesegein.
ILYENNEK kell lennie egy SW film hangulatanak, a jo ugy erdekeben hozott aldozatnak, egy jedi-sith parbajnak, es meg sorolhatnam.
Ajanlanam a muvesznonek es a Disney-nek, akik osszehoztak ezt a kupacot, hogy nezzek meg ezt, ez legyen a merce. Az utolso trilogia rendezoivel is megnezetnem, hogy szerintuk volt-e barmelyik 1-2 perc a tobb oranyi mozis “muvukbol”, ami felert ehhez a par perchez!
Le kellene ulni es gondolkodni, hogy milyen woke-paradet akarnak osszehozni, kenyszeres megfelelesekkel akarnak operalni, majd utana honapokig magyarazkodni mindenert, amivel sarba tiportak egy korabban etalonnak szamito megalmodott vilagot.

https://fb.watch/tiKldvkPMp/?mibextid=KsPBc6

youtu.be/YSclCP54uq5yxGS-
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Önkívület- Ryan Reynolds főszereplésével.
Biztos sokan látták már, de lehet hogy ennyi év után egy újranézést megér. Akik meg nem látták, egy könnyed kikapcsolódásnak ajánlott. Nem egy világmegváltó film, de nem kidobott idő ez az akciófilm.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2024.07.12., pén. 16:14
Nekem a 7. (is) rész kifejezetten tetszett.
Jól szórakoztam és továbbra is a legnagyobb hiba számomra - túl rövid egy rész. +15 perc kellett volna még.
Nem csoda, az epizód fele a harmadik rész second unit kamerájának a felvételeiből álltak. Gyakorlatilag eladták a harmadik epizódot még egyszer.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 258

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Quetz írta:
2024.07.12., pén. 08:56

A legszomorúbb az egészben, a Dune filmek is annyiba kerültek, mint ez a sorozat
...
Mondjuk, SZÁMOMRA, a Dűne sem volt egy nagy élmény, úgyhogy ebből a szempontból pont egálban vannak...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

-KP- írta:
2024.07.11., csüt. 20:00
Quetz írta:
Ne aggódj, ami elsőre nem megy, majd a 2. évadra sikerül :D
A legszomorúbb az egészben, a Dune filmek is annyiba kerültek, mint ez a sorozat, az Oppenheimer meg csak a felébe...

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Quetz írta:
Ne aggódj, ami elsőre nem megy, majd a 2. évadra sikerül :D

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 740

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Milyen XX. század? "réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban". Az nem itt vót! :D
Szerintem!

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2024.07.09., kedd 10:15
Megnézed az Acolyte minden részét és meg is írod, hogy milyen szar.
Ezt úgy látom a végéig nyomni fogod és egyre rosszabb a véleményed. gondolkodik.gif
Nem szeretek csalódást okozni, megjött az 7. epizód. Copy paste epizód 3, csak ha már volt két kameránk, akkor mutassuk meg a felvett anyagot annak a szemszögéböl is. A power of Manyyyyy már akkor is vicces volt, amikor 1V2-ben egyedül győzött a matróna, de most hogy Trinitynek sikerült mindenkit kikapcsolnia a mátrixból, fergeteges volt. :D Kaptunk még:
- Anyuci szoknyája után síró Padawant, aki csak azért képezte magát tovább, hogy elérje az aranyharang szintjét, hogy utána elrejtőzhessen a világ elől.
- Megtudtuk, hogy aggódó anyaként egy fegyveres konfliktus ajtajában a legjobb ha teleportálunk, illetve a fénykard +1 magic itemnek minősül, mert hatásos a testetlen NPC-k ellen is.
- A leparkolhatatlan űrhajóval mégis lelehet szállni
- A Jedik rosszak, gonoszak és hazudoznak
- A wookie maskarába bújtatott színészt sajnáltam, amikor azzal szembesült, hogy kezébe nyomtak egy XX századi fémdetektort, hogy na most ezzel flangálj fel s alá a réten, mi meg majd filmezünk.

Kép

Ebri
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Ebri »

DeLorean írta:
2024.07.11., csüt. 10:23
Ebri írta:
2024.07.11., csüt. 10:11
Tegnap néztem szobabiciklizés közben Maxon
Nem akarlak megbántani - sajnos ez a mai mozi és film nézési szokás.
Ezért nem kell sem jó hang, sem jó kép.
Sokan telón néznek filmeket.
gondolkodik.gif
Ezért is írtam le, hogy nagyjából sejthető legyen, milyen célra kezdtem nézni (s szerintem ezt se hozta).

Azért szoktam nem melléktevékenységként is filmeket nézni, legutóbb a Tökéletes napokat, hangulatom is pont olyan volt, nekem nagyon tetszett, jó volt nézni. Nincs semmi katarzis a végén, de valahogy jó hangulatot ad, szép megoldások vannak benne, stb. nem vagyok filmkritikus, szóval egy csomó utalást és allegóriát biztosan nem értettem. Viszont nem egy pörgős történeti szálakat halmozó mozi.

Akciódús filmből mostanában a Bullet Train volt olyan, amit láttam és ajánlhatónak gondolok, néhol vicces is, bár igazából semmi újat nem hoz.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2024.07.11., csüt. 09:09
Lemmy9.1 írta:
2024.07.11., csüt. 07:36
Már bocsánat, de én soha nem tekerek bele semmibe. Ha elveszt engem a mű, angolosan távozok gondolkodás nélkül. :D

Legutóbb pl a Szellemzsaruk c. "remekművet" iktattam a 30. percnél. Nem hagyott űrt, édesdeden aludtam tovább.
Ez a helyes hozzáállás! :smile32:

Na de egy Ryan Reynolds filmtől, aminek Szellemzsaruk a címe - te mit vártál? gondolkodik.gif
De most kedves csináltál hozzá. Már régen láttam. Ráadásul DTS:X a hang, a kép is 4K.
Jeff Bridges volt a hívószó, nem a másik gipszjakab. ;)
Szerintem!

Ebri
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Ebri »

venomer írta:
2024.07.11., csüt. 06:26
Számos termék, film alkalmazza a szándékos ködösítést a misztikumot növelendő, de ettől értelme még nem lesz ennek a plusz rétegnek. Elsőáldozóknak vagy behúzhatóaknak hozzátesz, az ok-okozat mentén haladóknak viszont brainfukk az ilyen hozzá (nem) adott érték. Nincsenek konkrtéumaim, de szenvedés volt. Ha megfelelt és nem látsz át ezen, akkor a sorozat neked készült. Nem állítom, hogy nincs helye a varázslatosságnak egy moziban, sorozatban, felnőve szertefoszlik az a varázslatossága a világnak amit csak egy még erősen kinyílófélben lévő, tapasztalatlan psziché képes megélni, kimondva-kimondatlanul sok mű ennek visszahozását is tűzi ki célul. Eltérő nézőkre eltérően hat ez a trigger is, nem könnyű jól csinálni.

Mintha kimaradt volna egy lépcsőfok, a feltételezés kérdéssé alakítása: telefonnézegetés közben néz-e sorozatot a venomer? Természetesen nem. Sötétítés, külső ingerek minimalizál, megfelelő, azaz nem beszélő partner kiválaszt, Pláj benyom, néz (néha Lemmy-re gondolva, hogy ő biztos teker). :rolleyes:
Itt szerintem simán máshogy látjuk, én egy logikai hibát láttam, ami egyértelműen a történetvezetés miatt került bele, de egyébként nem igazán akadt össze szerintem magával logikailag. Számomra ez még nem volt zavaró. Leírtak alapján úgy tűnik számomra, hogy a tálalás neked nem jött be, nekem meg ez is tetszett, ill lekötött.

("Elsőáldozóknak vagy behúzhatóaknak hozzátesz, az ok-okozat mentén haladóknak viszont brainfukk az ilyen hozzá (nem) adott érték." Ezzel alacsonyabb értelmi szintre helyezed azokat, akiknek tetszik a sorozat, ez reciproka az "akinek nem tetszik, nincs elég esze felfogni" érvelésnek, amit szintén értelmetlennek gondolok.)

(Lehet félreérthető volt, a telefonnézegetést feleségemnél tudom, így tudom, hogy neki esélytelen volt, hogy fogja a filmet. Ettől függetlenül se biztos, hogy tetszett volna neki, de azt nem tudom. Nem úgy gondolom, hogy aki figyelt, annak tetszenie kell.)

Világvége / The World's End

Tegnap néztem szobabiciklizés közben Maxon, mivel többen a Shaun of the dead-hez hasonlították. Hát ha, ugyanazok a szereplők meg rendező, ha minden igaz, egyébként nagyjából mindenben rosszabb. Néha nevettem mondjuk, de nem szeretem, ha szereplők hülyék, s ez viszi előre a történetet néha. 25 perc tekerésre szoktam akciódúsabb filmeket választani itt, ha nagyon nem tetszik, akkor nem is nézem tovább, ezt azért végignéztem, szóval nem nézhetetlen, de szerintem a jótól messze van.

[spoiler]Kocsmatúra filmből nekem túl sok (aki ezeket szereti, annak lehet jó), támadó gonosz idegenek filmnek meg teljesen baromság, nem igazán érthető miért élik túl a főszereplők, s a megoldás is értelmetlen egy kissé.[/spoiler]

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Már bocsánat, de én soha nem tekerek bele semmibe. Ha elveszt engem a mű, angolosan távozok gondolkodás nélkül. :D

Legutóbb pl a Szellemzsaruk c. "remekművet" iktattam a 30. percnél. Nem hagyott űrt, édesdeden aludtam tovább.
Szerintem!

Nem vagyok robot
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: Nem vagyok robot »

:)
Csatolmányok
IMG_0535.jpeg

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Ebri írta:
2024.07.03., szer. 10:54
de nem árt végig figyelni
A darálva nézés is más, meg az ülepített is. Utóbbi esetben esélyesebben buknak, rúgnak ki a lólábak, de ez sem biztos. Számos termék, film alkalmazza a szándékos ködösítést a misztikumot növelendő, de ettől értelme még nem lesz ennek a plusz rétegnek. Elsőáldozóknak vagy behúzhatóaknak hozzátesz, az ok-okozat mentén haladóknak viszont brainfukk az ilyen hozzá (nem) adott érték. Nincsenek konkrtéumaim, de szenvedés volt. Ha megfelelt és nem látsz át ezen, akkor a sorozat neked készült. Nem állítom, hogy nincs helye a varázslatosságnak egy moziban, sorozatban, felnőve szertefoszlik az a varázslatossága a világnak amit csak egy még erősen kinyílófélben lévő, tapasztalatlan psziché képes megélni, kimondva-kimondatlanul sok mű ennek visszahozását is tűzi ki célul. Eltérő nézőkre eltérően hat ez a trigger is, nem könnyű jól csinálni.

Mintha kimaradt volna egy lépcsőfok, a feltételezés kérdéssé alakítása: telefonnézegetés közben néz-e sorozatot a venomer? Természetesen nem. Sötétítés, külső ingerek minimalizál, megfelelő, azaz nem beszélő partner kiválaszt, Pláj benyom, néz (néha Lemmy-re gondolva, hogy ő biztos teker). :rolleyes:

Gyerekfilmek ügyében szerintem értjük egymást.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5995

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kargidje írta:
2024.07.10., szer. 17:55
Aszpirin írta:
2024.07.10., szer. 16:59

Amikor megjelent az HBO GO, akkor is még csak szolgáltatón keresztül lehetett rá előfizetni. A külön előfizetés később lett és semmi okom nem volt a profilomat feladni, hogy külön fizessek elő (bár külön olcsóbb volt, mert úgy nem fizettem a HBO tévécsatornákért, de azok akor még kellettek).
Vastagbetűs => akkor az HBO megszopatott, ennyi. Ne rajtunk töltsd le a dühödet! ;)
Királyi többes? :D
Szó sincs "dühletöltésről", csak nem értettem a magyarázstodat, amiből úgy tűnt, hogy érthetőnek tartod az HBO eljárását. De ezek szerint félreértettelek :D
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
2024.07.10., szer. 16:59

Amikor megjelent az HBO GO, akkor is még csak szolgáltatón keresztül lehetett rá előfizetni. A külön előfizetés később lett és semmi okom nem volt a profilomat feladni, hogy külön fizessek elő (bár külön olcsóbb volt, mert úgy nem fizettem a HBO tévécsatornákért, de azok akor még kellettek).
Vastagbetűs => akkor az HBO megszopatott, ennyi. Ne rajtunk töltsd le a dühödet! ;)

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 258

Hozzászólás Szerző: scaurus »

DeLorean írta:
2024.07.09., kedd 17:59
...
Miért is?
Valaki kényszerít rá?
Igen.
Az SW más.
Ahogy a sakk sem társasjáték, hanem valami más, külön kategória.

Egyrészt, érzem, hogy az SW univerzumban maradt még valami jó. :fekverohog:
Másrészt, időnként játszom X-Wing figurás játékot és, a játékhoz, ugyan, egyáltalán nem kell, de tematikusan ízesíti, ha ismerem a háttérvilágot, a karakterek hátterét. ;)

Mondjuk nemrég írtad valamilyen filmre, hogy nagyon nem tetszett az első rész, de megnézted a másodikat, ami (hatalmas meglepetésre) szintén nem tetszett. :D
...
Jellemzően, 5-10 perc alatt eldöntöm, hogy valami érdekel-e vagy sem.

Amire utalsz, a Rebel Moon (part 1-2), ami két okból néztem végig:
- Znack Snyder-t túlreagálja az internet népe, saját szememmel látni akartam,
- katasztrófa turistáskodás, el sem hittem volna, hogy ennyire rossz.

Érdekes az internet népe is, hogy kit hájpolnak, aki néhány remekmű mellett ontja a középszert és mégis ő az "ah, A, rendező" (pl. Ridley Scott, aki 20 éve nem készített igazán jó filmet és előtte is hullámzó volt).
És kit húznak le, aki szintén készített néhány igen jó filmet, és utána rossz(abb)akat (pl. Snyder Watchmen, 300, Sucker Punch vs ami ezek után jött).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

kargidje írta:
2024.07.10., szer. 15:47
Aszpirin írta:
2024.07.09., kedd 23:52
kargidje írta:
2024.07.09., kedd 11:15
Nem felejtették el, ez egy bónusz a régi előfizetőknek!
Aki vmelyik szolgáltatón keresztül fizeti, annak egyből átváltott a kisebb csomagra.
Nem értem pontosan, miről beszélsz.
A HBO szolgáltatásokra tizenéve fizetek elő, és korábban így lehetett, szolgáltatón keresztül. Amikor megjelent az HBO GO, akkor is még csak szolgáltatón keresztül lehetett rá előfizetni. A külön előfizetés később lett és semmi okom nem volt a profilomat feladni, hogy külön fizessek elő (bár külön olcsóbb volt, mert úgy nem fizettem a HBO tévécsatornákért, de azok akor még kellettek).
Ergo: régebbi előfizető vagyok, mint akárki, akinek külön, nem szolgáltatón keresztüli előfizetése volt az HBO GO-ra (amit aztán átneveztek HBO Max-ra, miközben ők lépték meg utoljára azokat a technológiai fejlesztéseket, amelyek minden konkurrensüknél már elérhetőek voltak - 4K, HDR és Atmos szolgáltatásfejlesztés és "korral haladás" részeként az Amazon Prime-nál is lett pl. változatlanul mindössze havi 899 Ft-ért a mai napig) de ezen a HBO Max néven rövid áletű volt, és most csak Max).

Szóval miért normális szerinted, hogy nekem, még régebbi előfizetőnek, vissza kell lépnem a minőségben, ami minden más szolgáltatónál a természetes technológiai fejlődés része, amikor havi 4400 forintot fizetek az HBO-szolgáltatásokért (szolgáltatón keresztül), többet, mint amibe a HBO GO vagy HBO Max szolgáltatás került? Mert csak? Ráadásul ugyanannyiért, mint korábban a nem lebutított változatért?
Ki mondta, hogy normális???
Kérdezd az HBO-t!!!
Elvileg az HBO Go vs HBOMax nem ugyan az, nem gondolkodik.gif
Én HBOMax-ra fizettem elő, amikor megjelent itthon és jelenleg nem váltott át a kisebb csomagra. ;)
Az HBO GO és az HBO Max pont annyira nem ugyanaz, mint az HBO Max (amire te fizettél elő) és a mostani Max (ugyanúgy más applikáció, bővített kínálat, stb), de hagyjuk. (Amúgy én HBO MaxPak-ot fizetek, amiben a keztdetkor HBO GO volt, utána HBO Max, most pedig Max van, plusz az HBO és Cinemax tévécsatornák). Tehát én is voltam HBO Max-előfizető...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
2024.07.09., kedd 23:52
kargidje írta:
Aki vmelyik szolgáltatón keresztül fizeti, annak egyből átváltott a kisebb csomagra.
A HBO szolgáltatásokra tizenéve fizetek elő, és korábban így lehetett, szolgáltatón keresztül. Amikor megjelent az HBO GO, akkor is még csak szolgáltatón keresztül lehetett rá előfizetni. A külön előfizetés később lett és semmi okom nem volt a profilomat feladni, hogy külön fizessek elő (bár külön olcsóbb volt, mert úgy nem fizettem a HBO tévécsatornákért, de azok akor még kellettek).
Ergo: régebbi előfizető vagyok, mint akárki, akinek külön, nem szolgáltatón keresztüli előfizetése volt az HBO GO-ra (amit aztán átneveztek HBO Max-ra, miközben ők lépték meg utoljára azokat a technológiai fejlesztéseket, amelyek minden konkurrensüknél már elérhetőek voltak - 4K, HDR és Atmos szolgáltatásfejlesztés és "korral haladás" részeként az Amazon Prime-nál is lett pl. változatlanul mindössze havi 899 Ft-ért a mai napig) de ezen a HBO Max néven rövid áletű volt, és most csak Max).

Szóval miért normális szerinted, hogy nekem, még régebbi előfizetőnek, vissza kell lépnem a minőségben, ami minden más szolgáltatónál a természetes technológiai fejlődés része, amikor havi 4400 forintot fizetek az HBO-szolgáltatásokért (szolgáltatón keresztül), többet, mint amibe a HBO GO vagy HBO Max szolgáltatás került? Mert csak? Ráadásul ugyanannyiért, mint korábban a nem lebutított változatért?
Ki mondta, hogy normális???
Kérdezd az HBO-t!!!
Elvileg az HBO Go vs HBOMax nem ugyan az, nem gondolkodik.gif
Én HBOMax-ra fizettem elő, amikor megjelent itthon és jelenleg nem váltott át a kisebb csomagra. ;)

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

kargidje írta:

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”