Aszpirin írta: ↑2023.09.06., szer. 18:07
zoli73 írta: ↑2023.09.06., szer. 17:39
Ugye azért azzal tisztában vagy, hogy sokan nem is tudják, hogy kell elvégezni ezeket a műveleteket, amiket számonkérsz?
Igen, ezt én is észrevettem. Neház dolog ám kitörölni a fölösleget, és csak azt hagyni benne az idézetben, amire válaszolsz

Asszem fogunk erről is egy GYIK-bejegyzést írni. Amit senki nem olvas majd el
Na most ezt inkább iróniának tudom be, mint sem gúnynak.
Csak egy példa, az üzenőfal.
Sokszor látom, hogy ha valaki egy terjedelmes kommentre válaszol/idézi, az a szöveget visszatörli, és csak a fórumtárs nevét hagyja meg, így válaszol. Na most én ezt már sokszor megpróbáltam, de még sohasem sikerült, mindig összeolvadt a saját kommentemmel, és egy "buborékba" került az egész. A visszatörlésnél nem látom, hogy mit kell látni, meddig kell visszatörölni.
De ha már az üzenöfalnál tartunk, ha írok egy hozzászólást, ezt 500 karakter ereéig tehetem meg, ha ez elfogy, akkor pirosra vált a keret és nem is lehet tovább írni. Ehhez képest sok olyan hosszászólást látok, ami ezt jóval meghaladó terjedelmű. Volt már több ilyen, amit pozitívan szerettem volna értékelni, rákattintok, de mivel a hozzászólás 500 karaktert meghaladó(de hogy?), így a pozitív értékelés nem küldhető el.
Szóvel nem értem, másnak hogy sikerül 500 karaktert meghaladó kommenteket írni.
De hogy maradjunk szorosan a témánál, a "normál", topicokban írt hozzászólások idézésénél.
Ha egy hosszabb terjedelmű hozzászólásból csak egy mondatra, vagy megjegyzésre szeretnék reagálni, akkor én sokszor azt az egy mondatot inkább leírom mégegyszer, mint hogy a körülötte lévő szöveget visszatöröljem, nekem az nehézkes, és nem egyszer a törlés túlszalad, léphetek ki, kezdhetem újra, stb, stb. Ezért inkább csak egyszerűen idézem az egész szöveget, az idéz "gombbal", abból nem lehet baj.
Ezért elnézést kérek mindenkitől akit ez zavar.
Nem tagadom, sokszor le is írtam, hogy informatikai analfabéta vagyok, és feltehetőleg már az is maradok, de mentsegemre legyen mondva, hogy ide a zene, a zenehallgatás, a hifi szeretete hozott ide. Persze ettől még a szabályokat nekem is be kell tartanom, be is tartom, és úgy érzem, ezekkel a bénázásokkal sem a fórum működésének, sem a fórumtársaknak nem ártok.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech