már elfékezted az előzőt? tudod, a b-k

ui: vicc, de nem kihagyható... alföldön nem értelmezhető fogalom a fékbetétkopás

már elfékezted az előzőt? tudod, a b-k
már lehet kint ül a parkolóban
húúú,felderengenek régi, esős tekerések.... a téli edzés nem érdekes, mert ott mindenki aszfaltig van sárvédőzve, nem csapsz fel, csak ázol. de versenyen, amikor szakadt az eső és a mezőnyben nem tudod eldönteni, levedd e a szemüveget,. vagy sem. ha leveszed, televerik a szemed sárral elég hamar, ha nem, ettől a sáros, vizes duzsuvától nem látsz semmit... ha letörlöd, csak elkened jobban...
Egyébként meg Revinek mindig igaza vanasebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 13:02Itt Atti a Nagyfőnök :)
Itt Atti a Nagyfőnök :)
Te vagy az örsvezető, neked kell dönteniasebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 12:34Rajtam nem múlik.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Rajtam nem múlik.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Én már annyiszor áztam el, hogy teljesen megszoktam, de nem 4 órán keresztül. Esőkabátban nem szeretnék tekerni.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
úúú,ez most nem ül... annyi faxságot összehordok, nem emléxem mindenre
Vagy a jó kis Revi-féle Parrot Bike.
óóóóóóó, pikk-pakk bebizonyítom, hogy 52a méreted
persze, mer olyan gyengus, csak egyet nyert meg
Háromszoros világbajnok Sagan tiszteletére van
Itt a fórumon max winkler tud küldeni vmitrevox írta: ↑2023.04.14., pén. 09:43vigyél Neki vagy 3 biciglit![]()
amúgy nekem 3 dolog tűnik fel,ami nincs a képen
vigyél Neki vagy 3 biciglit
Mi nem jött meg?