Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AnyDVD
AnyDVD
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Felraktam az Anydvd v6.0.4.5-ös shareware verzióját (ez most a legújabb asszem), tökéletes, mindent tudott eddig, csak az a gond, hogy utólag hiába próbálom crack-elni, nem fogadja el, ugyanúgy kiírogatja, hogy hány "napom" van még hátra... Többféle töréssel is próbálkoztam, meg letöltöttem fullt is, de akkor sem jó. Beleette magát a registrybe a demó, vagy mi lehet a baj?
Sajna annyira szemfüles a gyártó, hogy általában a törés csak egy konkrét szériaszámhoz jó. Azaz, ha van törésed, akkor keres hozzá a neten megfelelő számú programot.
crude, SND jó szokott lenni.
Amúgy csúnya dolog szoftverlopásról irogatni a fórumon...
Bocsánat, igazad van...
És köszi! (Bár elvileg stimmelt minden verziószám )
AnyDVD
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Felraktam az Anydvd v6.0.4.5-ös shareware verzióját (ez most a legújabb asszem), tökéletes, mindent tudott eddig, csak az a gond, hogy utólag hiába próbálom crack-elni, nem fogadja el, ugyanúgy kiírogatja, hogy hány "napom" van még hátra... Többféle töréssel is próbálkoztam, meg letöltöttem fullt is, de akkor sem jó. Beleette magát a registrybe a demó, vagy mi lehet a baj?
Sajna annyira szemfüles a gyártó, hogy általában a törés csak egy konkrét szériaszámhoz jó. Azaz, ha van törésed, akkor keres hozzá a neten megfelelő számú programot.
crude, SND jó szokott lenni.
Amúgy csúnya dolog szoftverlopásról irogatni a fórumon...
AnyDVD
Sziasztok!
AnyDVD
Találtam egy weboldalt ami elég jónak néz ki. dvd írás, dvd szerkesztésről, stb.
Ki másoltam ami bannernél volt: dvdX DVD TIPPEK-TRÜKÖKK, DVD ALAPOK, DVD ÍRÁS, DVD SZERKESZTÉS, VIDEO SZERKESZTÉS
http://dvdx.atw.hu/
AnyDVD
Nekem nem volt még erre szükségem, a Decrypter eddig bevált.Pár napja egy ismerősöm szólt, hogy gondja akadt egy lemeze biztonsági másolatának készítésével. Mondtam neki, hogy a Decrypterben a beállítás menü CSS fül alatt jelölje be a "detect mastering errors" fület. Így működött már neki.
A Sony ARCcos-t (ha jól írom) kezeli a Decrypter? Lehet hogy késöbb szükség lesz az AnyDVD-re? Ez a program jól "összefér" a már telepített DVD-s programokkal? (XP alatt pl. Nero, Shrink, CloneDVD, stb.)
Mindegyik általad írt programmal kiválóan együttmüködik, és ledobja az Arcost is, NÁLAM, ami ugye XP-nél semmit nem jelent. + ami még zseniális CD-ről is sávmentés nélkül, azonnal tudsz másolatot készíteni, még a komolyabb védettségüeket is röptében tudod írni pl. Neroval. Javaslom az Automatikus inditás opciót. Megkockáztatom, ha nem lelsz törést a 40 dollárt is megéri, természetesen örök frissítéssel. Remélhetőleg, mivel az Antillákon van bejegyezve a cég, élnek is még egy darabig.
AnyDVD
Nekem ez az Anydvd valami rettentően összekefélte a gépet. valami 30 napos próbaverzió volt, de olyan 20 nap után olyanokat tett, hogy le kellett installálnom. Már nem emlékszem hogy mit olozott, de valami rettenetes volt...
AnyDVD
dvdfab decrypter is van, arcossal asszem az is elbánik
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
AnyDVD
Nekem nem volt még erre szükségem, a Decrypter eddig bevált.Pár napja egy ismerősöm szólt, hogy gondja akadt egy lemeze biztonsági másolatának készítésével. Mondtam neki, hogy a Decrypterben a beállítás menü CSS fül alatt jelölje be a "detect mastering errors" fület. Így működött már neki.
A Sony ARCcos-t (ha jól írom) kezeli a Decrypter? Lehet hogy késöbb szükség lesz az AnyDVD-re? Ez a program jól "összefér" a már telepített DVD-s programokkal? (XP alatt pl. Nero, Shrink, CloneDVD, stb.)
Az Any DVD-nek semmiféle kompatibilitási gondja nincs.Csak a háttérben fut.A decrypterrel az a gond-főleg a későbbiekben-hogy gyakorlatilag megszűnt.Nics frissítése,oldala se.Ha jól tudom, már csak az Any DVD van talpon.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
AnyDVD
Nekem nem volt még erre szükségem, a Decrypter eddig bevált.
Pár napja egy ismerősöm szólt, hogy gondja akadt egy lemeze biztonsági másolatának készítésével. Mondtam neki, hogy a Decrypterben a beállítás menü CSS fül alatt jelölje be a "detect mastering errors" fület. Így működött már neki.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
AnyDVD
Ez a régi dvd író bajos.
Az alcohol minden állítgatás nélkül átrakja?
AnyDVD
Sziasztok!
PS2 eredeti lemezről szeretnék másolatot készíteni. Még soha nem csináltam, van valakinek tapasztalata, merre induljak?
Behalt a fórum vagy csak rosszat kérdeztem?
Hello!
Nem vagyok otthon a temaban, de vmikor egyik kollegamnak PS2, vagy XBOX jatekot kellett irni. A Recordnowmax, vagy a Prassi ceg PrimoDVD programja volt kepes ra (nem emlekszem melyik). A gondot az okozta ekkor, hogy ezek regebbi programok, az ujabb irokat nem ismertek fel, keresni kellett egy oskovulet dvd irot erre a celra.
AnyDVD
Sziasztok!
PS2 eredeti lemezről szeretnék másolatot készíteni. Még soha nem csináltam, van valakinek tapasztalata, merre induljak?
Behalt a fórum vagy csak rosszat kérdeztem?
AnyDVD
Sziasztok!
AnyDVD
IFO ????? Legyen inkább ISO.
Először én is azt hittem, de aztán láttam, hogy csak furcsán fejezi ki magát.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
AnyDVD
Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot
IFO ????? Legyen inkább ISO.
AnyDVD
Helló Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot (SW3 DVD-ről van szó), hogy kiszedjem a rárakott menüt, az AVs videoconverter 3 progi kezelte ifosan és kiírva (próbaként egy része) futott a Panán, mert kimaradt a menű. de az a gondom, hogy nincs regisztrálva az AVS Videoconv 3-as így felíratot rakott a felvételbe. Az AVS vc 3.1 pedig, melyhez van reg, nem kezeli az ifo-t.
Ezért ha tudna valaki segíteni egy olyan progi ajánlásával, mely beolvassa az ifo-t és átszerkeszti ill. kiírja a végén dvd formátumba, nagyon megköszönném. Próbáltam a DVDx-et de az lekodolta és utána kikodoltam a Divx.. progival de rosszabb lett a minősége.
A válaszokat lásd a többi helyen, ahol ugyanezt a kérdést feltetted.
AnyDVD
Helló
Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot (SW3 DVD-ről van szó), hogy kiszedjem a rárakott menüt, az AVs videoconverter 3 progi kezelte ifosan és kiírva (próbaként egy része) futott a Panán, mert kimaradt a menű. de az a gondom, hogy nincs regisztrálva az AVS Videoconv 3-as így felíratot rakott a felvételbe. Az AVS vc 3.1 pedig, melyhez van reg, nem kezeli az ifo-t.
Ezért ha tudna valaki segíteni egy olyan progi ajánlásával, mely beolvassa az ifo-t és átszerkeszti ill. kiírja a végén dvd formátumba, nagyon megköszönném. Próbáltam a DVDx-et de az lekodolta és utána kikodoltam a Divx.. progival de rosszabb lett a minősége.
AnyDVD
Off egy picit, de rokon téma.
A DVD Decrypter fejlesztését leállították.
Egy meg nem nevezett angliai cég perrel fenyegette meg a fejlesztőt, aki jobbnak látta a fejlesztés leállítását. Az DVD Decrypter oldala is megszűnt, illetve átkerült az cég tulajdonába, így az utolsó verziót sem lehet már onnan letölteni.
A www.doom9.org -ról még letölthető egy ideig, kérdés meddig.
Kár érte, mert a legjobb DVD rippelő program volt, ráadásul freeware.
A legújabb hírek szerint a többi hasonszőrű program sem érezheti magát biztonságban.
Nekem jó a jelenleg meglévő változat is, de a Smart Rippert is tudom használni. Nem tudom, mikori változatom van, de eddig nem volt gondom egyetlen lemezzel sem.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
AnyDVD
Off egy picit, de rokon téma.
A DVD Decrypter fejlesztését leállították.
Egy meg nem nevezett angliai cég perrel fenyegette meg a fejlesztőt, aki jobbnak látta a fejlesztés leállítását. Az DVD Decrypter oldala is megszűnt, illetve átkerült az cég tulajdonába, így az utolsó verziót sem lehet már onnan letölteni.
A www.doom9.org -ról még letölthető egy ideig, kérdés meddig.
Kár érte, mert a legjobb DVD rippelő program volt, ráadásul freeware.
A legújabb hírek szerint a többi hasonszőrű program sem érezheti magát biztonságban.
AnyDVD
igen. minden program számára eleve dekodolva adja át a dvd tartalmát. azaz pl. a powerdvd igy régioállitás nélkül le tud játszani egy lemezt, a dvd romon nem kell állitani az értékes "5" lehetőség terhére régiót
de ez csak egy példa. ha fut, nem kell decrypter, stb, total commanderrel is lemásolhatod a vobokat, ifokat a vinyora
Jó volt itt.
AnyDVD
Szia!
Kezdem érteni! Tehát ez a progrm a hátérben dolgozik és amikor kell dekodol.
AnyDVD
annyi történik, ha most egy eredeti dvdvel boldogulni NEM képes dvdmásolo szoftverrel probálkozol, hirtelen olvashato lesz a védett lemez
szoval ez a háttérben akkod dekodolja a lemezt, amikor kell.
Jó volt itt.
AnyDVD
Szia!
Elinditom a programot beallitok mindent (remélhetöleg), le ok-ézom (remdben).
És nem történik semmi. A lemez a meghajtóban.
A programot innen lehet letölteni:http://www.slysoft.com/en/download.html
AnyDVD
Sziasztok!
Valaki probáltamár ezt a programot AnyDVD? Ha igen, el magyarázná nekem, hogy is müködik. Gondolom gyszerü minta pofon, de én nem jöttem rá hogy müködik.
Kösz.
Szerintem egyszerűbb és könnyebb ha leírod, hogy mi a problémád, és mit szeretnél csinálni/csináltatni a programmal.
Könnyebb egy problémához könnyen kezelhető bevált szoftvert találni, mit küzdeni egy olyan szoftverrel, aminél az adott probléma megoldására egyszerűbb és jobb szoftverek vannak.