Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Na a Jumbo-nál is rákapcsoltak: Roglic 2023-ig hosszabbított, Wout van Aert és Sepp Kuss 2024-ig. 
volt jópár közös bringázásunk, meg míg bírtam inni, sörözés is
volt,hogy kitekertünk Tasnádra, de majdnem minden kocsmánál le kellett kapni egy söröcskét
Álatlában montival mentem, de 1.3-as slickkel. Pár sör és pálesz után olyat mentem a kaptatókon, hogy leszedtem a Speci outival érkező sporttársat is
Regináéknál, Janó komám nagy dumagéplacee írta: ↑2021.03.19., pén. 14:12Van egy tippemrevox írta: ↑2021.03.19., pén. 13:42ez biztosszeretik a saját kasztot
nemrég voltam egyik boltban. ismerősé. elkezdte mesélni,merre túráznak a bükkben. vagy 15 pec alatt X vevőjelölt ment ki a boltból, pedig már rászóültak, hogy "hello, kérdezne a vevő". mi is bökdsötük, hogy "he,itt néz..." lexarta, örült,hogy mesélhetett a túrákról
![]()
![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Van egy tippemrevox írta: ↑2021.03.19., pén. 13:42ez biztosszeretik a saját kasztot
nemrég voltam egyik boltban. ismerősé. elkezdte mesélni,merre túráznak a bükkben. vagy 15 pec alatt X vevőjelölt ment ki a boltból, pedig már rászóültak, hogy "hello, kérdezne a vevő". mi is bökdsötük, hogy "he,itt néz..." lexarta, örült,hogy mesélhetett a túrákról
![]()
nade, az élet nem áll ,meg, ill a kerékállományunk axxem egy feneketlen kút... már azt hittem, nincs sok, de ezekből nemrég csináltam meg 5 hátsót(aluból), gondoltam ezek az elsők lesznek, lufaxt, még ezek is hátsók
akkor ezeknek még lesz első párja is... "már nem sok van", nyugtatgattak
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
szeretik a saját kasztot
ez biztoslacee írta: ↑2021.03.19., pén. 13:06Ha van kerékpáros múlt is az eladók között akkor egyáltalán örülj,hogy szóba állnak veled.....AAttila írta: ↑2021.03.19., pén. 12:35A Biondo-ban a hozzáállással és a hangnemmel volt a legnagyobb problémám.Vinkler írta: ↑2021.03.19., pén. 12:30Pedig nem egy ördöglakat ez...
Nagyon sokan egész ügyesen fejlődtek a korral. Csináltak egy alap weboldalt, megnézték, hogy mi az, amit egy átlagos felhasználó, nem mi, hanem a hétvégi túrázók általában keresnek, elkezdtek esetleg használt kerékpárokat bevenni, felújítani, eladni, stb. Itt helyben is tök jól megélnek a kerékpárosok, főleg manapság.
Azt azért valljuk be, hogy Dura Ace sort, Red hajtókart, meg SuperRecord fékváltókart nem kell feltétlen készleten tartani. Azt a komolyabb bringások úgy is megrendelik a neten, nincs ezzel semmi probléma. Ha meg valaki ráér és azt akarja, hogy a bringaboltos szerelje fel, akkor megrendeli neki a boltos.
Működik ez szépen, csak folyamatosan változni és fejlődni kell. Ezt látom a saját kereskedelmi vállalkozásunkon is.
Ezért is írtam,hogy én is kereskedek, meg tudok érteni sok mindent az értékesítői, tulajdonosi oldalról is. De a vevőkkel való bánásmód finoman szólva is, kritikán aluli.![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Nyílván a vásárló is lehet olyan amilyen ami nem tetszhet az eladónak... de azért az emberekkel tudni kell bánni,mindenfélével is,ez sajnos nem mindenkinek megy.
Ha van kerékpáros múlt is az eladók között akkor egyáltalán örülj,hogy szóba állnak veled.....AAttila írta: ↑2021.03.19., pén. 12:35A Biondo-ban a hozzáállással és a hangnemmel volt a legnagyobb problémám.Vinkler írta: ↑2021.03.19., pén. 12:30Pedig nem egy ördöglakat ez...
Nagyon sokan egész ügyesen fejlődtek a korral. Csináltak egy alap weboldalt, megnézték, hogy mi az, amit egy átlagos felhasználó, nem mi, hanem a hétvégi túrázók általában keresnek, elkezdtek esetleg használt kerékpárokat bevenni, felújítani, eladni, stb. Itt helyben is tök jól megélnek a kerékpárosok, főleg manapság.
Azt azért valljuk be, hogy Dura Ace sort, Red hajtókart, meg SuperRecord fékváltókart nem kell feltétlen készleten tartani. Azt a komolyabb bringások úgy is megrendelik a neten, nincs ezzel semmi probléma. Ha meg valaki ráér és azt akarja, hogy a bringaboltos szerelje fel, akkor megrendeli neki a boltos.
Működik ez szépen, csak folyamatosan változni és fejlődni kell. Ezt látom a saját kereskedelmi vállalkozásunkon is.
Ezért is írtam,hogy én is kereskedek, meg tudok érteni sok mindent az értékesítői, tulajdonosi oldalról is. De a vevőkkel való bánásmód finoman szólva is, kritikán aluli.
Nyílván a vásárló is lehet olyan amilyen ami nem tetszhet az eladónak... de azért az emberekkel tudni kell bánni,mindenfélével is,ez sajnos nem mindenkinek megy.
A Biondo-ban a hozzáállással és a hangnemmel volt a legnagyobb problémám.Vinkler írta: ↑2021.03.19., pén. 12:30Pedig nem egy ördöglakat ez...
Ezért is írtam,hogy én is kereskedek, meg tudok érteni sok mindent az értékesítői, tulajdonosi oldalról is. De a vevőkkel való bánásmód finoman szólva is, kritikán aluli.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9819
Pedig nem egy ördöglakat ez...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sajnos ez a tipikus magyar mocsár,a nagy válság után erre álltak rá a kereskedések,szervizek stb. nincs készleten szinte semmi majd a nagykertől megrendeli és itt lesz xy időpontban.Aztán ez valahogy így maradt mai napig ,készletbe nem fektetnek be mert minek,majd vár a kuncsaft.....nehogy már a vállalkozó a kelleténél több pénzt rakjon bele,pedig most virágzását éli a kerékpározás köszönhetően a kerékpárutak térhódításának....
Ui.tisztelet a kivételnek..
Ui.tisztelet a kivételnek..
lehet ezt a jövőképet is érzik a kereksedők. jóideje kopogtat az ajtón és feszültséget szül... nekem a legjobb bicajboltos cimbim,akik támogatták is a versenygésemet, rég bezárt. megmondta, nem tud lépést tartani az internettel... aki nem zárt be, megmondta, hogy a szerviz tartja el a boltot (ahogy sok autókereskedést is)... na,nekem most pont a szerviz kellett volna...Vinkler írta: ↑2021.03.19., pén. 11:22Viszonylag régóta ismerem Mártát, a Casatimat is tőle vettem. Mindezek ellenére sajnos azt be kell ismerni, hogy katasztrófa, ahogy az üzletet viszi(k). Nyitvatartási idő csak tájékoztató jellegű, viszonylag kis raktárkészlet és régebben iszonyat horror ár. Az árakon szerintem kedvezően változtattak, de a hozzáállás sajna (ahogy telnek, múlnak az évek) egyre rosszabb.![]()
Sajnálom egyébként, mert lehetne ez sokkal jobb is.
És mindezek ellenére mondja azt valaki, hogy a Rosenike, Canyon, stb. Üzleti modellje nem a jövő?!
halfnote.hu
halfnote.hu
http://dksi.hu/team/2021/03/orszaguti-s ... arc-28-an/
na,nízzedcsak! ezért érdekes most a liszensz... csak liszenszes versenyzők mehetnek versenyre. nem mksz intézkkedés, covid. érdeklődjetek, amire mennétek, mi a helyzet...AAttila írta: ↑2021.03.19., pén. 11:08Segít a bicajt beállítani.![]()
Ezt nekem is mondta. Az legyen az első dolgom, hogy elhozom hozzájuk a bicót bikefittingre, mert anélkül szart se ér az egész, tönkreteszem magam. De ne a Bringalandba vagy mondott még 1 másikat, vigyem,mert azok csak a pénzre mennek, de nem értenek hozzá. Viszont most hozzájuk se vigyem, mert kb. 1-1,5 hónapig nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni. Ez nem most volt, hanem több, mint 2 éve, amikor megvettem a Bianchi-t, tehát se Covid, se semmi.![]()
Közben a gyerek tolta,hogy nem tehet róla, de az összes fizuját Pina-ra költi,mert olyan jó gépek és mindig jön valami új (közben Márti ócsárolja a Bianchi-mat, elnézést beszél róla), stb.
http://dksi.hu/team/2021/03/orszaguti-s ... arc-28-an/
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5295
Én jó régen - kb. tíz éve - vettem Biondo-tól egy ITM villát. Honlapjuk szerint a súlya - halál pontosan nem emlékszem - valami 450g körül volt megadva. Megérkezett: 660g. Nem vagyok egy grammbuzi, na de azért na...van ennél könnyebb acélvillám a szekrényben. Telefonhívás: majd utánanéznek milyen alternatíva létezik, milyen valós súllyal. Még nézik.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9819
Viszonylag régóta ismerem Mártát, a Casatimat is tőle vettem. Mindezek ellenére sajnos azt be kell ismerni, hogy katasztrófa, ahogy az üzletet viszi(k). Nyitvatartási idő csak tájékoztató jellegű, viszonylag kis raktárkészlet és régebben iszonyat horror ár. Az árakon szerintem kedvezően változtattak, de a hozzáállás sajna (ahogy telnek, múlnak az évek) egyre rosszabb.
És mindezek ellenére mondja azt valaki, hogy a Rosenike, Canyon, stb. Üzleti modellje nem a jövő?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Tajvan:
Dear customer,
Thank you for your reply.
Our carrier indicates it might take around 10-14 business days to arrives in Hungary.
And we'll add a tracking number after shipping it.
Thank you for your time again.
Best regards
indul a verseny, mi ér ide hamarabb
stucni, csapágy, rotor,... mit is várok még? ja, Atti tefloncsöve ala pocsta 
Dear customer,
Thank you for your reply.
Our carrier indicates it might take around 10-14 business days to arrives in Hungary.
And we'll add a tracking number after shipping it.
Thank you for your time again.
Best regards
indul a verseny, mi ér ide hamarabb
halfnote.hu
halfnote.hu
majd Trane lekaratézza, úgy bianchisan
nyugi, bringaland is.. szerdán megebszélem valakivel, mi kell. elküldöm amit kérnek, tegnap délben telefon, hogy akkor miapékfaxa van? intézkedünk. mai napig nem jött egy K számlaszám, amire utalhatnék, hogy elköltsem náluk a kis pénzem... tegnap feladta volna,ma itt van... nem kell azt elkapkodni...
nyugi, bringaland is.. szerdán megebszélem valakivel, mi kell. elküldöm amit kérnek, tegnap délben telefon, hogy akkor miapékfaxa van? intézkedünk. mai napig nem jött egy K számlaszám, amire utalhatnék, hogy elköltsem náluk a kis pénzem... tegnap feladta volna,ma itt van... nem kell azt elkapkodni...
halfnote.hu
halfnote.hu
Segít a bicajt beállítani.
Ezt nekem is mondta. Az legyen az első dolgom, hogy elhozom hozzájuk a bicót bikefittingre, mert anélkül szart se ér az egész, tönkreteszem magam. De ne a Bringalandba vagy mondott még 1 másikat, vigyem,mert azok csak a pénzre mennek, de nem értenek hozzá. Viszont most hozzájuk se vigyem, mert kb. 1-1,5 hónapig nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni. Ez nem most volt, hanem több, mint 2 éve, amikor megvettem a Bianchi-t, tehát se Covid, se semmi.
Közben a gyerek tolta,hogy nem tehet róla, de az összes fizuját Pina-ra költi,mert olyan jó gépek és mindig jön valami új (közben Márti ócsárolja a Bianchi-mat, elnézést beszél róla), stb.
Ezt nekem is mondta. Az legyen az első dolgom, hogy elhozom hozzájuk a bicót bikefittingre, mert anélkül szart se ér az egész, tönkreteszem magam. De ne a Bringalandba vagy mondott még 1 másikat, vigyem,mert azok csak a pénzre mennek, de nem értenek hozzá. Viszont most hozzájuk se vigyem, mert kb. 1-1,5 hónapig nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni. Ez nem most volt, hanem több, mint 2 éve, amikor megvettem a Bianchi-t, tehát se Covid, se semmi.
ehhh, ez se biztatóSzalon írta: ↑2021.03.19., pén. 10:25Én 2x voltam... az első után megfogadtam, h ide biztos nem megyek be többet, de aztán az asszony miatt még 1x bementünk... szintén ökölbe szorult kézzel távoztam/távoztunk... fogalmam sincs hogy élnek meg és kiből... Pökhendi, hozzá nem értő, semmit a vevőért hozzáállás...
Mielőtt megvettem volna Olszországból a Dogmát idén, még egy telefont megejtettem, mint utolsó utáni esély, de 30 másodpercig tartott... mintha ők tennének nekem szívességet, hogy egy autó árát elkölthetném náluk...Persze majd, mert ugye igazából semmi nincs, de ha mostazonnal kifizetem, akkor talán majd esélyem lehet... hogy talán majd valamikor... talán... de azonnal fizessek! Senkinek nem ajánlom őket! Bármi kell majd a Dogmához, messziről el fogom őket kerülni!
halfnote.hu
halfnote.hu
de elmondom, mit tettem... nem kaptam fel a vizet, higgadtan válaszoltam. írtam,hogy tudom, mi az,amikor a piacot védeni kell, de azért legközelebb,ha valaki keres egy 350 forintos dugót, mindenkinek jobb,ha segítenek. Na,erre megfrodult a világ és menjünk be, segít az axxony bicajt beállítani, stb... pörög nagyon és hol erre, hol arra túlpörög...
én most éppen leveleztem Mártival... azért nyilván árnyaltabb a kép. elemsélte milyen "vevőkbe" botlottak és volt egyszer,hogy betelet a pohár. Gondoom erős egyéniség, szereti ha igaza van és megmondja, amit gondol. Ezért írtam az előbb, hogy biztos oka van mindennek. De baxxa meg, már megenyhültem és a világot okoltam mindenért, erre most rátoltok egy újabb lapáttal :)
de elmondom, mit tettem... nem kaptam fel a vizet, higgadtan válaszoltam. írtam,hogy tudom, mi az,amikor a piacot védeni kell, de azért legközelebb,ha valaki keres egy 350 forintos dugót, mindenkinek jobb,ha segítenek. Na,erre megfrodult a világ és menjünk be, segít az axxony bicajt beállítani, stb... pörög nagyon és hol erre, hol arra túlpörög...
halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1603
Én 2x voltam... az első után megfogadtam, h ide biztos nem megyek be többet, de aztán az asszony miatt még 1x bementünk... szintén ökölbe szorult kézzel távoztam/távoztunk... fogalmam sincs hogy élnek meg és kiből... Pökhendi, hozzá nem értő, semmit a vevőért hozzáállás...
Mielőtt megvettem volna Olszországból a Dogmát idén, még egy telefont megejtettem, mint utolsó utáni esély, de 30 másodpercig tartott... mintha ők tennének nekem szívességet, hogy egy autó árát elkölthetném náluk...
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5295
Valaki írjon már valami jót a Biondoról. Csak volt valakinek valami jó tapasztalata.
Én szívesen írnék, de sajnos nekem sem volt.
Én szívesen írnék, de sajnos nekem sem volt.
A cipőmet a Biondo-ban vettem, de megfogattam,hogy soha többet nem megyek oda és nem is ajánlom őket. 2x jártam ott, de amit ennyi idő alatt tapasztaltam, az minden , csak nem a vevő és a vevő kívánságának a tisztelete.
Kereskedelemből élek nem is tudom mióta, de ez annyira szembe megy az elveimmel,hogy el sem tudom mondani. De ha csak simán vevő oldalról nézem is, majdnemhogy lefikázva,lecikizve, ha olyan lennék, már-már megalázva éreztem magam,mert nekem "csak" egy Bianchi-m van (volt akkor).
Kereskedelemből élek nem is tudom mióta, de ez annyira szembe megy az elveimmel,hogy el sem tudom mondani. De ha csak simán vevő oldalról nézem is, majdnemhogy lefikázva,lecikizve, ha olyan lennék, már-már megalázva éreztem magam,mert nekem "csak" egy Bianchi-m van (volt akkor).
nu jókomáim... jött levél a biondóból... este olvastam és azóta is azon merengek, az üzleti élet mit művel a hobbival, sporttal. egy valamikorvolt, igen tehetéseg és siekres kerékpárveresenyző miként válik ennek a folyamatnak az áldozatává és miként öl ki magából mindennemű emberi érzést. nyilván, a formai tiszteletadás megvolt, de lényegében elhajtottak a picsába. ami nagyon nem zavar(hifiben már megszoktuk), inkább elgondolkodtat, miként lesz az egykoron bicikli nagy barátja a biciklisek ellenségévé. Biztos, hogy van ok-okozati összefüggés, ezt szüli a hazai helyzet, ahol ennyi pénz egy kerékpárra nem az átlagember szintje, közben élesedik a verseny, nő a konkurencia, a szürkeimport, ami adott esetben kedvezőbb árral kecsegtet (talán e miatt is van behúzva a pina mellé a willier,ami olcsóbb altenatívát mutat alul). mindenesetre érdekes. de az is igaz, ez túlmutat azon, hogy "leveszem a polcról", így lehet bekerültek a nem akarok segíteni, de nem is tudok ördögi kettősbe.
mindenesetre jól gondoltam, hogy máshol kell fejcsapágyat keresnem, de alapveően nem alakult ki az a kapcsolat, amikor előjöttem volna azzal, szerezzen egy olyan vázat, amilyet az asszonynak vettem Nekem tetszik. jó merev, jó a geója és jó a színe. a butikDgomát simán beáldoznám érte. lehet a kékesre egy picit később ér fel, de kit érdekel. de az se biztos... olyan merevséget mutat, amit a dogmánál nem érztem... persze, ez hátránya is, nincs merevgég "kényelmetlen faktor" nélkül, de X év reacto után kit érdekel
sprinten elverné a dogmát...
mindenesetre jól gondoltam, hogy máshol kell fejcsapágyat keresnem, de alapveően nem alakult ki az a kapcsolat, amikor előjöttem volna azzal, szerezzen egy olyan vázat, amilyet az asszonynak vettem Nekem tetszik. jó merev, jó a geója és jó a színe. a butikDgomát simán beáldoznám érte. lehet a kékesre egy picit később ér fel, de kit érdekel. de az se biztos... olyan merevséget mutat, amit a dogmánál nem érztem... persze, ez hátránya is, nincs merevgég "kényelmetlen faktor" nélkül, de X év reacto után kit érdekel
halfnote.hu
halfnote.hu
Vixont nem ért még ide, így várj a posta dícséretével. De mindenképp köszönet érte és majd tesztelem ha megjön, melyikben csúszik könnyebben a bogden...
Ez a tegnap lecsupaszított, de mondjuk azt, a Tiedből van
Vixont nem ért még ide, így várj a posta dícséretével. De mindenképp köszönet érte és majd tesztelem ha megjön, melyikben csúszik könnyebben a bogden...
halfnote.hu
halfnote.hu