Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Advance paris playstream a7 + Kef Ls50 meta, csere is

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Re: Advance paris playstream a7 + Kef Ls50 meta Csere is!

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Donyec írta:
2025.03.30., vas. 13:37
Advance paris playstream a7 dacos ,hálózati lejátszós , rádiós gyakorlatilag szinte mindent tudó erősítő eladó, elcserélhető értelemes hifis dologra ! Teszteket érdemes róla olvasni, mert jókat írnak róla amit én is tapasztaltam . Nem válogat hangsugárzókkal, meghajthat szerintem szinte mindent olyan hangsugárzót ami átlagos zenehallgatáshoz terveztek és nem 7-8 számjegyű árú erőművekhez terveztek. Nálam volt lehetőségem meghallgatni Kef ls 50 metával Dyaudio speciál 40-el ,dynaudio evoke 10-el monitor audio silver 100- al . Mindhárom dobozzal szépen muzsikált . Aki szeret esténként is hallgatni zenét úgy hogy a család és a szomszédok nyugalmát ne zavarja nagyon szeretni fogja, mert alacsony hangerőn is élet van a zenében, természetesen nagy hangerőn is kiválóan muzsikál. igény esetén tudok hozzáadni Kef ls 50 meta hangsugárzót fekete színben dobozában tartozékaival egyben,2026 ig garanciális . Cserébe beszámításba biztosan érdekelnek Cambridge hálózati lejászók (még ilyenem nem volt ,tápkábel hangfal kábel összekötő kábel stb. Ezen kívül sok minden szóba jöhet még, írj ,hívj megbeszéljük ! Miskolcon található lehetőleg személyes átvétel. Nálam meg is hallgatható. Van más hirdettet dolgom is nézd meg azt is, úgy alkuképesebb lehet az ár és a csere beszámítás lehetőségei is növekedhetnek.
Az erősítő és a kef Ls 50 meta egyben 665000 forint.
Az Ls 50 meta és az erősítő előzményei :
viewtopic.php?f=33&t=202521&p=2873412&h ... a#p2873412

viewtopic.php?f=123&t=211101&p=2926557#p2926557

Közben elcseréltem a Kef hangsugárzót ! Ha valakinek kell esetleg hozzá valami hangsugárzó helyette akkor Dynaudio Evoke 10 et tudok adni, fekete zongoralakk színben de, nem mindenáron nem akarom eladni külön ezért ha valakit érdekel az erősítővel egyben az írjon,de csak privátban ha megadja a számát felhívom ahogy időm van megbeszéljük . Dynaudio állványt stand 10-es és 20-as állványt is tudok adni esetleg szép állapotban ezüst és fehér színben, de külön ezt se szeretném nagyon eladni. Megbeszéljük majd. Akkor így az ára az erősítőnek 365000 forint !

Utoljára Donyec ugrasztotta előre 2025.04.08., kedd 21:40-kor.

Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Advance paris playstream a7 + Kef Ls50 meta, csere is

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Advance paris playstream a7 dacos ,hálózati lejátszós , rádiós gyakorlatilag szinte mindent tudó erősítő eladó, elcserélhető értelemes hifis dologra ! Teszteket érdemes róla olvasni, mert jókat írnak róla amit én is tapasztaltam . Nem válogat hangsugárzókkal, meghajthat szerintem szinte mindent olyan hangsugárzót ami átlagos zenehallgatáshoz terveztek és nem 7-8 számjegyű árú erőművekhez terveztek. Nálam volt lehetőségem meghallgatni Kef ls 50 metával Dyaudio speciál 40-el ,dynaudio evoke 10-el monitor audio silver 100- al . Mindhárom dobozzal szépen muzsikált . Aki szeret esténként is hallgatni zenét úgy hogy a család és a szomszédok nyugalmát ne zavarja nagyon szeretni fogja, mert alacsony hangerőn is élet van a zenében, természetesen nagy hangerőn is kiválóan muzsikál. igény esetén tudok hozzáadni Kef ls 50 meta hangsugárzót fekete színben dobozában tartozékaival egyben,2026 ig garanciális . Cserébe beszámításba biztosan érdekelnek Cambridge hálózati lejászók (még ilyenem nem volt ,tápkábel hangfal kábel összekötő kábel stb. Ezen kívül sok minden szóba jöhet még, írj ,hívj megbeszéljük ! Miskolcon található lehetőleg személyes átvétel. Nálam meg is hallgatható. Van más hirdettet dolgom is nézd meg azt is, úgy alkuképesebb lehet az ár és a csere beszámítás lehetőségei is növekedhetnek.
Az erősítő és a kef Ls 50 meta egyben 665000 forint.
Az Ls 50 meta és az erősítő előzményei :
viewtopic.php?f=33&t=202521&p=2873412&h ... a#p2873412

viewtopic.php?f=123&t=211101&p=2926557#p2926557

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”