Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi hangsugárzók és subwooferek

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Re: Házimozi hangsugárzók és subwooferek

Hozzászólás Szerző: R.G. »

többen is használunk Ultimaxot
én zártban használom
a gyári terveket megnézed, akkor tudsz a gyári ajánlalással számolni mint igeális méret ha számodra az megfelelő

https://www.daytonaudio.com/images/reso ... ations.pdf

https://www.soundimports.eu/en/denovo-a ... -7082.html
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

moki írta:
2021.03.01., hétf. 09:27
Sziasztok!

Tudom ,hogy a DIY Subwoofer topikban lenne az igazi helye, de mivel elég döglöttnek tűnik inkább itt teszem fel a kérdést.
2 subra szeretnék váltani a jelenlegi 1db MA RXW12 ről. Hiába vagyok megelégedve vele az 1db kevés (inkább akusztikai szempontból mint sem hangerő). Sajna már több hónapja keresek párt a jelenlegi, mellé de nem találtam (vagy túlzott árért), úgyhogy egyre jobban vonz a DIY sub. 2db DIY+D osztályú sztereó erősítő.

Elsősorban 15" al szemezgetek, ha már lúd alapon.
Az eddig szóba kerültek:
- Daytonaudio: Ultimax 15" (kicsit nehézkes beszerezni, és 110eFt körül mozog darabja)
- Daytonaudio: RSS390HO-4 (kicsit nehézkes beszerezni, valamivel olcsóbb, nagyobb az érzékenysége, FS elég küzel van az UM15 höz, kisebb Xmax.
- Hertz: HX380D Valamivel olcsóbb

Esetleg van véleményetek, konkrét tapasztalatotok a fent említett subokkal kapcsolatba (akár láda terv is).
Vagy valami jó alternatíva, könnyen beszerezhető, jó minőségű de nem horror árú subbal?!

Nappali moziba lenne, így azért 200..300 literes subok nem jöhetnek szóba.

Köszönöm!
- Autós szubot felejtsd el.
- Van most akciósan 200k körül Klipsch R115SW, ennyiért elég jó vétel.
- Dayton RSS picit tisztábban szól, cserében mozira kevésbé ütős legalul. Döntsd el, melyik a fontosabb számodra.

moki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 43

Hozzászólás Szerző: moki »

Sziasztok!

Tudom ,hogy a DIY Subwoofer topikban lenne az igazi helye, de mivel elég döglöttnek tűnik inkább itt teszem fel a kérdést.
2 subra szeretnék váltani a jelenlegi 1db MA RXW12 ről. Hiába vagyok megelégedve vele az 1db kevés (inkább akusztikai szempontból mint sem hangerő). Sajna már több hónapja keresek párt a jelenlegi, mellé de nem találtam (vagy túlzott árért), úgyhogy egyre jobban vonz a DIY sub. 2db DIY+D osztályú sztereó erősítő.

Elsősorban 15" al szemezgetek, ha már lúd alapon.
Az eddig szóba kerültek:
- Daytonaudio: Ultimax 15" (kicsit nehézkes beszerezni, és 110eFt körül mozog darabja)
- Daytonaudio: RSS390HO-4 (kicsit nehézkes beszerezni, valamivel olcsóbb, nagyobb az érzékenysége, FS elég küzel van az UM15 höz, kisebb Xmax.
- Hertz: HX380D Valamivel olcsóbb

Esetleg van véleményetek, konkrét tapasztalatotok a fent említett subokkal kapcsolatba (akár láda terv is).
Vagy valami jó alternatíva, könnyen beszerezhető, jó minőségű de nem horror árú subbal?!

Nappali moziba lenne, így azért 200..300 literes subok nem jöhetnek szóba.

Köszönöm!

Marantz Sr-5008, MA Mr6, MA RX Centre, MA RSFX, MA RXW-12, MEDE8ER.
Van itt még más is: Diy DoZ (ClassA 2x15W), Diy NVCSN Hibrid  (2x200W).

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Farkinca71 »

zx07 írta:
2021.02.20., szomb. 19:42
Olyan kérdésem lenne, hogy azon középkategóriás erősítőknél (Onkyo-740/840. Denon X3700, Marantz SR6015 és társai), ahol 11.2-es lehetőség van pre-amp-os kimenetekkel, de csak 9 csatorna a valóban erősített, van-e olyan lehetőség, hogy a két frontot pre-amp-al kötöm be egy sztereó erősítővel, viszont cserébe mind a négy Atmos-csatornát használom? 9 csatorna így is, csak más kiosztással...
A denon 4500-nal , igen
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502

Gyulai D.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 80

Hozzászólás Szerző: Gyulai D. »

zx07 írta:
2021.02.20., szomb. 19:42
Olyan kérdésem lenne, hogy azon középkategóriás erősítőknél (Onkyo-740/840. Denon X3700, Marantz SR6015 és társai), ahol 11.2-es lehetőség van pre-amp-os kimenetekkel, de csak 9 csatorna a valóban erősített, van-e olyan lehetőség, hogy a két frontot pre-amp-al kötöm be egy sztereó erősítővel, viszont cserébe mind a négy Atmos-csatornát használom? 9 csatorna így is, csak más kiosztással...
tudtommal igen a Marantz Denon AVR-ben biztosan mert ott lehet választani hogy a front vagy a Height 2 legyen a preamp, de a 3700as denon esetében nem tudom mivel ott változtattak a dolgon mert megkepta a bizonyos All chanel Preamp módot!

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Egy érdekes olvasmány, ha valaki DIY sub készítésében gondolkozna: PERFORMANCE COMPARISON TABLE

Kép
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

viragok írta:
2021.01.30., szomb. 12:26
Bocsi, nem jól fejeztem ki magam. Az alá=mögé 🤪
Szerettem volna én is növelni a méreten egy picit de már most is maxot vetítek. Sajnos 300 cm a max vetítési távolságom. Gondolkoztam valamilyen plussz anamorf lencsén. De lebeszéltek róla mert kicsi a vetítési távolság.
A mellé vagy mögé kérdés pedig onnan jött,hogy az előtétfalas topikban volt egy ábra ami azt ábrázolta, hogy 2.35:1-nél van csak a vászon mögött.
A hangfalak és ülés pozíció megválasztásában a következő irányelvek segítenek:

Kép

Kép

Hogy a front szélső hangfalak a vásznon kívülre vagy belülre kerülnek az szerintem mindegy, abban az esetben ha a hangfal a vászon kerete mellett kap helyet. Látatlanban - hogy nem ismert a szoba mérete és az üléstávolság - én 210cm széles vászon esetében kívülre raknám a vászon mellé.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Ok, hát ha tudod akkor egyértelműen tedd mögé. Amúgy léteznek lencsék, kifejezetten kis távolságra való vetítésre. Persze ez attól is függ, hogy milyen vetítőd van, és ahhoz lehet-e kapni olyan lencsét.

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: viragok »

Bocsi, nem jól fejeztem ki magam. Az alá=mögé 🤪
Szerettem volna én is növelni a méreten egy picit de már most is maxot vetítek. Sajnos 300 cm a max vetítési távolságom. Gondolkoztam valamilyen plussz anamorf lencsén. De lebeszéltek róla mert kicsi a vetítési távolság.
A mellé vagy mögé kérdés pedig onnan jött,hogy az előtétfalas topikban volt egy ábra ami azt ábrázolta, hogy 2.35:1-nél van csak a vászon mögött.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

viragok írta:
2021.01.29., pén. 18:13
Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az előtétfalban a 2 front hangfalnak a vászon mellett van a helye 16:9-es aránynál? Vagy mehet a vászon alá? 210cm lesz a szélessége .
Üdv
Miért tennéd vászon alá? Hacsak nem valami alacsony magasságú hangfalad van, baromira magasara kell a vásznat tenni. De szerintem nem ideális egyik verzió sem. Eleve a kérdést sem értem, mi az hogy vászon mellett van a helye? Nem, nem ott van az igazi helye, hanem mögötte. Ha már lesz előtétfalad akkor mi akadályoz meg benne, hogy vegyél hangáteresztő vásznat normál helyett? Akkor 210 helyett lenne hely 260-as vászonnak is akár (feltételezve hogy az állódobozaid minimum 20-25 centi szélesek). Én személy szerint ha már egyszer tényleg rászánnám az időt és előtétfalat építenék, akkor vagy megcsinálnám normálisan, vagy bele se kezdenék. Ha pedig a vászon alá meg mellé akarod tenni a hangtechnikát, akkor minek az előtét fal? Sokat nem nyersz vele szvsz.

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: viragok »

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az előtétfalban a 2 front hangfalnak a vászon mellett van a helye 16:9-es aránynál? Vagy mehet a vászon alá? 210cm lesz a szélessége .
Üdv

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Tul írta:
2021.01.28., csüt. 16:16
Ez elég jól néz ki, de azért a szállítással együtt már 650eFt körül van, ami megint olyan, hogy jó lenne hallani, látni, tapogatni :rolleyes:
A sok németországi kiküldetés miatt többször hallottam amúgy Teufelt, egész jók voltak, amik az utamba kerültek, tehát alapvetően bizalommal tölt el a márka.
Azért linkeltem ezt, mert írtad, hogy árban mehet feljebb is, az tény, hogy nem olcsó ez a Teufel. Számomra ez sokkal ígéretesebbnek tűnik, mint a kb. hasonló árban, vagy kicsit alatta kapható full műanyag nevesebb cuccok.

Túl sok vesztenivalód nincs, mert ott a 8 hetes próbalehetőség, ha nem vált be visszaküldöd.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Hozzászólás Szerző: Tul »

Ez elég jól néz ki, de azért a szállítással együtt már 650eFt körül van, ami megint olyan, hogy jó lenne hallani, látni, tapogatni :rolleyes:
A sok németországi kiküldetés miatt többször hallottam amúgy Teufelt, egész jók voltak, amik az utamba kerültek, tehát alapvetően bizalommal tölt el a márka.
thxfan írta:
2021.01.28., csüt. 07:56
Egy ötlet: szintén soundbar, de a jobbik fajtából, a háttereknek viszont szükséges a táp, a subját is lehet vezeték nélkül használni. A kinézete és a felhasznált anyagok miatt sem lehet rossz, alu táv, ez is ritka manapság még komolyabb cuccoknál is :D. Direkt értékesítés miatt nincs rajta 2-3 kereskedő haszna, így gondolom ár/érték arányban igen jó lehet, 8 hét próbaidő stb.

https://hu.teufelaudio.com/cinebar-trio ... ifications

Stirlitz17
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: Stirlitz17 »

Udv a T. Tarsasagnak!

Ha vki meg tudna mondani, hogy a Monitor Audio Silver RXW12 melynyomon hogyan lehet beallitani az EQ-t ugy, hogy ne az EQ1 -ezzel indul mindig- hanem az EQ2 legyen az aktiv allas mikor bekapcsol a lada, megkoszonnem. /es maradna is alapertelmezesnek/ Kezzel kell valtogatni, az EQ2 a melyebb opcio.

Mas, hallott mar vki ilyen zenet? En most talakoztam vele: BINAURAL. Aruljak mar. Jo ez vagy vmi uj huncutsag?

https://www.nativedsd.com/catalogue/alb ... i-britten/

https://hookeaudio.com/what-is-binaural-audio/

Koszonettel:

Stirlitz
Csatolmányok
ma.jpg
ma.jpg (98.4 KiB) Megtekintve 2270 alkalommal

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Egy másik kicsit drágább opció ue. gyártótól, hangminőségben talán így kapnád a legjobbat:

Erősítő modul (jelenleg nem elérhetőnek írja, de gondolom kapható lesz majd):
https://hu.teufelaudio.com/corestation-104523000

Ezek közül valamelyik hangfalszettel kombinálva, pl. az LCR-ek végigrakva a komódon a TV alatt:
https://hu.teufelaudio.com/system-4-thx-103888000
https://hu.teufelaudio.com/system-6-thx ... -105147000

+ valamelyik vezeték nélküli egység a surr.hoz (azt nem találtam meg, hogy melyikkel lehet kompatibilis :D)
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Tul írta:
2021.01.28., csüt. 07:23
A komód kb. 35cm mély, oda semmilyen AVR nem fér fel, még tápkábel nélkül sem.
Yamaha 485, 32 cm mély, egy "derékszögű" csatlakozóval már el is férne és még hely is maradna :) Biztos van más alternatíva is, csak keresni kell. 5percnyi keresés alatt erre futotta.

Továbbra is maradnék a Dali Spektornál elöl. Surroundnál az említett kábelvezetési problémát pedig talán meg lehetne oldani Dali Zensor1 AX hangsugárzó bluetooth moduljával. Viszont itt is szükség van tápcsatalakozásra, és a második hangszórónál kábelre. De már nem a szoba elejéről kellene a kábelt vezetni, amit elmondásod szerint nem lehet, csupán a két hátsó között. Nem éppen olcsó, de biztos lehetne találni akciósat, leértékeltet, demó darabot, vagy szép állapotú használtat belőle.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

Tul írta:
2021.01.28., csüt. 07:23

De mivel most nagyon sok hifi komponensem eladtam, ha ettől magasabb kasztba tartozó, a kitételeimnek megfelelő soundbart ismer valaki, akár többet is fizetnék érte, mint a Bár 9.1 ára (erre írtam a 4-500eFt-ot).

Különben ötletelni jó, nem bánom, ha más irány is megcsillan, tehát ugyanúgy örömömre van, ha soundbaron túli megoldások jönnek - csak az adottságok mindkét helyiségben hasonlóak, tehát nekem egyértelműen a hangrúd jött ki győztesként.

Egy ötlet: szintén soundbar, de a jobbik fajtából, a háttereknek viszont szükséges a táp, a subját is lehet vezeték nélkül használni. A kinézete és a felhasznált anyagok miatt sem lehet rossz, alu táv, ez is ritka manapság még komolyabb cuccoknál is :D. Direkt értékesítés miatt nincs rajta 2-3 kereskedő haszna, így gondolom ár/érték arányban igen jó lehet, 8 hét próbaidő stb.

https://hu.teufelaudio.com/cinebar-trio ... ifications
Csatolmányok
1.jpg
1.jpg (106.42 KiB) Megtekintve 2308 alkalommal
10.1 Auro3D

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Hálás vagyok minden véleményért, de nálad a pont :smile53:

A komód kb. 35cm mély, oda semmilyen AVR nem fér fel, még tápkábel nélkül sem. Küszöb nincs az ajtóknál, amibe marhatnék alagutat a kábeleknek, a fali szegőkben meg egyik irányban a TV kábele, másik falon meg az elektromos fűtés kábele fut, tehát foglalt.
KEF KHT, Focal Bird, Sony Pascal szettem is volt korábban, az apróban talán még fellelhetőek, bár ugye onnan egy idő után törlődik..
Viszont szerintem ilyen soundbarja keveseknek, mert ezekhez képest nem visszalépés, csak nagyon minimális mértékben. A levehető háttereknek köszönhetően igazán valós térhatást kap az ember. És mivel akksisak, tápkábellel sem kell bajlódni. A szub is csak egy konnektort igényel, ott sincs más kábel. DTS, Dolby, legújabb HDMI szabványok támogatása, egy távirányító - kényelmes, na.
A fejlesztési irány valójában (leszögezve, hogy true wireless megoldású hátterekkel rendelkezzen a termék, pont az igazi térhatás és a kábelek mellőzése miatt), hogy ezt kapjam jobb, teltebb hangminőségben. Erről érdekelne esetleg tapasztalat, javaslat. A 9.1-et megrendelni nem merem, a környéken meghallgatni nem tudom (Miskolc), s mielőtt útra kelnék, szívesen olvasnék róla itteni véleményeket, már ha hallotta valaki.
De mivel most nagyon sok hifi komponensem eladtam, ha ettől magasabb kasztba tartozó, a kitételeimnek megfelelő soundbart ismer valaki, akár többet is fizetnék érte, mint a Bár 9.1 ára (erre írtam a 4-500eFt-ot).

Különben ötletelni jó, nem bánom, ha más irány is megcsillan, tehát ugyanúgy örömömre van, ha soundbaron túli megoldások jönnek - csak az adottságok mindkét helyiségben hasonlóak, tehát nekem egyértelműen a hangrúd jött ki győztesként.
Tamoo írta:
2021.01.28., csüt. 06:06
Én azt nem értem miért akarjátok meggyőzni. Volt már rendes mozis szettje, tudja mi a különbség aközt és egy soundbar közt, meg tudja ítélni mire van most szüksége. gondolkodik.gif

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Én azt nem értem miért akarjátok meggyőzni. Volt már rendes mozis szettje, tudja mi a különbség aközt és egy soundbar közt, meg tudja ítélni mire van most szüksége. gondolkodik.gif
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Tul írta:
2021.01.27., szer. 21:01
Bal oldalt 5, jobbra 25cm.
-KP- írta:
2021.01.27., szer. 20:25
A tv és a szekrény közütt bal oldalt mennyi hely van? Jobb oldalt mennyi hely van az ajtókeret és a tv között?
Tv-t picit arrébb teszed és már oda is fér 2 darab Dali Spektor1 a tv jobb és bal oldalára. Alulra meg a center. Surroundok mehetnek hátul akár plafonra is, in wall, vagy on wall. Vagy maradsz 3 csatornánál. Egyelőre az avr helye, ami kérdéses.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Hozzászólás Szerző: Fish »

Egy jobb fajta polcsugárzókkal meg lehet ezt oldani szépen.. én sem erőltetnám a soundbart!
A tv melett a falon elférnek,a center pedig a tv alá a szekrényre akár..oda egy szép méretes center is befér, kell egy jó láda, ,csak a hátra kábelezést kéne szépen megoldani, de azt simán meglehet a szegélyeknél ..
Nekem a revel concerta2 m16 4db +c25 center+ 1 rel predator láda, hozta a nagy mozis feelinget, és ezt nem azért mondom ,mert nekem volt és persze ez lehet simán más brandből is.. mindenképpen sokkal jobb a végeredmény mint egy soundbar, legyen az bármilyen drága is.. de persze a te dolgod, és mindenki azt vesz amit akar és szeretne..én személy szerint erre mozdulnék el, vagy a falba süllyeszthető megoldásokban, de persze ott vésni is kell, nagyobb macera...
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

Tul írta:
2021.01.27., szer. 20:06
Ez a nappalink. Ide tegyetek mozit, ami nem a Bar-hoz hasonló :D
(A széles látószög miatt picit torz, de legalább kevésbé adja ki a kupit.)

IMG_20210127_200411.jpg

-KP- írta:
2021.01.26., kedd 23:13
"egy alap mozitól semmivel sem rosszabb" Azért ezt így kijelenteni....

Tényleg képes lennél kiadni 350k-t egy ilyen "szettre?" Ilyenek mint Dali oberon on wall, Heco Ambient stb nem jöhetnek szóba? Van még jópár opció ezeken kívül is. Ugyanazért a pénzért még újonnan is ki lehet hozni egy viszonylag értelmes szettet...

A tv alja és a szekrény teteje között zavarba ejtően sok hely van kihasználatlanul :D
Én biztos hogy tennék egy próbát pl:egy KEF KHT vagy egy Sony pascal,vagy egyéb más az átlag tejfölös dobozoknál jobbnak tartott szettel.
Egy AVR is elférne a szekrény tetején,persze az igaz,hogy a hátterekhez a kábelek elvezetése-macera. Viszont az akár még 400-500K összeg feléből is kijönne egy olyan szett,amely meghallgatása után nem biztos hogy a soundbar lenne a befutó. Az egységes hangképpel és a "tv méretű hangmegjelenítéssel"nem gondolom hogy baj lenne.
Szigorúan saját vélemény:
Jók a soundbar-ok,pontosabban vannak jó soundbar-ok is. Azt a fajta precíz és irányított hangzást/hangérzékelést,amit a térből hallhatónak érzékelünk,burok vagy gömb szerűen ,már egészen jól megközelítik.Viszont amikor egy 5.1-es szettet meghallgatva hasonlítjuk össze a két hangképet,akkor hallható különbség a két produktum között.
Számomra a térben elhelyezett valós 5 hangsugárzó javára a soundbar-hoz képest.
Ettől függetlenül van,akinek a soundbar is tökéletesen megfelel,amivel semmi baj nincs,ízlések és hallások nem pofozkodunk. :D

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Tul írta:
2021.01.27., szer. 21:02
Eddig még nem volt gond :D

Akkor jó! Maradjon is így! Csak túl közelinek tűnt! Egy jól megdurrantott kályha csöve még ott is meleg lehet!

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Nagyon ritkán használjuk, leginkább a hangulat kedvéért havi 1-2 alkalommal. Eddig még nem volt gond :D
TSanyi írta:
2021.01.27., szer. 20:32
Tul írta:
2021.01.27., szer. 20:06
Ez a nappalink.
Off- nem izzad a kályhacsőtől szezonban s szekrény teteje(TV sarka)?

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”