Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Erositot 150.000 korul

Vendég

Erositot 150.000 korul

Hozzászólás Szerző: Vendég »

En is az Onkyon gondolkozom..
Azt hiszem az a legjobb ha elmegyek meghallgatni eloben.

Vendég

Erositot 150.000 korul

Nem tudom milyen leírást olvastál, de az 575x 6 Ohm mellet 100 Watt folyamatos kimeneti teljesítményre képes, egyébként a maximális kimeneti teljesítménye 130 Watt. A Ohm -mal ne foglalkozz az újabb erősítők ezt már házon belül elintézik. Hangerejéről annyit ,hogy panel lakás 3. emeletén lakok és ha 65-ön van a hangerő (80 a max.), már a földszinten is elég jól lehet hallani. 70 -nél nagyobb hangerőn nem mertem hallgatni, mert féltem hogy összedől a ház. Szerintem, ha nem kastélyban, csarnokban vagy egyéb nagy helyen laksz, bőven elég lesz a teljesítménye.

Vendég

Erositot 150.000 korul

Megvalami!
Most olvasgattam el a leirasat az Onkyo ds 575x-nek es az van benne, hogy:
8ohmos hangfalakra 70watt 20-20.000Hz
6ohmos hangfalakra 90 watt

Nos, nekem 4 ohmos hangfalaim vannak. Az mit jelent? Azt jelenti, hogy tobb, mint 100wattot nyom ra akkor az erosito? Ekkor nem szabad maxra tekerni?
Keves ez a 70watt, vagy eleg?

Vendég

Erositot 150.000 korul

Nem az X-multimediaban, de ott a legutobbi alkalommal elegge bunkon viselkedtek:( Az Onkyorol az Albacomp-nal probaltak lebeszelni. A Shogunt ott 72000-ert adtak, az X-ben 90 koruli az ara...
Biztos mindket valasztas jo valasztas, csak tudni kene melyik jobb, vagy hogy hogy lehetne megoldani azt, hogy mindket erositot egyszerre hallgassam.

Vendég

Erositot 150.000 korul

Nekem ONKYO 575X -em van és én is a Yamaha-n gondolkoztam előtte (DSP A5 és Yamaha RXV596RDS), de engem az Onkyo nyert meg. Én helyedben meghallgatás alapján döntenék.
Egyébként véletlenül nem az X-Multimedia shopban akartak lebeszélni az Onkyo-ról?

Vendég

Erositot 150.000 korul

Erosito erdekelne 150000 koruli arban.
Eredetileg egy Onkyo 575x-et neztem ki (130e), de egy elado nagyon lebeszelt rola valamiert. Azt mondta, hogy inkabb vegyek Yamaha RXV596RDS (140e) erositot az onkyo helyett.
Ki mit tud ezekrol? Esetleg meg denon is erdekelne, de azt hiszem, hogy ilyen arkategoriaban nincs 100w-os erositoje.
Egyebkent Quadral shogunokat kell hajtani vele (100/150W).

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”