Megoldva:
Mostantól lehet e-maileket küldeni AZOKNAK(!) akik hozzájárultak az e-mail fogadáshoz. Ezt azonban a Fórum fogja kiküldeni, azaz a Felhasználó e-mail-címét így sem tudja meg senki, csak akkor, ha az érintett választ küld a megkeresésre.
Megoldva:

Szóval visszatérve a tartózkodási helyre:AT írta: ↑2020.02.26., szer. 16:08Nem, de ez már valószínűleg régebben eltűnhetett, mert ehhez nem nyúltunk most hozzá. Az adatok között továbbra is megtalálható, csak megjelenítve nincs. Tekintettel viszont arra, hogy ennek a megadása opcionális, így ez nem váltja ki az eredeti elvárást. Viszont az ötlet érdekes, azért én ezen még gondolkodom majd egy kcisit.![]()
Én is csak most neztem meg.

Most, hogy így mondod, tényleg eltünt a tartózkodási hely, és mindenki neve alól. Belementem a saját profilom szerkesztésébe, ott hiába adom meg, mégsem válik láthatóvá a nevem alatt. Persze ettől még fogok tudni aludni, de érdekes.peterson írta: ↑2020.02.26., szer. 15:31Most vettem észre, gondolom az elmúlt napokban történő változások folyományaként eltűnt a "névjegyből" (avatar kép alatti adatok) a "Hely" megjelölés. Én annak idején megadtam, eddig látható is volt. Ez adatvédelmi szempontok, szabályok miatt került ki? Mert, ha nem, akkor a hirdetések helymegjelölését egyszerűsítené ennek a kötelező szerepeltetése a névjegy adatok között.

Woww, nagyon jó lett, köszi! Nekem a "lefelé az aljára" még hasznosabb!

Pontosan egy ilyenre gondoltam.Köszi.

Bakker, az 1. generációtól (vagyis 10 éve) használok iPad-et, de ezt nem tudtam

Erre (is) jó az ipad. Ott a keresősav fölé kattintva az aktuális lap tetejére ugorhatsz.

Igen, ez a topikokon belül használható. A többi oldalon viszont nincs ilyen (főoldal, fórumoldalak, vezérlőpult, stb).

Elvileg egy, vagy két sorral hosszabb, mint eddig, mert a kikerült elemek helyére kerültek be újak. Te milyen változást látsz?

Én is csak azért nem feledkezem meg a mobilokról, mert az esetek legalább 80%-ában iPad-ről fórumozok.AT írta: ↑2020.02.16., vas. 12:18Hogy neked milyen igazad van, a mobil eszközökről mindig elfelejtkezekAszpirin írta: ↑2020.02.16., vas. 12:12Igen-igen. Lényegében ugyanarról beszélünk, és az általad írd egyszerűbb linkmásolási lehetőség akkor is megvolt, amikor írtam a GYIK-bejegyzést, de böngésző- és eszközfüggő ("jobbgomb" ugye nincs pl. mobilon, bár ott is lehet valami helyette), ezért írtam egy olyan módszert, ami minden platformon, minden eszközön működik.![]()
Kiegészítés: IOS: nyomni a sort addig, amíg a menü megjelenik, utána "share" és "copy"Rock'n'rollért, a'n'droidért nem vállalok felelősséget
![]()
Hogy neked milyen igazad van, a mobil eszközökről mindig elfelejtkezekAszpirin írta: ↑2020.02.16., vas. 12:12Igen-igen. Lényegében ugyanarról beszélünk, és az általad írd egyszerűbb linkmásolási lehetőség akkor is megvolt, amikor írtam a GYIK-bejegyzést, de böngésző- és eszközfüggő ("jobbgomb" ugye nincs pl. mobilon, bár ott is lehet valami helyette), ezért írtam egy olyan módszert, ami minden platformon, minden eszközön működik.