Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8008

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Szalon írta:
2021.09.29., szer. 19:49
asebestyen írta:
2021.09.29., szer. 16:16
Nekem is van, szeretem is, de nem tudnám kiváltani vele a hengert azért, viszont mellé nagyon jó.
Kifejtenéd kicsit, hogy miért nem? :smile53:
Mert pl a hátamat (gerincmerevítők, csuklya) ki tudom hengerezni, de a "pisztolyhoz" segítség kell. Én még a teniszlabdát is be szoktam vetni, ha olyan helyen érzek csomót pl a vállamban vagy a csípőlapát alatt a farizomban, ahol a henger már csonton felülne akárhogy fészkelődök. Másrészt én a hatását is kicsit másnak érzem. Az izmok szétrezgetésével rövidebb idő alatt lazul az izom, de nálam valahogy nincs olyan tartós hatása, mint a hengernek. A henger után "pisztolyozva" viszont a leghatékonyabb nálam, de arra csak ritkán van szükség. Még ez is fokozható, kilazított izmokkal még megteker a manuálterapeuta, az mindent visz, csak utána nem jó emelni, nekem meg tuti, hogy aznap vagy másnap kell felvinnem a kollégával egy 120kg-os gépet a másodikra, úgyhogy ilyenen már régen voltam.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1603

Hozzászólás Szerző: Szalon »

asebestyen írta:
2021.09.29., szer. 16:16
Nekem is van, szeretem is, de nem tudnám kiváltani vele a hengert azért, viszont mellé nagyon jó.
Kifejtenéd kicsit, hogy miért nem? :smile53:
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó

revox írta:
2021.09.29., szer. 17:02
avl2 írta:
2021.09.29., szer. 16:43

en is megnyitottam, es mar csuktam is be a 600 €-t meglátva.

Más kategórákban utazok/zunk - nem baj ez, inkább természetes. Mint mindenben: széles a mezöny.

...az lehet, hogy nem egyszerü, hogy a másik kategória (mindennél van "lejjebb" és mindennél van "feljebb" is) felé pozitívan (vagy sehogy) viszonyulni, de ne negatívan
részemről semmi negatív, csak felkacagtam. ez olyan igazi szalonos volt, ami nem negatív, így szeretjük :napsut: vagyis én így szeretem. benyom egy linket,amin fixen valami polgárpukkasztó ár lesz ;peace; gondolom,amikor valamit kitalál, hogy vesz, megkeresi a legjobbnak ítéltet, ami sokszor determinálja az árat és megveszi. jóvanaz, kinek ,mi a bogara. nekem a felnimatrica betűje, másnak más :smile32:
Nem veszem magamra ám, csak nyugodtan! ;)
Igen, valóban sokáig nézegettem (kb 5-6 hónapig...) és az 50 EUR példányok kipróbálásától jutottam el ehhez...
Én a következők miatt választottam ezt, nem fontossági sorrendben:

- Akkumulátoros - számomra kényelmes, hogy nem kell konnektor mellet állni/ülni/feküdni. Oda viszem és akkor, amikor akarom. Amennyiben Ausztriába megyek hegyre, akkor is tudom használni tekerés előtt és után is. 2db aksi is jár hozzá, így folyamatosan lehet használni, mert 3 másodperc alatt ki lehet cserélni, ha lemerült.

- Erős- baromi erős motor van benne! Próbálkoztam olcsóbbakkal is. A belépő kategóriát a kezemmel teljesen meg tudtam állítani kb. Szóval ha így nézem, sajnos a feladatukat nem tudják ellátni. A kicsit drágábbak 1 fokkal jobbak, de ott meg a vibráció csökken, volt aminél jócskán, volt aminél kevésbé, de ez is olyan számomra, hogy hiába tud a levegőben 100.000 HZ-en rezegni, ha valós használat során ez a frekvencia lecsökken a századára... (mint az egybeműanyaghifi, ami 2x450W...) Számomra fontos volt, hogy ami tud, azt minden körülmények között tudja. Ezt nem tudom megfojtani, nem csökken a vibráció sebessége/erőssége semmilyen körülmények között.

- Tartozékok - az alapabb készülékekhez 1 fej jár, ehhez 9 járt. Nem mondom, hogy mindet használom/kihasználom, de még 3-4 fejet érdemes beszerezni szerintem az "alap" mellé.

-Élőben mutatja a hatékonyságot - Van egy kis kijelzője, amin mutatja, hogy milyen erővel nyomom rá. 3 csík jelenik meg attól függően milyen erővel csinálom. Vagy 1 sem, ha nem nyomom rá kellően... Számomra ez baromi hasznos, így nem tudom, hogy mennyire erősen kell(ene) csinálni és nem fogom elkényelmeskedni. Amúgy telefonhoz/tablethez is tudod csatlakoztatni és ott még pontosabban mutatja, hogy milyen erősen nyomod rá. Nyilván ez leginkább az elején, míg meg nem szokja az ember, addig érdekes a leginkább, de ha ez nem lett volna rajta, akkor szerintem mind a mai napig túl finom lennék magamhoz, ezáltal kevésbé hatékony is. Persze a telefonos alkalmazás sok egyéb extrát is tud, vannak masszázsprogramok, gyakorlatilag egy programon vezet végig, közben mutatja mit milyen fejjel hogyan maszírozz, mennyi ideig, valamint az erősséget és a rezgés amplitudóját is szépen belövi az adott izomcsoportnak megfelelően. Teljesen meg lehet ilyenek nélkül is élni, de az elején tök jó és hasznos megtapasztalni, hogy mit mivel, hogyan érdemes csinálni.

- Több, mint 30%-os kedvezmény volt rá a listaárhoz képest... (gyári honlapokat szoktam belinkelni, mert úgy gondolom, ott lehet leginkább mindent is megtudni legjobban az adott termékről, ennek ellenére igyekszem ahol csak tehetem nem listaáron vásárolni... :rolleyes: )

- A feje mozgatható, valamint 3 helyen is meg tudod fogni, így gyakorlatilag mindened meg tudod vele megfelelően maszírozni, hátad, derekad is.

- Összeszerelés minősége, meg az anyaghasználat nagyon más, mint egy belépő modellnél...

Szóval én kb a fentiek miatt választottam. Nekem fontos volt a kényelmes használat, mert ez biztosítja azt, hogy 1-2 hónap múlva nem a sarokba dobva végzi majd...

De ha már ennyire belementem, akkor pár negatív dolog is, mert az is van természetesen:
- Erős motor+aksi+forgatható fej+sokféle fogási lehetőség = nagy méret és nagy súly! Asszonynak pár perc alatt elfárad tőle a keze, nem bírja tartani. Nekem is szoknom kellet.
- Hangos ám... van ettől halkabb modell is, akár márkán belül is... de a fizikát nem lehet megerőszakolni, erős motor hanggal és súllyal is jár.
- Nyilván a felesleges kiegészítőket is meg kell fizetni, mint pl az utazó tok, sok fej...
-Meg kell fizetni az applikácót, okos telefonos bizbaszokat...

Szóval összességében, hasonló tudású gépek ennyiért vannak amúgy... 400 EUR kategóriához képest jobban felszerelt, ehhez jár a legtöbb kiegészítő fej, valamint ehhez jár egy extra aksi is. Ezt amúgy nem tudtam kipróbálni előtte személyesen, neten rendeltem, úgy voltam vele, ha nem tetszik, max visszaküldöm, de számomra ez volt a legjobb, így maradt. A 4-500 EUR kategóriából amúgy szinte mindet megfogdostam/kipróbáltam, mielőtt ezt megvettem, de az akciós árat is sokallottam érte akkor, így pár hét használat után a listaárat is simán megérné nekem!
Lumin A1
Siltech

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1168

Hozzászólás Szerző: lacee »

asebestyen írta:
2021.09.29., szer. 18:21
AAttila írta:
2021.09.29., szer. 17:06
Nincs hengerem, nincs masszázspisztolyom, nem zuhanyzok váltott vízzel és nyújtani csak a nagyon nehéz edzés után szoktam, amikor már akkor érzem a combjaim, amikor még csak a bicót vittem be a garázsba. Tudom, nem helyes. 12 évesen már az atlétika edzésen nyújtani kellett (ment is még az angol spárga is :D gimis koromig). Most még sem teszem. Talán nem tolom annyira keményen az edzéseket, mint Ti vagy nem tudom. Nem érzem, hogy ne regenerálódna az izomzatom másnapra, utána pedig jön a pihi nap. :rolleyes:
Senki nem ismeri jobban a tested igényeit, mint Te magad. Ha Te úgy érzed, nincs erre szükséged, ne csináld, illetve ha megpróbálod mégis és nem érzed semmi hasznát, végképp ne csináld. Ha pedig esetleg úgy érzed pár hét után, hogy hoppá, mintha minden könnyebb lenne, akkor talán érdemes. Egyébként ez úgy szokott lenni, hogy akkor jön rá az ember, hogy kellett volna, mikor már ráb...tt és részlegesen vagy teljesen elszakadt az izom, az ízület félrekopott, a szalagok egyik oldalon megrövidültek, a másikon kinyúltak, a kényszertartások rögzültek a gerincben, minden kisizom letapadt, stb. Olyan a nyújtás a testnek, mint kerékpárnak az ápolás, karbantartás, zsírzás, olajzás. :)
Az asszony masszőr is,ritkán szoktam maszíroztatni ,pont most végzett,a bal vádlim nagyon le volt tapadva,kellemes is volt…én picit szoktam nyújtani tekerés után, a hengeren mindig gondolkozom ha üzletben meglátom…..

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
Nincs hengerem, nincs masszázspisztolyom, nem zuhanyzok váltott vízzel és nyújtani csak a nagyon nehéz edzés után szoktam, amikor már akkor érzem a combjaim, amikor még csak a bicót vittem be a garázsba. Tudom, nem helyes. 12 évesen már az atlétika edzésen nyújtani kellett (ment is még az angol spárga is :D gimis koromig). Most még sem teszem. Talán nem tolom annyira keményen az edzéseket, mint Ti vagy nem tudom. Nem érzem, hogy ne regenerálódna az izomzatom másnapra, utána pedig jön a pihi nap. :rolleyes:
Senki nem ismeri jobban a tested igényeit, mint Te magad. Ha Te úgy érzed, nincs erre szükséged, ne csináld, illetve ha megpróbálod mégis és nem érzed semmi hasznát, végképp ne csináld. Ha pedig esetleg úgy érzed pár hét után, hogy hoppá, mintha minden könnyebb lenne, akkor talán érdemes. Egyébként ez úgy szokott lenni, hogy akkor jön rá az ember, hogy kellett volna, mikor már ráb...tt és részlegesen vagy teljesen elszakadt az izom, az ízület félrekopott, a szalagok egyik oldalon megrövidültek, a másikon kinyúltak, a kényszertartások rögzültek a gerincben, minden kisizom letapadt, stb. Olyan a nyújtás a testnek, mint kerékpárnak az ápolás, karbantartás, zsírzás, olajzás. :)

lacee
Beköltözött
Beköltözött

tonee73 írta:
2021.09.29., szer. 17:44
lacee írta:
2021.09.29., szer. 17:31

Na melyik lesz a befutó. :party:
Egyértelmű, hogy az F12 - az nem tárcsafékes. ;)
:tutiok:
Emlékeim szerint elektromos váltást sem akart :hahaha:

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6566

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

lacee írta:
2021.09.29., szer. 17:31

Egyértelmű, hogy az F12 - az nem tárcsafékes. ;)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2021.09.29., szer. 16:00
jól néz ki ez a dogma, hogy verjek bele :D ;peace;
Revi,ezek láttán megértem,hogy egyből apróra verted a Meridát :kapdelm:
5E2C7C14-4EBC-4F9A-A344-EB623E0014BA.jpeg
5E2C7C14-4EBC-4F9A-A344-EB623E0014BA.jpeg (105.68 KiB) Megtekintve 1150 alkalommal
8D8F89DB-3D61-4A46-B6FC-813F4323E085.jpeg
8D8F89DB-3D61-4A46-B6FC-813F4323E085.jpeg (119.32 KiB) Megtekintve 1150 alkalommal
94FD885D-841B-45AC-B7C7-95E6B5E1B5D4.jpeg
94FD885D-841B-45AC-B7C7-95E6B5E1B5D4.jpeg (125.62 KiB) Megtekintve 1150 alkalommal
630A18DC-6C40-46BB-AD32-6A47CF548ACD.jpeg
630A18DC-6C40-46BB-AD32-6A47CF548ACD.jpeg (116.77 KiB) Megtekintve 1150 alkalommal

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

AAttila írta:
Nincs hengerem, nincs masszázspisztolyom, nem zuhanyzok váltott vízzel ...
van itt még potenciál !!!! :D

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5278

Hozzászólás Szerző: pärt »

asebestyen írta:
2021.09.29., szer. 16:45
pärt írta:
2021.09.29., szer. 16:36
Biztos láma kérdés, de megkockáztatom: mi a gránát ez az időnként felbukkanó henger meg görgő? Valami masszázscucc?
SMR henger. Gyakorlatilag magadat tudod vele "masszírozni", a trigger pontokat megdolgozni.
Köszi! Kár, hogy hátra, nyakra nem igazán alkalmas. sad.gif Ülőmunka (meg a tekerés közbeni kényszertartás) miatt nekem a nyakam szokott beállni. Arra lenne jó valami.

Egyszer jártam fizikoterápiára, aminek része volt masszázs is. Kilenc alkalomra hét (!) masszőr jutott, akik közül egy tudott maszírozni, a többi csak tapicskált, mintha egy kölyökveréb ugrálna rajram.Tizedikre már el sem mentem.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3635

Hozzászólás Szerző: AAttila »

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

avl2 írta:
2021.09.29., szer. 16:43

Más kategórákban utazok/zunk - nem baj ez, inkább természetes. Mint mindenben: széles a mezöny.

...az lehet, hogy nem egyszerü, hogy a másik kategória (mindennél van "lejjebb" és mindennél van "feljebb" is) felé pozitívan (vagy sehogy) viszonyulni, de ne negatívan
részemről semmi negatív, csak felkacagtam. ez olyan igazi szalonos volt, ami nem negatív, így szeretjük :napsut: vagyis én így szeretem. benyom egy linket,amin fixen valami polgárpukkasztó ár lesz ;peace; gondolom,amikor valamit kitalál, hogy vesz, megkeresi a legjobbnak ítéltet, ami sokszor determinálja az árat és megveszi. jóvanaz, kinek ,mi a bogara. nekem a felnimatrica betűje, másnak más :smile32:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
Biztos láma kérdés, de megkockáztatom: mi a gránát ez az időnként felbukkanó henger meg görgő? Valami masszázscucc?
úgy látom,ez már vibrátoros. lényegében legyúrod magad vele...

https://www.decathlon.hu/p/elektromos-v ... mc=8408357
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
SMR henger. Gyakorlatilag magadat tudod vele "masszírozni", a trigger pontokat megdolgozni.

avl2
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.09.29., szer. 16:31
Szalon írta:
2021.09.29., szer. 16:12
asebestyen írta:
2021.09.28., kedd 16:04
Mondjuk most napi 2x nyomom a hideg-meleg váltózuhanyt is, az eltűnteti az izomlázat pikk-pakk, meg úgy egyáltalán a regenerációt felgyorsítja nagyon, azóta nem éreztem még.
Nem teljesen ide vág, de már be akartam számolni róla, hogy számomra az egyik legjobb bicajos befektetésemnek egy masszázspisztoly bizonyult eddig... :rolleyes:
Baromi nagy segítség számomra ...
kolléga,aki itt ül velem, kézilabdaedző (ő is szokott belemenni ilyen trécsekbe). mondom neki, "te mialufax az a masszázspisztoly?". azt mondja jó dolog, fog venni, 15 ezer pénz... tom, hogy szereted mindenből a legjobbat, de akkor van remény a megalkuvóknak is. őszinte lexek,amikor megnyitottam a linket, én felröhögtem (600eur). nem rosszindulatból, csak úgy :rolleyes: de ezt fel ne kapd, mindenkinek van bogara ;peace;

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5278

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Szalon írta:
asebestyen írta:
Mondjuk most napi 2x nyomom a hideg-meleg váltózuhanyt is, az eltűnteti az izomlázat pikk-pakk, meg úgy egyáltalán a regenerációt felgyorsítja nagyon, azóta nem éreztem még.
Nem teljesen ide vág, de már be akartam számolni róla, hogy számomra az egyik legjobb bicajos befektetésemnek egy masszázspisztoly bizonyult eddig... :rolleyes:
Baromi nagy segítség számomra regenerálódás szempontjából, nekem nagyon bevállt!
Használom tekerés előtt, előbemelegítés gyanánt is már, meg persze tekerés után is hosszabban, akár 20 percet is egy megterhelőbb edzés után. Az első 1-2 hétben elég kellemetlen volt, gondolom a sok letapadás miatt kellet jócskán használnom, hogy szépen fellazuljon minden. Miután el tudtam kezdeni megfelelő erősséggel is használni, megfelelő erővel rányomni az izmokra, utána úgy vettem észre, hogy akár a görgőzést is ki tudnám váltani. Egyre kevesebb és kevesebb csomó/letapadás maradt és hengeren már nem érzek mostanában sehol problémát, kb 6 hét használat után. Még nem hagytam el teljesen a hengert, de nem feltétlen használom már minden tekerés után, inkább már csak visszacsatolásként heti 2-3 alkalommal szoktam, hogy minden rendben van-e. Izomlázat, regeneráláodási időt nálam kb felére csökkentette érzetre. (aztán lehet nem teljesn igaz, de tényleg így érzem)
kolléga,aki itt ül velem, kézilabdaedző (ő is szokott belemenni ilyen trécsekbe). mondom neki, "te mialufax az a masszázspisztoly?". azt mondja jó dolog, fog venni, 15 ezer pénz... tom, hogy szereted mindenből a legjobbat, de akkor van remény a megalkuvóknak is. őszinte lexek,amikor megnyitottam a linket, én felröhögtem (600eur). nem rosszindulatból, csak úgy :rolleyes: de ezt fel ne kapd, mindenkinek van bogara ;peace;
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Szalon írta:
asebestyen írta:
Baromi nagy segítség számomra regenerálódás szempontjából, nekem nagyon bevállt!
Használom tekerés előtt, előbemelegítés gyanánt is már, meg persze tekerés után is hosszabban, akár 20 percet is egy megterhelőbb edzés után. Az első 1-2 hétben elég kellemetlen volt, gondolom a sok letapadás miatt kellet jócskán használnom, hogy szépen fellazuljon minden. Miután el tudtam kezdeni megfelelő erősséggel is használni, megfelelő erővel rányomni az izmokra, utána úgy vettem észre, hogy akár a görgőzést is ki tudnám váltani. Egyre kevesebb és kevesebb csomó/letapadás maradt és hengeren már nem érzek mostanában sehol problémát, kb 6 hét használat után. Még nem hagytam el teljesen a hengert, de nem feltétlen használom már minden tekerés után, inkább már csak visszacsatolásként heti 2-3 alkalommal szoktam, hogy minden rendben van-e. Izomlázat, regeneráláodási időt nálam kb felére csökkentette érzetre. (aztán lehet nem teljesn igaz, de tényleg így érzem)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

avl2 írta:
2021.09.29., szer. 16:06
revox írta:
2021.09.29., szer. 12:59
ez meg a pedálozási stílushoz. ami nekem érdekes, hogy a lábhosszt még nem hozták be a képbe. Egyszer említik, de nem szentelnek neki nagy figyelmet
...
az mindenesetre kiderül a videóból, hogy nem mindenkiből lesz froomme féle motolla, de, szerencsére nem is kell feltétlenül...
felhívnám a figyelmet: a grinding is 80 rpm (náluk) !
<=80
90 fölött meg pörgetsz, közben van a normál

egyébként nekünk a spinningedzésen rendszeres volt az un futás, ami azt jelenti,kemény terhelésen, 80-90rpm és forgatás kiállva. (tényleg olyan kinézete van,mintha futnál). a végére úgy belejöttem, 20 perc után azért ültem le,mert meguntam. megnéztem, kint ebből profitáltam e valamit. hajdúböszörménynél kiálltam és befutottam bodaszőlőig (enyhe kaptató, kb 1-2%). passz, kb 5-6 km. ment gond nélkül,pulzust nem verte fel, de meguntam a bodai bekötőúton. ami fura, hegyen nem alkalmaztam a kiállva tekerést soha, pedig az alapozás elvileg meglett volna hozzá. bár az is igaz, a gyorsító szakaszban (április eleje) már tejesen máshogy tekertünk, szépen kifejezve, máshogy kondicionltuk az izmokat.
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó

asebestyen írta:
Lumin A1
Siltech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

avl2 írta:
2021.09.29., szer. 15:12
revox írta:
2021.09.29., szer. 11:54
ezt régen kerestem,hogy megmutatom, most feldobta a youtube. 75kg testsúlyt növelnek 5kg hátizsákkal, ami +6,7% testsúlygyarapodást jelent.
lehet le kellene állni az esti ropival, mert jelenleg 20%-nál járok :D
a számok: 5km 7.6%-os emelkedö volt, Dan 230W, Matt 280W-tal menve

Unbenannt.JPG
ha ezt pulzusra csinálnák, még nagyobb difi lenne szerintem. A Watt a lábad nyírja ki, de a fő döntéshozó az a keringésed. ha a pulzus elszabadul, lehet lábad, jön a halálzóna.
ez a videó csak azt mutatja,ugyanannyi wattal, mennyivel több idő kell. de a megnövekedett teher miatt ugyanahhoz a watthoz több pulzus is kell. xal, ha mondjuk avg 160-as pulzussal kellene menni, igen más difi jönne ki szerintem.
halfnote.hu

avl2
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.09.29., szer. 12:59
ez meg a pedálozási stílushoz. ami nekem érdekes, hogy a lábhosszt még nem hozták be a képbe. Egyszer említik, de nem szentelnek neki nagy figyelmet
...
az mindenesetre kiderül a videóból, hogy nem mindenkiből lesz froomme féle motolla, de, szerencsére nem is kell feltétlenül...
felhívnám a figyelmet: a grinding is 80 rpm (náluk) !

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

jól néz ki ez a dogma, hogy verjek bele :D ;peace;
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

axxem ez lesz

youtu.be/eM7B9VCGgAw
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2021.09.29., szer. 15:06
revox írta:
2021.09.29., szer. 11:54
ezt régen kerestem,hogy megmutatom, most feldobta a youtube. 75kg testsúlyt növelnek 5kg hátizsákkal, ami +6,7% testsúlygyarapodást jelent.
lehet le kellene állni az esti ropival, mert jelenleg 20%-nál járok :D

youtu.be/iW47gb01FeA
Azért kíváncsi lennék+25-30 kg. súllyal mire menne :D
Valaki nem akarja tesztelni 31_1_21.gif
van olyan is, de azt már utánfutóval csinálják és a Wattot figyelik, mennyivel kell több. elég randa számok jönnek ki a végére. idővel exponenciálisa emelkedik a beteendő wattok száma. csak gcn videót megtalálni... ezt a hátizsákost egyszer kerestem félnapig, nem jött össze. most véletlen került elő :D
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”