Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ugrik a DVD...
-
Vendég
Ugrik a DVD...
A statisztika:
4 filmből egy film alatt ugrik legfeljebb egyszer. Armagedonnál tapasztaltam ugyanazon a helyen történő megugrást.
-Kérdés, ha a DVD nemoriából működik, elméletileg nem is ugorhatna meg?!
-Lehet, hogy szoftverhibás a lemez? Más lemezen, pl. az ALien II és Mátrix a beolvasáskor szétesett a kép, de véleményem szerint ez más tészta.
A feltett kérdéseidet Alex köszönöm, azért közelebről megvizsgálom a problémát, ha gyakrabbá válik az eset szerelőhöz fordulok.
Ezen fajta "hibában" az a baj, hogy a szerelőnek be se lehet mutatni, ha ritkán de mindig máshol ugrik meg. Mindenesetee még 10 hónapik van garanciám, ha rosszabodik megjavítattom, vagy kicseréltetem.
-
Vendég
Ugrik a DVD...
Denon-nal nem volt meg tapasztalatom de amit leirsz az nem tunik termeszetesnek. Egyszer lattam egy Sharp-ot hasonloan viselkedni de azt utana kicsereltek
Ami esetleg segithet:
-Mindig ugyanannal a filmnel (filmeknel) jelentkezik a dolog?
-Probaltad mar ezeket a filmeket masik lejatszoval is?
-Azt ertem, hogy nem mindig csinalja (pl visszaugratas utan nem) de amikor csinalja akkor ugyanannal a resznel?
Alex
-
Vendég
Ugrik a DVD...
Denon DVD-1000, (134.000 FT.) legalapabb Denon lejátszó
Cimar
-
Vendég
Ugrik a DVD...
Ez legfeljebb egyszer fordul elő egy film alatt az asztali lejátszóba. Újrabeolvasáskor, vagy visszatekerésnél eltűnik.
-
Vendég
Ugrik a DVD...
Nem tudom, hogy asztali vagy szgepes lejatszora gondolsz-e. Asztalinal egeszen biztosan nem OK az ugralas. Ilyet csak olyankor csinal ha koszos illetve karcolt a DVD. Esetleges rovid (1 mp) akadas retegvaltaskor azert termeszetes lehet, de ez mindig jelentkezik, ugyanott. Visszaugratva nem tunik el.
Alex
-
Vendég
Ugrik a DVD...
A kérdés az, mennyire természetes, hogy egy DVD lemez megugorjon a lejátszóba. 4-5 másodperecet, majd visszacsévelés után jól lejátsza?!. Amásik dolog, vannak lemezek, melyek beolvasásakor szétesik, megakad a kép?
Ez természet-es vagy természet -ellenes????