Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha A-S701

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
endrogeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Re: Yamaha A-S701

Hozzászólás Szerző: endrogeri »

-CB- írta:
2026.06.10., szer. 06:34
Pedig még malacod is van....
Nem ártana benézni a géptető alá, nehogy ott is meglepetések legyenek.
malacom van, de ezzel az erositovel nem volt, visszakuldom holnap, nem akarok masik HIFI-stanak se rosszat, en erre garanciat vallalni nem tudok...

ha megjon a masik, cserebe felrakok egy patika R-N602-ot, ami tudom hogy masodik tulajos

amugy ez az s701 is iszonyat jol szol, nincs mese, nincs szuksegem musiccastre es hasonlokra, se BT-re, se WIFI-re, apple musicot ugyse tudja r-n602 se sad.gif

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 217

Hozzászólás Szerző: severance »

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1438

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Pedig még malacod is van....
Nem ártana benézni a géptető alá, nehogy ott is meglepetések legyenek.

endrogeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Yamaha A-S701

Hozzászólás Szerző: endrogeri »

Külföldi netes vásárlás történt, sérült csomagolású B-WARE terméket vettem, de kiderült, hogy a doboz és a beltartalmának a sorozatszáma nem egyezik, valószínűleg az előző kedves vásárló a sajátját küldte vissza az új erősítő helyett.

Az erősítő működik, a távirányító picit sérült, mert azt is kicserélte benne az elkövető... Mindenesetre a beszerzési áron elvihető pár napig, mondjuk 06.16-ig, ami 500 EUR. Aki így is lát benne fantáziát, ki tudja próbálni Monoron, viheti. Erősítő sorozatszámát feltöltöttem kormeghatározáshoz akár. Gondoltam, hogy aki szeretne egy ilyen erősítőt nyomott áron, viheti, amúgy visszaküldöm, szerencsére az is ingyen van :rolleyes:

A csavart csak azért fotóztam, mert azon látszik a por a csavar körül... :smile29:

!!! A képeken látható óra és a disznó nem képezi alku tárgyát ;) !!!

Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”