Nu, most ültem rendes gép elé és mivel Part nem stravázik, de amúgy is tanmesének jó, okuljon belőle mindenki,aki mászni akar...
a sztori,hogy egész jól eltempóztunk, még túl sok se volt a lábunkban, de miskolcon (kb féltáv, vagy kevesebb) megálltunk kútnál vizet venni. kicsit eldumáltuk az időt, már itt érezhető volt a savasodás, de hámorról lefele még kiforgattuk, de aztán amikor elkezdtük a 10-11 kili kaptatót,ami merdekebb és mocskosabb,mint az első volt Felsőtárkány felőli (ez azért érdekes,mert ide elvielg több Watt kellene majd) megálltunk még vagy 4-5 percre a hegy lábánál. Ez az én hülyeségem volt,hogy pisiljünk már egyet...
ez a második megállás megint kiöntötte a combunkat betonnal, csak itt már nem volt lejtő,hogy kiforgassuk.
Elég hamar megállípítottuk,hogy ezt az emelkedőt úgy abszolváltjuk, hogy érjünk fel. nem direkt, ennyit ment a lábunk.
A számok,melyek megfontolás tárgyává tesznek minden megállást ha menés van:
saját strava számok, Part nem méri magát. a Watt a strava algoritmus számolja, de ugyanaz az algoritmus számolt, xal nem a pontossága érdekes, hanem az,mi a difi
tárkány felől felfele HR avg 170bpm, max 183 és 200Watt körmyéke...
ehhez képest a tegnap említett 10,9%, ahol a Wattoknak még jobban kellett volna döngenie, a képkivágáson látható satnya eredményt mutatja (teljs mászás még gyengébb) és ha nem igaz, cáfoljon meg, de még a dízelmozdony Partnak se volt kedve gyorsabban menni. Nyugi, nekem se... de ez a Watt és a pulzus is elég vékonka, ahhoz képest, hogy olyan érzésünk volt, nehéz tekerni, xal, azt éreztük, hogy nyomjuk neki

(tudtuk,hogy nem,de nem esett jól)
Nem annyira érdekes ez egy kiránduláson, de ha valaki éppen PR-t akar nyomni, urambocsá KOM-ot, vigyázzon a pihenőkkel, mert jóból is megért a sok

- elsav_bukk.jpg (49.32 KiB) Megtekintve 837 alkalommal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu