Tisztelt Fórumlakók!
Mivel csak a helyet foglalja a garázsban az alábbi hangfalpár, leviszem az árat 120.000.-Ft.-ra..., vagy értelmes csere.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ecouton Audiolabor LQL 150 hangfalpár
Re: Ecouton Audiolabor LQL 150 hangfalpár
Tisztelt Fórumlakók!
Nem ragaszkodom kp-hez, sokféle csere is érdekelhet.
Hobbim még a hajózás, vadászat/horgászat, céllövészet (légpuska), barkácsolás, kertészkedés stb.
Ha valaki esetleg a fenti témákban tud cserét ajánlani, szívesen meghallgatom.
E-mail, telefon publikus!
Nagyi
Nem ragaszkodom kp-hez, sokféle csere is érdekelhet.
Hobbim még a hajózás, vadászat/horgászat, céllövészet (légpuska), barkácsolás, kertészkedés stb.
Ha valaki esetleg a fenti témákban tud cserét ajánlani, szívesen meghallgatom.
E-mail, telefon publikus!
Nagyi
Üdvözlöm a Fórumlakókat!
A hangfal pár új ára 160.000.-Ft.-.
Nem igazán ismert, de nagyon jó hangú hangfalak, én ezelőtt 20 évvel, egy pár Roksan Ojan 3-at cseréltem le rájuk.
Most is ugyanebben a márkában léptem feljebb, az utód, LQL160, egy erős tuninggal.
A hangfal pár új ára 160.000.-Ft.-.
Nem igazán ismert, de nagyon jó hangú hangfalak, én ezelőtt 20 évvel, egy pár Roksan Ojan 3-at cseréltem le rájuk.
Most is ugyanebben a márkában léptem feljebb, az utód, LQL160, egy erős tuninggal.
Bocsánat, nagyon régen jártam erre!Tóni írta: ↑2024.12.16., hétf. 14:08Hahó Nagyi![]()
Eladási árat kötelező megadni !
Nagyi írta: ↑2024.12.16., hétf. 13:33Tisztelt Fórumlakók!
Ecouton Audiolabor LQL 150 típusú, hangfalpár eladó.
A hangfalak műszakilag rendben vannak, esztétikailag is szépek, egyedül az aljukon látszanak a tüskék és a padlózat nyomai.
Postázni nem szeretném őket, amúgy is érdemes megvásárlás előtt meghallgatni őket.
(HEED elő/végfokkal meghallgatható.)
A szállításba üzemanyag árban esetleg be tudok segíteni.
Érd.:
+36 30/3707902
s.nagy@autoflex.hu
Az irányár 275.000.-Ft.- helyileg pedig Kecskeméten található!
Hahó Nagyi

Nagyi írta: ↑2024.12.16., hétf. 13:33Tisztelt Fórumlakók!
A hangfalak műszakilag rendben vannak, esztétikailag is szépek, egyedül az aljukon látszanak a tüskék és a padlózat nyomai.
Postázni nem szeretném őket, amúgy is érdemes megvásárlás előtt meghallgatni őket.
Érd.:
+36 30/3707902
s.nagy@autoflex.hu
Long Live Rock 'n' Roll !
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 881
Szia!
Talán már láttam megjelenni ezt a hirdetést... Valószínűleg azért tűnt el (és ennek is az lehet majd a sorsa), mert ár- és helyadat megadása kötelező.
Talán már láttam megjelenni ezt a hirdetést... Valószínűleg azért tűnt el (és ennek is az lehet majd a sorsa), mert ár- és helyadat megadása kötelező.
Nem szotkam hibázni.
Ecouton Audiolabor LQL 150 hangfalpár
Tisztelt Fórumlakók!
Érd.:
+36 30/3707902
s.nagy@autoflex.hu
Érd.:
+36 30/3707902
s.nagy@autoflex.hu