Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDplayer + erölködő kb. 100ezer-ért

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Ha a szivedhezz nőtt a régi sztereó erősítőd, akkor meg lehet próbálkozni azzal, hogy meghagyod a frontsugárzók meghajtására és sztereó zenehallgatásra. Ehhez persze olyan erősítő szükséges, amelyen van ehhez szükséges előfok kimenet. Az 5.1-es hang mellett megmarad a csorbítatlan zenei élmény és régi erősítődet sem kell elkótyavetyélni, úgysem kapnál érte annyit, amennyit ér.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Nem akarlak rábeszélni, de szerintem fontold meg a harman kardon avr 130-asomat, mozira kuvajó, zenében is egészen jól teljesít, bár a rotel mellett ez csak akkor fontos, ha 5.1-es dvd-t nézel..

hk 130 topic és infók
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

próbáld meg itt:http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=4177

Azért nem oda írtam, mert nem néztem ki konkrét típust, főleg, hogy nem tudom mi alapján válasszak, mert baromira nem értek hozzá.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: close652 »

system

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Nem láttam hasonló topikot, pedig ált. akik hasonló árkategóriában vásárolnak, nem nagyon érteke a témához (mint pl én), ezért lennék kíváncsi, ti milyen dvd playert és erösítőt javasoltok ennyiért? 120-ig még talán el tudok menni, ha tényleg érdemes, de nem feltétlenül

Most egy Rotel RA-820 BX4 sztereo erösítőm van két Tannoy M3-mal, a hangfalak maradnának frontnak.

Lejátszóból ahogy néztem a Pio-kat dícsérték nagyonnem tudom, hogy ezekből melyiket érdemes, erölködőkből meg néztem:
Yamaha RX-V459 - 60e
Pio VSX 516, 916 - 62e, 80e
Yamaha RX V659 - 93e ennyit már csak akkor, ha ez tényleg ennyire űberkirály, de elenyészó audio CD-t hallgatok, főleg mp3-akat, úgyhogy nem biztos, hogy érdemes.

Persze más típust is javasolhattok, csak hirtelen ezeket néztem.

7.1 sztem nem fog kelleni, azon agyalok, hogy mélyláda sem, mert a Tannoyok talán elég mélyre le tudnak menni
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”