persze,megvan a szépsége és "élmény" ez is, csak a pulzust magasan kell tartani

Itt Atti a Nagyfőnök :)
Te vagy az örsvezető, neked kell dönteniasebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 12:34Rajtam nem múlik.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Rajtam nem múlik.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Én már annyiszor áztam el, hogy teljesen megszoktam, de nem 4 órán keresztül. Esőkabátban nem szeretnék tekerni.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
úúú,ez most nem ül... annyi faxságot összehordok, nem emléxem mindenre
Vagy a jó kis Revi-féle Parrot Bike.
óóóóóóó, pikk-pakk bebizonyítom, hogy 52a méreted
persze, mer olyan gyengus, csak egyet nyert meg
Háromszoros világbajnok Sagan tiszteletére van
Itt a fórumon max winkler tud küldeni vmitrevox írta: ↑2023.04.14., pén. 09:43vigyél Neki vagy 3 biciglit![]()
amúgy nekem 3 dolog tűnik fel,ami nincs a képen
vigyél Neki vagy 3 biciglit
Mi nem jött meg?
óóó, ha kell, előkapom a tűzőgépetmechazseni írta: ↑2023.04.13., csüt. 19:47Revi ne panaszkodj már megint!revox írta: ↑2023.04.13., csüt. 12:13megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradoknekem most kemény időszak jön munkában, hétvégére szerintem csak a rotty marad
egyébként elég jó kis útnak tűnik![]()
ja, a monits cipőm is hycomat letta tépőzárak leváltak a pántokról... ragasztva volt csak. sokat használtam szobában, amin nem szellőzik, valsz a ragasztó feladta. visszaragasztottam, de vaklónak a napszemüveg. a végén, amikor nagyon spinningelni akartam, tűzőgéppel fogattam meg
![]()
![]()
Megkapod asszony ebike-ját, cipőjét!
Pont a méreted![]()
Revi ne panaszkodj már megint!revox írta: ↑2023.04.13., csüt. 12:13megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradoknekem most kemény időszak jön munkában, hétvégére szerintem csak a rotty marad
egyébként elég jó kis útnak tűnik![]()
ja, a monits cipőm is hycomat letta tépőzárak leváltak a pántokról... ragasztva volt csak. sokat használtam szobában, amin nem szellőzik, valsz a ragasztó feladta. visszaragasztottam, de vaklónak a napszemüveg. a végén, amikor nagyon spinningelni akartam, tűzőgéppel fogattam meg
![]()
Nincs görgőm. Az a terv, hogy 26.-a után bejelentkezek fittingre, ahogy a bici csittifittirevox írta: ↑2023.04.12., szer. 21:45van görgőd? ha csinálsz egy videót, ahogy tekered, tudok epsegíteni, hol kell állítani és merre. esetleg, ha nincs, utcán is jó, csak lejphetőleg olyan áttételen,ahol beforog a 90pedálfordulat/perc.mechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 20:49Mint tudjátok “Virslivel” megyek. Nekem ez a második út. Semmi nincs beállítva rám…és @Revi és Vinkler…gyökér pedál lesz fent a meglévő cipőbenés rögtön az első 100-as.
Úgyhogy én tanulni és ismerkedni fogok.
megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradok