Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó Samsung Galaxy S3

Telefonok, tabletek, headsetek, töltők, tokok
Lezárt
Lancer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 41

Eladó Samsung Galaxy S3

Hozzászólás Szerző: Lancer »

Kedves Lancer!
Egyáltalán nem bántottál meg, de ha tudnál olvasni  , akkor a leírtak alapján a szövegben az alábbi mondat szerepel: "Pesten megnézhető, átvehető! A képek sajnos nem adják vissza az állapotát és a színét, de vigyáztam rá!" Ha akarod, ki is vastagítom, hogy a "képek nem adják sajnos vissza a telefon állapotát" szövegrészt. Azért lett ilyen ócska a képminőség, mert nem fogod elhinni, de sajnos ugyan azzal a telefonnal nem tudok fényképet készíteni arról, amit eladásra szánok,bár azt én sem értem, miért magyarázkodom egy idegennek:) ez egy vicc inkább:), főleg, ha nem is érdekel a dolog, mert ha "nem akarnál megbántani" és érdekelne a teló, akkor megkértél volna esetleg, hogy nincs e róla vagy nem tudok e róla jobb képeket intézni! Tisztában vagyok a képek minőségével, elhiheted. Nem véletlenül írtam oda azt, amit. Senkinek nem írtam, hogy egyből vegye meg, hanem hogy meg lehet nézni. És ami még fontos, ha eladnám úgy, hogy nem a valós dolgokat írom róla, akkor le is tilthatnak innen, amit nem szeretnék! De gondolom, biztos régi tag lehetsz itt, mert ezt nyilván tudhatod! Nem vagy sem ismerős, sem barát, hogy úgy kelljen érezned, megbántottál. Én kérek Tőled elnézést:)  ha úgy érzed, ezeket a tényleg rossz minőségű, béna képeket le kellett oltanod.Egyébként pedig itt vettem egy nagyon korrekt és megbízható partnertől. 

Kedves Martus!

Valahogy még is úgy érzem, megbántódtál... A te érdekedben írtam, amit írtam. Egy jó kép segíti az eladást, egy rossz érdektelenné teszi azt. Nem tudom, mivel fotóztál, de ennél jobb képeket lehet készíteni a legalapabb mobillal is (több fény, makrós beállítás, vaku). Szerintem próbáld lecserélni a képeket, hát ha sikeresebb lesz az eladásod. Hidd el, rengeteget számít; akadnak emberek akik a képek alapján formálnak véleményt az eladóról, igényességéről, sajnos vannak ezzel így.
Tényleg nem volt bántó szándékú a beírásom!
Üdv, Zsombor.

martus
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Eladó Samsung Galaxy S3

Hozzászólás Szerző: martus »

Bocsi, nem akarlak megbántani, de ilyen ócska minőségű képekkel sem eladni nem lehet valamit, sem pedig meggyőződni arról, hogy "szép, karcmentes" állapotú. 
Kedves Lancer!
Egyáltalán nem bántottál meg, de ha tudnál olvasni  , akkor a leírtak alapján a szövegben az alábbi mondat szerepel: "Pesten megnézhető, átvehető! A képek sajnos nem adják vissza az állapotát és a színét, de vigyáztam rá!" Ha akarod, ki is vastagítom, hogy a "képek nem adják sajnos vissza a telefon állapotát" szövegrészt. Azért lett ilyen ócska a képminőség, mert nem fogod elhinni, de sajnos ugyan azzal a telefonnal nem tudok fényképet készíteni arról, amit eladásra szánok,bár azt én sem értem, miért magyarázkodom egy idegennek:) ez egy vicc inkább:), főleg, ha nem is érdekel a dolog, mert ha "nem akarnál megbántani" és érdekelne a teló, akkor megkértél volna esetleg, hogy nincs e róla vagy nem tudok e róla jobb képeket intézni! Tisztában vagyok a képek minőségével, elhiheted. Nem véletlenül írtam oda azt, amit. Senkinek nem írtam, hogy egyből vegye meg, hanem hogy meg lehet nézni. És ami még fontos, ha eladnám úgy, hogy nem a valós dolgokat írom róla, akkor le is tilthatnak innen, amit nem szeretnék! De gondolom, biztos régi tag lehetsz itt, mert ezt nyilván tudhatod! Nem vagy sem ismerős, sem barát, hogy úgy kelljen érezned, megbántottál. Én kérek Tőled elnézést:)  ha úgy érzed, ezeket a tényleg rossz minőségű, béna képeket le kellett oltanod.Egyébként pedig itt vettem egy nagyon korrekt és megbízható partnertől. 

Lancer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 41

Eladó Samsung Galaxy S3

Hozzászólás Szerző: Lancer »

Bocsi, nem akarlak megbántani, de ilyen ócska minőségű képekkel sem eladni nem lehet valamit, sem pedig meggyőződni arról, hogy "szép, karcmentes" állapotú.   
Üdv, Zsombor.

martus

Eladó Samsung Galaxy S3

26.000.-ért a Tied lehet. Nagyon szép telefon, és karmentes! Csere miatt szeretném eladni!

martus

Eladó Samsung Galaxy S3

Irányár: 35.000.- 
28.000.- az ár!!!!!!!!!!!!!!!       

martus

Eladó Samsung Galaxy S3

Irányár: 35.000.- 

martus

Eladó Samsung Galaxy S3

Eladóvá vált nagyoon jó állapotú, töltővel, dobozával szép kék t-mobilos Samsung telefonom!
Irányár: 40.000.- ft! Kérdésed van, írj nyugodtan! Pesten megnézhető, átvehető! A képek sajnos nem adják vissza az állapotát és a színét, de vigyáztam rá!

Lezárt

Vissza: “Mobilkészülékek, táblagépek és tartozékaik (kínál-keres)”