Természetesen előfordulhat, hogy összekeverek dolgokat, hiszen én nem vagyok diplomás mérnök. Viszont neked akkor az lenne a dolgod itt ehelyütt, amit te magad jelöltél ki erre, hogy felvilágosíts miket keverek, és leírd (számomra is) jól érthetően milyen kábeleid és egyéb eszközeid vannak most elérhetően. Azzal, hogy a fejemreolvasod, hogy tévedek nem megyek semmire, de mások se tanulnak belőle sokat.cables írta: ↑2026.01.12., hétf. 15:25Nemcsak a saját hangfal kábeled megfelelő hosszával vagy tévedésben, hanem az én kábeleim huzaljaival kapcsolatban is badarságkat kutyulsz össze. Kevered az IC és a hálózati kábelezést ebből látszik a totál hozzá nem értésed.wasiliy888 írta: ↑2026.01.12., hétf. 13:56...
Rudi bá' kábeleivel kapcsolatban csak annyit lehet tudni, hogy véleménye szerint a kábel lehetőleg legyen vékony, öreg és csupasz.
Annyit viszont biztosan állíthatok, hogy az otthoni hifiben semmi keresnivalója nincs semmiféle "csupasz", szigeteletlen, zománcozott rézhuzalnak legyen az usb, összekötő (xlr, vagy rca), de hangsugárzó kábelnek sem. Mert veszélyes és nem ezekre találták ki. És erre a célra árulni egyszerűen gondatlanság.