Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1246

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: Tul »

viri írta:
2020.02.15., szomb. 12:07
Kb.egy hete az van, hogy szinte minden alkalommal amikor ránézek az AVX-re, be kell lépnem újra, telefonról, PC.-ről,és ipadról is. Nálatok is van ilyen probléma, vagy nálam állítódott át valami?
Nem egzakt és alátámasztott megállapítás, de nálam akkor van ez, ha 3-nál több eszközről jelentkezek be. Tablet, céges gép és telefon még oké, ott megjegyez és nem léptet ki. Ha viszont már az otthoni laptop is hozzájön, ugyanaz van, mint nálad. Hiába pipálok.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8846

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

viri írta:
2020.02.15., szomb. 12:07
Kb.egy hete az van, hogy szinte minden alkalommal amikor ránézek az AVX-re, be kell lépnem újra, telefonról, PC.-ről,és ipadról is. Nálatok is van ilyen probléma, vagy nálam állítódott át valami?
Be kell pipálnod az “emlékezz rám” opciót. Amennyiben eszközt váltasz, telóról mondjuk tabletre, vagy vissza, akkor ismét be kell jelentkezni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Hozzászólás Szerző: viri »

Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3167

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

tonee73 írta:
2020.02.14., pén. 19:59
zoli73 írta:
2020.02.14., pén. 19:42
Ismételten olvasgatom az új szabályzatot, és megakadt a szemem a 2.18.3 ponton. Nevesítve, "Az aláírás maximum 300 karakter, és maximum 10 sor lehet. Ha ennél több akkor a moderátorok előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik."
Nos, ezzel semmi probléma nincs, az én aláírásom is kihasználja ezt a maximum 300 karaktert.
Ha akartam volna(szerettem volna még pár szavát.), akkor sem tudtam volna többet írni, mivel 300 karakternél a rendszer nem is engedi tovább írni, sőt figyelmeztet is, hogy nincs tovább. Ezzel sincs gond. Viszont szemet szúrt, az egyik fórumtárs hozzászólását olvasva az aláírása. Nem voltam rest, megszámoltam, 11 sorban részletezi a rendszerét, a karaktereket 400-ig számoltam.
Majd nagyjából átfutottam néhány topicot, pár percben, és találtam további két tagot is akinél jócskán meghaladja a 300 karaktert az aláírása, igaz a sor kevesebb mint 10 mindkettőjüknél.
Mivel csak néhány percet szántam a "nyomozásra" így csak három ilyen aláírást találtam, minden bizonnyal több is van.
Félreértés ne essék, sem irigy, sem féltékeny nem vagyok, csak furcsálom, hogy Ők ezt hogyan oldották meg, mikor a rendszer 300 karakternél nem enged többet írni?
Hogy kik ezek a tagok, azt természetesen nem írom le, és nem is jelentem, mert nem a személyük ellen irányul a felvetésem.
Ha viszont valaki tud rá magyarázatot, azt megköszönném.
Íme:ezek az aláírások még az előző fórummotorból kerültek át, ezért hosszabbak, az enyém is túllóg pár karakterrel.
Ha bármelyikük megpróbálja módosítani a régi hosszú aláírást akkor már a rendszer nem fogja engedni nekik csak a 300 karakter limites aláírást.
Ez logikus, eszembe juthatott volna.
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6153

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

zoli73 írta:
2020.02.14., pén. 19:42
Ismételten olvasgatom az új szabályzatot, és megakadt a szemem a 2.18.3 ponton. Nevesítve, "Az aláírás maximum 300 karakter, és maximum 10 sor lehet. Ha ennél több akkor a moderátorok előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik."
Nos, ezzel semmi probléma nincs, az én aláírásom is kihasználja ezt a maximum 300 karaktert.
Ha akartam volna(szerettem volna még pár szavát.), akkor sem tudtam volna többet írni, mivel 300 karakternél a rendszer nem is engedi tovább írni, sőt figyelmeztet is, hogy nincs tovább. Ezzel sincs gond. Viszont szemet szúrt, az egyik fórumtárs hozzászólását olvasva az aláírása. Nem voltam rest, megszámoltam, 11 sorban részletezi a rendszerét, a karaktereket 400-ig számoltam.
Majd nagyjából átfutottam néhány topicot, pár percben, és találtam további két tagot is akinél jócskán meghaladja a 300 karaktert az aláírása, igaz a sor kevesebb mint 10 mindkettőjüknél.
Mivel csak néhány percet szántam a "nyomozásra" így csak három ilyen aláírást találtam, minden bizonnyal több is van.
Félreértés ne essék, sem irigy, sem féltékeny nem vagyok, csak furcsálom, hogy Ők ezt hogyan oldották meg, mikor a rendszer 300 karakternél nem enged többet írni?
Hogy kik ezek a tagok, azt természetesen nem írom le, és nem is jelentem, mert nem a személyük ellen irányul a felvetésem.
Íme:ezek az aláírások még az előző fórummotorból kerültek át, ezért hosszabbak, az enyém is túllóg pár karakterrel.
Ha bármelyikük megpróbálja módosítani a régi hosszú aláírást akkor már a rendszer nem fogja engedni nekik csak a 300 karakter limites aláírást.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2118

Hozzászólás Szerző: Shimano »

kasumi írta:
2020.02.14., pén. 19:11
Shimano írta:
2020.02.14., pén. 19:04
ZolaBA írta:
2020.02.14., pén. 04:56
Az "új" kék felső menüsorban az "Audio-video" fül alatti "Hifi" elem linkje hibás, nincs a https mögött kettőspont.
Ez a kék menüsor elég sok helyet is foglal el mobilnézetben,és zavaró is.Valamit tenni kéne vele,ha lehet.
Valóban! Mobilon használva nem lenyíló menüként funkcinál, ugyanis "kattintáskor" bár lenyílik, nem marad úgy, hanem egyből a fő topicba navigál (abba, aminek a nevére kattintok).
Nálam a tableten is egyből a fő topikba visz,de nem is ez a gondom mert ezt a funkciót nem használom,ha nem az hogy a mobilon nézve túl sok helyet foglal el.A tableten csak egy vízszintes sáv ez,a mobilon viszont egy fél oldal.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3167

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Shimano írta:
2020.02.14., pén. 19:04
ZolaBA írta:
Az "új" kék felső menüsorban az "Audio-video" fül alatti "Hifi" elem linkje hibás, nincs a https mögött kettőspont.
Ez a kék menüsor elég sok helyet is foglal el mobilnézetben,és zavaró is.Valamit tenni kéne vele,ha lehet.
Valóban! Mobilon használva nem lenyíló menüként funkcinál, ugyanis "kattintáskor" bár lenyílik, nem marad úgy, hanem egyből a fő topicba navigál (abba, aminek a nevére kattintok).
Újratervezés

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

ZolaBA írta:

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

perempe írta:
2020.02.13., csüt. 09:07
kérdésem újra:
ha a zenetörténész Chord-ot kitiltottátok-kiutáltátok, akkor milyen másik MTA taggal pótoljátok?
Tisztázzunk 1-2 dolgot.
Chordot senki sem hívta a fórumra. Önszántából regisztrált. Ahogy Te vagy én.
A regisztrációval elfogadtunk egy szabályzatot. Ha ezt valaki megsérti, annak vannak konzekvenciái.
Senki sem utálta ki. Túlment egy határon. Ennyi történt.
Sajnálom, hogy így történt. Nagy tudású fórumtárs volt, anno leveleztünk DP 6c33c témában, illetve AN-E - Snell hibrid építése kapcsán. Sok információt osztottunk meg egymással. Sokat segített. De túllépett egy határt. Sajnos. sad.gif

Ez egy magánfórum. G.B tulajdona. Ő fizeti a cehhet. És aki fizet , az bazseváltat. Mi itt G.B vendégei vagyunk, és ha nem úgy viselkedünk, ahogy Ő elvárja, akkor ki fog minket dobni. És egy rossz szót sem szólhatunk. G.B toleráns vendéglátó, de a lóf..sznak is van vége.

:D Tudom,hogy ezzel a beírásommal sok embernél vesztettem csekély népszerűségemből, de már eltettem arról, hogy halálom után szeretetotthont nevezzenek el rólam. :D
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5955

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

avl2 írta:
2020.02.13., csüt. 09:56
ha hozza ragaszkodsz: (valoszinü) van blogja
Nem "valószínű", hanem tény. Van neki, ezzel ő maga is többször kérkedett (bocs, de jobb kifejezést nem tudok találni arra, ahogy ezt előadta). Csak rá kell guglizni a "komolyzenei ajánló" kifejezésre.
Remélem segítettem.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7495

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

perempe írta:
kérdésem újra:
ha a zenetörténész Chord-ot kitiltottátok-kiutáltátok, akkor milyen másik MTA taggal pótoljátok?
Nem kell pótolni, nem veszett el, csak elköltözött, illetve L5S1-gyel átköltöztek egy másik fórumra és ott folytatják, ahol itt abbahagyták, illetve Chordnak van blogja is, ahogy előttem is írták.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

perempe írta:
kérdésem újra:
nekem sem tetszett a viselkedese, ezert irok ra
- provokalodott, szinte maga akarva a "kitiltást" - az en ertelmezesemben
- dicseretes az MTA, Nobel dij, akarmi, de attol még "kulturaltan", "értelmesen", a helyi szabalyok szerint kell viselkedni ! ...esetleg/söt/talán/valószinü: annál inkább ugy kell viselkedni !!!
- olyannal lenne jo, aki méltó a "gittegyletei" (komoly ember szohasznalata, mert tudja, hogy olyanok, lasd Feynman, pl. https://fs.blog/2015/12/deviations-from ... ten-track/) tagságához,
- ...

ha hozza ragaszkodsz: (valoszinü) van blogja

perempe
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: perempe »

kérdésem újra:
TV: Panasonic TX-32PX20 * DVD: LG DVX9700 * Jazz J9940 hangfalak * DD dekóder: Audio Storm 5.1 Pro * Beltéri: RADIX Delta 2000 plus * épülő alu polcsugárzó (Fountek FW168, Seas 27TBFC/G)

AT
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 143

Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.

Hozzászólás Szerző: AT »

kasumi írta:
2020.02.07., pén. 12:31
Üdv.!

Az új szabályzat 1.11 és 2.9 pontja között látok némi ellentmondást.
Az előző azt mondja, a hozzászólás tartalmáért másodsorban az azt lehetővé tevő felület tulajdonosa is felel; az utóbbi kizárólag a hozzászóló felelősségét mondja ki.
(Elnézést a csak tartalmi idézésért!)
Köszönöm az észrevételt! Ennek alapján módosítom a tervezet 1.11 pontját:

1.11. A Fórumban a hozzászólásra lehetőséget biztosít a Fórum tulajdonosa, és nem jogot, minthogy a Fórumon közzétett hozzászólásokért elsősorban az azt közzé tevő tag, másodsorban viszont az esetlegesen elmaradó intézkedések miatt a Fórum tulajdonosa is felelőssé tehető. Éppen ezért a Tag kifejezetten tudomásul veszi azt, hogy számára egyetlen jogszabály sem biztosítja azt a jogot, hogy jelen Fórum szabályzattal, vagy az abban nevesített személyek érdekeivel ellentétes hozzászólásának a megjelenítését a Fórum tulajdonosának tűrnie kelljen.

Így már egyértelmű? :napsut:

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 420

Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Üdv.!

Az új szabályzat 1.11 és 2.9 pontja között látok némi ellentmondást.
Az előző azt mondja, a hozzászólás tartalmáért másodsorban az azt lehetővé tevő felület tulajdonosa is felel; az utóbbi kizárólag a hozzászóló felelősségét mondja ki.
(Elnézést a csak tartalmi idézésért!)
Újratervezés

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8846

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Kimber kérte, hogy utolsó üzenetét tolmácsoljam felétek:

Tisztelt Fórumtársak!

Az utóbbi hetek eseményei elgondolkodtattak a folytatásról, a fórumon való részvétel értelméről, amibe belefáradtam, elment a kedvem a közösséghez tartozástól is.

Évek óta üzemeltetjük páran a fórumot mindenféle anyagi és erkölcsi elismerés nélkül. Megértéssel, köszönettel ritkán, ellenben a tevékenységünk elleni bujtogatással az utóbbi időben egyre gyakrabban szembesültünk. Ilyen esetekben más kevésbé lett volna türelmes, én/mi eddig azok voltunk.

Biztos lehet ezt jobban is csinálni, aki tudja, meri, nosza, rajta. Nagy öröm éveken keresztül szabadidőben gyomlálni a hülyeségeket, átrakni a figyelmetlenség miatt rossz helyre rakott hirdetéseket, állandóan figyelmeztetni a szabályok betartására a tagságot (pl. ár megadása, zárd le a hirdetést miután elkelt amit hirdettél, stb.), olvasgatni a jelentéseiteket, amelyben egymást vádoljátok sokszor gyerekes ostobaságokkal, eltűrni, hogy személyes sértésnek vesztek egy-egy intézkedést ami ellenetek, vagy a baráti körötök egy tagja ellen szól. Tűrni az igaztalan vádakat, mindezt úgy, hogy ne élj vissza a lehetőségekkel, ne vedd személyes sértésnek, légy igazságos és elfogulatlan.

Megtehetném, hogy hozok pár példát, de nem akarok személyeskedni, újabb vitákat generálni, miután én már nem leszek itt. Azt is megtehetném, hogy veszek pár hét pihenőt, vagy csak simán lemondok a moderátori jogaimról, viszont úgy sem akarok tenni, hogy teátrálisan elköszönök, aztán mégis itt vagyok, mert ebből élek, vagy enélkül nem élet az élet...(akinek nem inge ne vegye magára) Szerencsére nekem nincsenek senki felé sem kötelezettségeim, érdekeltségeim, amik itt tartanának.

Éppen ezért most elköszönök tőletek. 14 év után végleg elhagyom a fórumot, kitörlöm a munkásságomat, mint ha itt sem lettem volna. Ha valakit eközben megbántottam, attól elnézést kérek, nem őrzök személy szerint senki irányában sem haragot. Nektek további jó fórumozást kívánok, őszintén. És ne feledjétek, minden fórum olyan, amilyenné teszitek.

kimber
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

baka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 78

Hozzászólás Szerző: baka »

Nekem két dolog jön le ebből a legutóbbi válságszituból.

A Kárpátok gödrében elsöprő erejű a tekintély elvű-alapú szemlélet és ítélkezési hajlam. Plusz ezt a "tekintélyt" olykor (gyakran) meglehetős ingoványos talajon növesztik legendák, vakbuzgó hívők igéi és jelzős szerkezetei és a hype lombkoronától már az erdő sem látszik végül. Mindebből táplálkozik a kritikatűrés bányászbéka segge alatti szintje is. És ez nem csupán egyik vagy másik félre vonatkozik, hanem csaknem mindenkire.

Nem csak ez a fórum éli végnapjait nálunk. Értelmes, etikai érzékét féltve őrző, szuverén ember leginkább távolságot próbál tartani.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hozzászólás Szerző: tonya »

Shimano írta:
2020.01.31., pén. 13:57
tonya írta:
2020.01.31., pén. 13:42

Szerintem amiről itt fent írtál, a soraid elolvasása után ez pont Rád illik. ;)
Kifejtenéd?Ne kímélj,bírom a kritikát,és mond nyugodtan el azt ami benned van,és ezzel talán még meg is érjük végre egymást.
Tehát?
Mit fejtsek ki, hiszen leírtad Magad, Wittaónak szántad, de szerintem pont Te viselkedsz úgy mint amit írtál Róla ezen beírásod alapján. :rolleyes:
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

tonya írta:
2020.01.31., pén. 13:42

Kifejtenéd?Ne kímélj,bírom a kritikát,és mond nyugodtan el azt ami benned van,és ezzel talán még meg is érjük végre egymást.
Tehát?

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 855

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

asebestyen írta:
2020.01.31., pén. 13:44
wittao írta:
2020.01.31., pén. 12:27

Akkor az teljesen rendben lenne ezen analogia alapjan, ha mi a topikunkban Heed termekeket fikazgatnank ilyen-olyen okokbol? Nem gondolom, hogy ne tevedne “veletlen” oda egy-egy Heed tulaj, vagy Zsolt es megkerdezne sracok ezt most hogy?
Neked is leirom akkor, hogy a vitaindito az volt, hogy a Heed topikban a termekeinkrol nyilatkoztak rosszalloan, amihez Zsolt csatlakozott. Szerintem ez nem egy jo gyartoi magatartas, foleg annak tukreben, hogy mi sohasem huztuk a termekeiket sehogysem le es neztuk baromsagnak a technikai megoldasaikat. Elfogadtuk, van egy iranyuk, ami mukodik.
"Tudom, manapság a nagyonextra tápos, az órajelet is újraórajelező spéciPC-k korát éljük, próbáltam is ilyeneket, de őszintén szólva egyik sem győzött meg"
Úgy gondolod, csak és kizárólag Ti gyártotok ilyeneket vagy elképzelhető, hogy ez most egy trend és azt ítélitek meg másképp?
És úgy gondolom (simán lehet hogy tévedek), Zsolt azt szerette volna a saját érdeklődő/vásárló/rajongó/vérHeed olvasóinak elmondani, hogy aki a Heed vonalban gondolkozik, az a világ tetszik neki, van élet az idézett vonalon kívül is, nyugodtan lépjen a Mac(book, mini) vonalra és használja kb úgy, mint egy CD játszót, ne féljen a fájl alapú vagy streaming vonaltól. Most ebbe szakmailag ne itt menjünk bele, hogy de izé meg bigyó, mert itt most nem ez a kérdés. Egy sima egyszerű útmutatás olyanoknak, akiket Zsolt véleménye érdekel és általában a Heed irányvonal a sajátjuk. Kár ebbe többet belelátni, vagy hadüzenetnek, párbaj kihívásnak venni, tuti100, hogy nem az volt a szándék.
Részemről vége, csak van a dolognak egy ilyesmi megfejtése is, talán.
Mint ahogy látod, nem wittao vette párbajnak, vagy kihivásnak... Másfelől meg, tuti100 hogy nem az volt a szándék wittaonak, hogy Zsolt elmenjen.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7495

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

wittao írta:

Akkor az teljesen rendben lenne ezen analogia alapjan, ha mi a topikunkban Heed termekeket fikazgatnank ilyen-olyen okokbol? Nem gondolom, hogy ne tevedne “veletlen” oda egy-egy Heed tulaj, vagy Zsolt es megkerdezne sracok ezt most hogy?
Neked is leirom akkor, hogy a vitaindito az volt, hogy a Heed topikban a termekeinkrol nyilatkoztak rosszalloan, amihez Zsolt csatlakozott. Szerintem ez nem egy jo gyartoi magatartas, foleg annak tukreben, hogy mi sohasem huztuk a termekeiket sehogysem le es neztuk baromsagnak a technikai megoldasaikat. Elfogadtuk, van egy iranyuk, ami mukodik.
"Tudom, manapság a nagyonextra tápos, az órajelet is újraórajelező spéciPC-k korát éljük, próbáltam is ilyeneket, de őszintén szólva egyik sem győzött meg"
Úgy gondolod, csak és kizárólag Ti gyártotok ilyeneket vagy elképzelhető, hogy ez most egy trend és azt ítélitek meg másképp?
És úgy gondolom (simán lehet hogy tévedek), Zsolt azt szerette volna a saját érdeklődő/vásárló/rajongó/vérHeed olvasóinak elmondani, hogy aki a Heed vonalban gondolkozik, az a világ tetszik neki, van élet az idézett vonalon kívül is, nyugodtan lépjen a Mac(book, mini) vonalra és használja kb úgy, mint egy CD játszót, ne féljen a fájl alapú vagy streaming vonaltól. Most ebbe szakmailag ne itt menjünk bele, hogy de izé meg bigyó, mert itt most nem ez a kérdés. Egy sima egyszerű útmutatás olyanoknak, akiket Zsolt véleménye érdekel és általában a Heed irányvonal a sajátjuk. Kár ebbe többet belelátni, vagy hadüzenetnek, párbaj kihívásnak venni, tuti100, hogy nem az volt a szándék.
Részemről vége, csak van a dolognak egy ilyesmi megfejtése is, talán.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hozzászólás Szerző: tonya »

Shimano írta:
2020.01.31., pén. 00:17
Wittao te őrült módján berúgtad az ajtót a heed topikban,és arrogáns módon leteremtettél mindenkit.
Ez is vélemény nyilvánítás,de ha csak ez telik tőled,akkor köszönjük de nem kérjük.
Nem is fogod fel hogy mekkora kárt okoztál ezzel most itt sokaknak.Egyszer talán ha a fiatalos lendületed mellé majd némi bölcsesség és elég tapasztalat is társul,talán megérted,de most úgy viselkedsz mint egy megbokrosodott ló,eszetlenül tiporsz át mindenkin,és még csak véletlenül sem gondolkodsz el azon,hogy ez vagy az miért is látja másképp a dolgokat.
Zsoltnak a nyomába sem érhetsz tapasztalatban,hozzáállásban,és a hifivel kapcsolatos bármilyen témában,és még Őt oktatod ki?
Nem tudom mennyit képzelsz magadról,de azt oszd el tízzel,és a maradékot meg felezd is meg,és akkor vagy ott ahol lenned kell.
Kaef2 után Zsolt is.Hát ez f@sza,szép jövő elé nézünk ha ez így megy tovább,vagy is csak néztek,mert erre ami maradt már én sem vagyok kíváncsi.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:

Én nem láttam hogy konkrétan meglettetek volna szólítva.Ear egy kerdésre elmondta a véleményét,Zsolt hasonlóképp vélekedett és példát is említett a különböző kiállításokon látottakkal.Erre jöttél te,berúgtad az ajtót,és lényegében lesz@roztad azt amit ear,és Zsolt is megfelelőnek talált.Ja és még a kiállításon is sz@r volt szerinted minden ilyen konfiguráció.
Egy ilyen kemény gyomros komment hogy fér bele egy érdekesen induló beszélgetésbe,ami ráadásul saját kereskedői topik is,és nem egy általános?
Szerintem sehogyan sem.
Ha valamiért ear hozzászólását úgy vetted le hogy rólatok beszél,( nem így volt,de tegyük fel)akkor sem mondott semmi rosszat,csak annyit hogy őt nem győzték meg a hallottak.Ebben mi a fene volt az a nagyon sértő,amire így kellett reagálnod?

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”