Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
47lab, AN, Arzachel, Hydra, Lapp Ölflex, Luxor
Re: 47lab, AN, Arzachel, Hydra, Lapp Ölflex, Luxor
A 47lab Startos ic-k is elkeltek.
A három darab 1,3m-es Lapp Ölflex elkelt, a többi kábel még elérhető.
Viszont jövő szerdától 2,5 hétig külföldön tartózkodom.
Viszont jövő szerdától 2,5 hétig külföldön tartózkodom.
Szia! Még szeretném kérdezni, hogy a táp kábel és az alatta lévő kábelből 2 db mennyibe kerülne? Köszönöm
47lab, AN, Arzachel, Hydra, Lapp Ölflex, Luxor
Eladó néhány kábel, melyek meggyűltek az évek folyamán:
47lab Startos ic (vagy annak való, fórumról kaltenpeti fórumtárstól származik). Egy-egy 60 illetve 65cm-es ic-nek való - 15eFt
Audio Note AN-D dugó végtől dugó végig 4,5m, az egyik végén nem volt csatlakozó, oda én szereltettem a forgalmazónál banándugót, ezért eltérő színű a két végén - 80e Ft
3 pár Arzachel IC - 10e páranként
Hydra Hades Pro II MK2 1,5m - 25e
Táp innen, fotókon látszik melyik csatlakozóval: viewtopic.php?f=64&t=149142&hilit=Lapp
2x Lapp Ölflex 1,3m C13 - 10e/db
1x Lapp Ölflex 1,3m C7 - 10e
1x Lapp Ölflex 3,5m C13 - 15e
Luxor digi koax 1m, itt az avxforumon vásároltam - 10e
A kábelek az Allee-tól egy sarokra találhatóak, Bp, XI kerület.
47lab Startos ic (vagy annak való, fórumról kaltenpeti fórumtárstól származik). Egy-egy 60 illetve 65cm-es ic-nek való - 15eFt
Audio Note AN-D dugó végtől dugó végig 4,5m, az egyik végén nem volt csatlakozó, oda én szereltettem a forgalmazónál banándugót, ezért eltérő színű a két végén - 80e Ft
3 pár Arzachel IC - 10e páranként
Hydra Hades Pro II MK2 1,5m - 25e
Táp innen, fotókon látszik melyik csatlakozóval: viewtopic.php?f=64&t=149142&hilit=Lapp
2x Lapp Ölflex 1,3m C13 - 10e/db
1x Lapp Ölflex 1,3m C7 - 10e
1x Lapp Ölflex 3,5m C13 - 15e
Luxor digi koax 1m, itt az avxforumon vásároltam - 10e
A kábelek az Allee-tól egy sarokra találhatóak, Bp, XI kerület.