Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából

Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.

Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából
"... nem alkalmazhatunk metszetet akkor, ha az nem mutat több információt a nézeteknél. ... tömör tárgyakat hossztengelyük mentén szintén nem metszhetünk. ..."
Nem nyikorog. Remeg, zörög.
Ez így működik.
Én az alu sárvédőknél a felfogatási pontoknál ill. műanyag és gumi patenteknél WD-40-el fújom így megszűnik a nyikorgása.Vinkler írta: ↑2025.08.12., kedd 11:35Igen, ez is működhet. Az előző lőmpa alu, ott ez nem fog menni, ez műanyag, jó lehet, de első körben megpróbálom roncsolás nélkül megoldani.pärt írta: ↑2025.08.12., kedd 11:11Zörgős, kikopós bajonettzáraknál nekem ez vált be: egy pákaheggyel apró krátereket nyomok a felfekvő felületre - feltéve persze, hogy műanyagról van szó. A kis bemélyedés szélénél kitüremkedő anyag pont a kellő mértékig megemeli a csatlakoztatott kütyüt. Természetesen ésszel, érzéssel kell dolgozni, közben probálgatva az illeszkedést. Ha kicsit magas lett, könnyen orvosolható egy szikével/finom reszelővel.
Régebben apró Blu Tack golyócskákat használtam ilyen problémánál, de ez sokkal jobb.
Igen, ez is működhet. Az előző lőmpa alu, ott ez nem fog menni, ez műanyag, jó lehet, de első körben megpróbálom roncsolás nélkül megoldani.pärt írta: ↑2025.08.12., kedd 11:11Zörgős, kikopós bajonettzáraknál nekem ez vált be: egy pákaheggyel apró krátereket nyomok a felfekvő felületre - feltéve persze, hogy műanyagról van szó. A kis bemélyedés szélénél kitüremkedő anyag pont a kellő mértékig megemeli a csatlakoztatott kütyüt. Természetesen ésszel, érzéssel kell dolgozni, közben probálgatva az illeszkedést. Ha kicsit magas lett, könnyen orvosolható egy szikével/finom reszelővel.
Régebben apró Blu Tack golyócskákat használtam ilyen problémánál, de ez sokkal jobb.
na, én ma (mikor máskor
nem akarok nagyon okos lenni, Tomi, de szvsz vigyázz az ilyen melegben történő bringázással - főleg napon
Ez csak egy 3 órás z2 volt, de végig napon, a 11-esen.marconi írta: ↑2025.08.10., vas. 16:37Én nyomtam tegnap egy 5 órás Z2 körülit sok szintel, tereppel. Na most vagy a melegtől vagy a z2 től szoktam el, de még most is dögrováson vagyok, nem értem. Pedig közben élveztem, sokat mentem erdőben, ott azért nagyon kellemes a klíma a kopár részekhez képest. Az alapvetően országútra tervezett edzést ezért helyeztem át a fák közé.
Így hát kicsit tartok a hétvégi 138km-es Őrség graveltől…
Nyomjad Z3-tól felfelémarconi írta: ↑2025.08.10., vas. 16:37Én nyomtam tegnap egy 5 órás Z2 körülit sok szintel, tereppel. Na most vagy a melegtől vagy a z2 től szoktam el, de még most is dögrováson vagyok, nem értem. Pedig közben élveztem, sokat mentem erdőben, ott azért nagyon kellemes a klíma a kopár részekhez képest. Az alapvetően országútra tervezett edzést ezért helyeztem át a fák közé.
Így hát kicsit tartok a hétvégi 138km-es Őrség graveltől…
Részben technikai sport - akár a hifi - nincs értelme címkézni, mi hülyeség, mi nem. Mindenki saját szempontjai szerint súlyoz, teljesen hanyagolni egyik oldalt sem lehet. Megnyekkent technikával garantált a szenvedés, csakúgy mint fogalmatlan módszertannal.asebestyen írta: ↑2025.08.08., pén. 19:25Jelenleg azt hiszem 5 bicajom van már csak, mindegyiken van lánc. 11s lancból van 2 bontatlan, 3 KMC waxolt, 1 valamilyen sram amivel Szilárd adta a bicajt, illetve 2 shimano lánc amiket váltva használtam míg szarakodtam ilyen hulyesegekkel.
A sportelettannak legalább van értelme (számomra).
Néha nem árt leltározniasebestyen írta: ↑2025.08.08., pén. 19:25Jelenleg azt hiszem 5 bicajom van már csak, mindegyiken van lánc. 11s lancból van 2 bontatlan, 3 KMC waxolt, 1 valamilyen sram amivel Szilárd adta a bicajt, illetve 2 shimano lánc amiket váltva használtam míg szarakodtam ilyen hulyesegekkel.
A sportelettannak legalább van értelme (számomra).