Szia Tamás,
Ha privát üzenetet írsz azt azonnal látom. Már más is érdeklődött a lemezmosó iránt. Írok privát üzenetet.
Üdv.,
Arthur
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HummingGuru Ultrasonic vinyl lemezmosó
Re: HummingGuru Ultrasonic vinyl lemezmosó
It's not enough to have talent, you also have to be Hungarian. Robert Capa (1913-1954)
- debcalling
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia
Érdekelne a lemezmosó- ha jól értem ,még külföldön van /vagy.
Mikor érkezne magyarországra ? Illetve érdekelnének a tapasztalataid , inkább szóban -mikor / hogyan tudnánk szóban egyeztetni?
Üdv, Borbély Tamás
Mikor érkezne magyarországra ? Illetve érdekelnének a tapasztalataid , inkább szóban -mikor / hogyan tudnánk szóban egyeztetni?
Üdv, Borbély Tamás
- debcalling
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia
Üdv, Borbély Tamás
Üdv, Borbély Tamás
Nemrég rendeltem HumminGuru lemezmosót Hongkongból. Nagyon dicsérte a külföldi szakirodalom.
De egy kisebb vagyonba került a szállítás + vám + vámkezelési díj + magyar ÁFA.
Úgyhogy megéri ez a gép ennyiért. Kár, hogy nem volt eladó hamarabb.
Ha valaki ennél is jobb mosót akar, akkor már nagyon a zsebbe kell nyúlni. Egy Degitter 3000 EUR.
Ár / értékben a HumminGuru verhetetlen.
A hagyományos vákuumos mosóknál lényegesen hatékonyabb.
Zsoci
De egy kisebb vagyonba került a szállítás + vám + vámkezelési díj + magyar ÁFA.
Úgyhogy megéri ez a gép ennyiért. Kár, hogy nem volt eladó hamarabb.
Ha valaki ennél is jobb mosót akar, akkor már nagyon a zsebbe kell nyúlni. Egy Degitter 3000 EUR.
Ár / értékben a HumminGuru verhetetlen.
A hagyományos vákuumos mosóknál lényegesen hatékonyabb.
Zsoci
HummingGuru Ultrasonic vinyl lemezmosó
Sziasztok,
Eladó a címben említett vinyl lemezmosó, minden tartozékával eredeti gyári csomagolásában - van hozzá 7" lemez adapter is. 2022 Szeptember 21-én vásároltam Angliában, tehát kb. 1,5 éves. Megközelítőleg 200db lemezt mostam vele, tökéletesen működik. Némi felületi karc látható rajta, továbbá 2 helyen egy kicsit megkopott a festék, ezeket lefotóztam. Csak desztillált vizet használtam benne, de szerintem ez természetes.
Helyileg Angliában van, de Szegeden, vagy Kecskeméten lesz elérhető és személyesen átvehető. Postázás megoldható a vásárló költségére és felelősségére - ez természetesen a Magyarországon belüli futárt jelenti.
Érdeklődni itt lehet privát üzenetben.
Telefonszámot, csak angol számot tudok megadni.
Ára: 150.000,- Ft
Eladó a címben említett vinyl lemezmosó, minden tartozékával eredeti gyári csomagolásában - van hozzá 7" lemez adapter is. 2022 Szeptember 21-én vásároltam Angliában, tehát kb. 1,5 éves. Megközelítőleg 200db lemezt mostam vele, tökéletesen működik. Némi felületi karc látható rajta, továbbá 2 helyen egy kicsit megkopott a festék, ezeket lefotóztam. Csak desztillált vizet használtam benne, de szerintem ez természetes.
Helyileg Angliában van, de Szegeden, vagy Kecskeméten lesz elérhető és személyesen átvehető. Postázás megoldható a vásárló költségére és felelősségére - ez természetesen a Magyarországon belüli futárt jelenti.
Érdeklődni itt lehet privát üzenetben.
Telefonszámot, csak angol számot tudok megadni.
Ára: 150.000,- Ft
It's not enough to have talent, you also have to be Hungarian. Robert Capa (1913-1954)