Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Rel S812 sub hangfal

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
peregizsolt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 38

Re: Rel S812 sub hangfal

Hozzászólás Szerző: peregizsolt »

Köszönöm a lehetőséget, a REL-ek más csatornám keresztül elkeltek. Egy kedves HIFI szerető ember komoly rendszerében zenélnek tovább. Rengeteg örömteli zene hallgatást kívánok az új tulajdonosnak. A nyuszi szép húsvéti ajándékot vitt neki.
Chario Academy 3 Junior (upgrade), Allegro Flow ONE Mk2, Darsana White V2 hangfal kábel, Darsana White V2 jumper, Sablon Audio hangfal kábel, HifiRose R130 streamer, HifiRose RD160 DAC, Tubulus Consentus I2s, Valhalla Aura 3v1 tápkábel, Valhalla Aura V2/2, tápkábelek, stb..

peregizsolt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: REL S812 sub hangfal

Még néhány kép a sub-okról
Csatolmányok
IMG_2154.jpeg
IMG_2164.jpeg
IMG_2162.jpeg
Chario Academy 3 Junior (upgrade), Allegro Flow ONE Mk2, Darsana White V2 hangfal kábel, Darsana White V2 jumper, Sablon Audio hangfal kábel, HifiRose R130 streamer, HifiRose RD160 DAC, Tubulus Consentus I2s, Valhalla Aura 3v1 tápkábel, Valhalla Aura V2/2, tápkábelek, stb..

peregizsolt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Rel S812 sub hangfal

Eladó lett a 2db alig pár hónapos, szinte vadonat új REL S812 sub párosom feljebb lépés okán. Én bontottam ki az eredeti csomagolását itthon. Karc mentes, gyönyörű állapotban van. Az interneten minden szükséges információ és teszt megtalálható róluk. Nem akarom fényezni. Gyári dobozával , kiegészítőivel hiánytalanul (dobozok, használati, a gyári jelkábeleivel stb..). Párban kínálom őket eladásra. Sztereo rendszerben használtam, nagy örömmel. Mostanra már bejáratva tudom átadni, így ezt az időt is meg tudod spórolni, illetve eléggé kedvező áron kínálom őket.
Köszönöm csere és beszámítás nem aktuális jelenleg.
Helyileg Kiskunfélegyházán vannak. Szállításban esetleg tudok segíteni Félegyháza-Pest út vonalon.
Érdeklődni: 06 30 2814011
Ára: 830.000 darabja
Csatolmányok
IMG_2157.jpeg
IMG_2156.jpeg
IMG_2163.jpeg

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”