Alkuval mindig lehet próbálkozniKnez írta: ↑2026.05.12., kedd 19:07
A lemezjátszót éppen akciózza a forgalmazó, ez most eladhatatlan.![]()
https://www.allegroaudio.hu/termek/rega ... edo-nelkul
Maximum megmarad..
Alkuval mindig lehet próbálkozniKnez írta: ↑2026.05.12., kedd 19:07
A lemezjátszót éppen akciózza a forgalmazó, ez most eladhatatlan.![]()
https://www.allegroaudio.hu/termek/rega ... edo-nelkul
A lemezjátszót éppen akciózza a forgalmazó, ez most eladhatatlan.

Egy példa alapján általánosítasz...?Andy76 írta: ↑2025.12.29., hétf. 17:08Látom ne ment át a matek rész.
Ha az újkori ár dupla növekedés lett, akkor a használt ár az miért nem követi ezt?Amit leírtam példákat, ott érthető ha elolvasta volna a tisztelt publikum figyelmesen.Amúgy látom a kereskedői válaszokat...ki más érvelne a magas árak mellett.600ezer volt, 1.2millió lett.A használt ára 150ezer volt, akkor 300ezernek kellene lennie...kellene de nem ,az jóval magasabb lett,ez a nem helyén való...
Az a pek van itt, hogy:

Ha jól látom, 4 éve volt kapható 950e Ft-ért (inflációs számolva az most kb. 1.200.000.- körül lenne). Mennyi most ennek az utódja?Andy76 írta: ↑2025.12.28., vas. 10:08viewtopic.php?f=177&t=224589
ez?5 éves erősítő...lassan 6...
Miért kell ennyire felnyomni az árakat?Ki az aki ennyiért megveszi?Lesz olyan ..... aki megteszi és ilyenkor elindul mindenki abba az irányba.Vicc hova jutottunk.

Én egyszer egy kis Dual lemezjátszót vettem a sokadik rendszerbe (szerencsére olcsó volt) aminek rendkívül erős pince-penész szaga volt. Kb. 2 hét után kivágtam a kukába ...Gulka. írta: ↑2025.12.13., szomb. 17:23OFFdumdum írta: ↑2025.12.12., pén. 16:55Hááát azért próbálkozik 1.2 millióért, hátha talál verebet...
viewtopic.php?f=31&t=223014
Ráadásul pont tőled vette..
Mennyiért is vette?
Egy dolgot soha nem értettem, hogy lehet ilyen porosan tartani egy készüléket, mint a hirdetésben lévő....
Nem az első eset, hogy hifi terméket látok csupa mocsokban. Múltkor vettem egy fejhallgatót használtan. Bár ne tettem volna. Olyan büdös volt a fejes, hogy hamar megszabadultam tőle. Pedig még a párnáit is kétszer kimostam a mosógépben. Undorító volt a szaga az egész lakásban éreztem. Soha nem fogok többet használt fejest venni ez miatt. Történt már ilyen régebben hangszórókábelben is. Mintha egy Kuvasz (imádom őket kis koromban volt is) aludt volna rajta olyan szaga volt... Az emberi igénytelenség néha már a képeken átjön. Háklis vagyok a rendre és kényes a készülékeimre.....
OFF Vége

OFFdumdum írta: ↑2025.12.12., pén. 16:55Hááát azért próbálkozik 1.2 millióért, hátha talál verebet...
Mennyiért is vette?

Azért elég szépen tartotta az árát akkor...
Tudom!alto írta: ↑2025.12.12., pén. 12:18
A tisztánlátás végett, ami az USA-ban 150ezer, az nettó ár. Ott államonként különböző Áfa kulcsok vannak (több államban 0%), így a rendelés államának megfelelő áfát utólag adják hozzá, de a webshopban mindig a nettó ár van feltüntetve. Az a 150ezer Áfával, vámmal (videoképes lejátszóknak magasabb a vám tarifája), szállítási költséggel már inkább a 230ezer közelébe kerül.
Specifikusan az Oppok használtpiaci értéke azért csökkent le jelentősen, mert már nem jön hozzájuk szoftverfrissítés, így korlátozottan használhatók streamerként. Egyébként mindent is tudó optikai lemezes lejátszóként még mindig elég jók.
Fene se emlékszik már pontosan, de a 205-ösnek talán olyan 500ezer körül volt az utolsó hivatalos ára. Aztán amikor gyártó bejelentette, hogy kiszáll a buliból, iszonyatosan felment az ára, az utolsó darabokat millió feletti áron is el lehetett adni, sajnos nálam nem maradt belőle.dumdum írta: ↑2025.12.12., pén. 16:55Hááát azért próbálkozik 1.2 millióért, hátha talál verebet...
Mennyiért is vette?
A tisztánlátás végett, ami az USA-ban 150ezer, az nettó ár. Ott államonként különböző Áfa kulcsok vannak (több államban 0%), így a rendelés államának megfelelő áfát utólag adják hozzá, de a webshopban mindig a nettó ár van feltüntetve. Az a 150ezer Áfával, vámmal (videoképes lejátszóknak magasabb a vám tarifája), szállítási költséggel már inkább a 230ezer közelébe kerül.kargidje írta: ↑2025.12.12., pén. 10:52Anno amikor elkezdték itthon is majmolni az oppo lejátszókat, usa-ban ~150e Ft volt itthon meg olyan 250-300e közé jött ki az ára. Szóval kint csak egy átlagos gép volt...nem ódiófilhájend.
Amúgy akik itt sírásról kavarnak, hát sajnos van miért sírni!
Nézzétek meg az aprót, hónapokig nem kelnek el k. jó áron lévő 1-2 éves, akár felső kategóriás termékek, amik 4-5 éve pár nap, 1-2 hét alatt elkeltek!
Szóval igen, k. rossz anyagi - és úgy mindenféle - helyzetben van az ország!
Annyira nem jó szerintem….leteszteltük annak idején…
Teljesen igazad van. Sajnos mindenütt vannak "rinyagépek", ezzel nem nagyon lehet mit tenni. De tényleg unalmas...Vappali írta: ↑2025.11.07., pén. 09:03Nem tudom de most telehold volt. Lehet ennek köze ahhoz hogy kb.3-4 hetente lefutjuk ezeket a köröket? Miért annyi amennyi? Mi a fene mehet egy élelmiszerboltos, lakás-házeladásos, vagy használtautó adás-vételes topicban? Mondjuk lehet ventilálni itt, így az egész felfogható mint egy fáradt gőz leeresztő topic.![]()
telehold.jpg
Vappali írta: ↑2025.11.07., pén. 09:03Nem tudom de most telehold volt. Lehet ennek köze ahhoz hogy kb.3-4 hetente lefutjuk ezeket a köröket? Miért annyi amennyi? Mi a fene mehet egy élelmiszerboltos, lakás-házeladásos, vagy használtautó adás-vételes topicban? Mondjuk lehet ventilálni itt, így az egész felfogható mint egy fáradt gőz leeresztő topic.![]()