Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ProjectionDesign FL32 új generációs RGB LEDekkel
Re: ProjectionDesign FL32 új generációs RGB LEDekkel
Villámár:
400.000 Ft
Gép + egy objektív + táv + passzív hush box
Objektív nélkül is vihető. Így 300.000 Ft
400.000 Ft
Gép + egy objektív + táv + passzív hush box
Objektív nélkül is vihető. Így 300.000 Ft
Nyár van, erről a hirdetésről kicsit megfeledkeztem.
A vetítő átesett egy takarításon, LED pozíció beállításon Batyónál és kapott egy Hush Boxot, ami most már a projektorhoz jár. Az optikai rendszer tiszta volt, Cseneles azt nagyon szépen rendbe tette. A LED pozíciójának finomítása viszont 10%-kal növelte a fényerőt. Nem mértem utána, elhittem amit Batyó mondott. A kép továbbra is parádés.
A hirdetett Stewart vászonnal együtt komolyabb árengedmény is elérhető.
A vetítő átesett egy takarításon, LED pozíció beállításon Batyónál és kapott egy Hush Boxot, ami most már a projektorhoz jár. Az optikai rendszer tiszta volt, Cseneles azt nagyon szépen rendbe tette. A LED pozíciójának finomítása viszont 10%-kal növelte a fényerőt. Nem mértem utána, elhittem amit Batyó mondott. A kép továbbra is parádés.
A hirdetett Stewart vászonnal együtt komolyabb árengedmény is elérhető.
Még itt ez a remek gép.
Nagy színtér, gyönyörű színek, éles kép, kiváló pixel-kontraszt, viszonylag kicsi zaj, nem fűti be a szobát, a LED-ek miatt örök élet+1 év. Sőt a LED-del vetített képnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a szem nagyobbnak érzékeli (Helmholtz-Kohlrausch-effektus) a fényerőt, ami mérve sem kicsi, 938 lumen, kalibráltan, VizSim(RGB) módban. Bőségesen elegendő az én 110"-os szürke vásznamhoz is. Graphic módban még ennél is fényesebb.
Az árról nem vagyok hajlandó magammal alkudozni. Többekkel megalkudtam már, azóta sem láttam őket.
Ha érdekel tegyél ajánlatot vagy gyere el tesztelni és megérted, hogy miért ennyi az ára!
Nagy színtér, gyönyörű színek, éles kép, kiváló pixel-kontraszt, viszonylag kicsi zaj, nem fűti be a szobát, a LED-ek miatt örök élet+1 év. Sőt a LED-del vetített képnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a szem nagyobbnak érzékeli (Helmholtz-Kohlrausch-effektus) a fényerőt, ami mérve sem kicsi, 938 lumen, kalibráltan, VizSim(RGB) módban. Bőségesen elegendő az én 110"-os szürke vásznamhoz is. Graphic módban még ennél is fényesebb.
Az árról nem vagyok hajlandó magammal alkudozni. Többekkel megalkudtam már, azóta sem láttam őket.

Ha érdekel tegyél ajánlatot vagy gyere el tesztelni és megérted, hogy miért ennyi az ára!
Mivel már hárman is feltették a kérdést, hogy mennyire lett átalakítva ez az F32, hogy LED-ekkel működjön, el kell oszlatnom ezt a félreértést.
Ez nem egy átalakított F32, hanem egy önálló típus, FL32. Gyárilag LED-es. Nincs átalakítva, csak az első generációs LED-ek,- ami kb. 300 lument tudott- lettek újabbra cserélve. Ugyanúgy lehet kapni csere LED-eket, mint a lámpás típusba lámpát. A különbség, hogy ebben nagy valószínűséggel nem kell cserélni. Az előző szett sem meghibásodás miatt lett cserélve. Elvileg lehetne még egyel erősebb típust is beletenni, de erről Gy.Pali tud többet mondani.
Irodalom:
https://www.audiogeneral.com/projectiondesign/fl32.pdf
Itt még lehet ilyet is vásárolni:
https://www.audiogeneral.com/projectiondesign/led_b.php
A hét végéig (01.07.) az árát 700.000Ft-ra módosítom. Ebben benne van a lencse is.
Addig él ez az ár, amíg a kiszemelt is eladó, aminek a hirdetése úgy tűnik, hogy vasárnap zárul.
Ez nem egy átalakított F32, hanem egy önálló típus, FL32. Gyárilag LED-es. Nincs átalakítva, csak az első generációs LED-ek,- ami kb. 300 lument tudott- lettek újabbra cserélve. Ugyanúgy lehet kapni csere LED-eket, mint a lámpás típusba lámpát. A különbség, hogy ebben nagy valószínűséggel nem kell cserélni. Az előző szett sem meghibásodás miatt lett cserélve. Elvileg lehetne még egyel erősebb típust is beletenni, de erről Gy.Pali tud többet mondani.
Irodalom:
https://www.audiogeneral.com/projectiondesign/fl32.pdf
Itt még lehet ilyet is vásárolni:
https://www.audiogeneral.com/projectiondesign/led_b.php
A hét végéig (01.07.) az árát 700.000Ft-ra módosítom. Ebben benne van a lencse is.
Addig él ez az ár, amíg a kiszemelt is eladó, aminek a hirdetése úgy tűnik, hogy vasárnap zárul.
PD FL32 gép + programozott univerzális távirányító: 600 000 Ft + a választott lencse.
Beszámítás továbbra is él.
Beszámítás továbbra is él.
Pontosítás!
Csere, beszámítás csak az FL32-re él.
SUB csere, beszámítás csak fekete színűre.
OnWall dobozoknál előny a fekete, de nem feltétel.
Végerősítő is csak fekete színben érdekel.
Asztali PC meg olyan amilyen. Minnél egyszerűbb, annál jobb.
Csere, beszámítás csak az FL32-re él.
SUB csere, beszámítás csak fekete színűre.
OnWall dobozoknál előny a fekete, de nem feltétel.
Végerősítő is csak fekete színben érdekel.
Asztali PC meg olyan amilyen. Minnél egyszerűbb, annál jobb.
Cserébe érdekelhet:
-Synology, min. 4 lemezes NAS, DS414(j) és felette. Akár lemezekkel is.
-Végerősítő, 2-7 csatornával.
-ELAC WS1645, WS1465 vagy hasonló OnWall dobozok, 4db
-Fix keretes vetítővászon >=110", fehér >1.0 Gain
-Aktív subwoofer vagy passzív subwoofer de erősítővel együtt.
-Asztali PC a közép mezőnyből.
-Synology, min. 4 lemezes NAS, DS414(j) és felette. Akár lemezekkel is.
-Végerősítő, 2-7 csatornával.
-ELAC WS1645, WS1465 vagy hasonló OnWall dobozok, 4db
-Fix keretes vetítővászon >=110", fehér >1.0 Gain
-Aktív subwoofer vagy passzív subwoofer de erősítővel együtt.
-Asztali PC a közép mezőnyből.
ProjectionDesign FL32 új generációs RGB LEDekkel
Eladó a címben említett LED projektor. Felbontása 1920x1200 pixel, 0,97"-es DMD vel szerelt.
Amivel kiemelkedik a "sima" FL32-es vetítők közül azt kérem olvassátok el itt:
viewtopic.php?f=30&t=178643&p=2752230&h ... 2#p2752230
Ebben a gyári új generációs LEDeknél is erősebb fényforrások vannak!
Annyit tennék hozzá, hogy vettem bele egy fluorit lencsét (igazából kettőt) amivel 938 lument produkál. A kép élessége kiemelkedő, a képi dinamika parádés. Mivel nincs színkerék, szivárvány gyakorlatilag nincs. Menüből az összes F-sorozatú gép színkerekét tudja szimulálni. Van VizSim, VizSim Bright, Graphic...stb, mozihoz, játékhoz, világosabb környezethez, denevér barlanghoz. Hosszan nézhető mozis képet vetít. A CMS hibátlanul teszi a dolgát, a projektor tökéletesre kalibrálható. Működik a motoros zoom, fókusz, írisz és lens shift is.
Az eladás oka, hogy túl sok a vetítő itthon, egynek menni kell a háztól. Azért ez, mert ez a legdrágább és most pénzre van szükségem. De ez nem jelenti, hogy bármi áron eladó.
Árak:
PD FL32 gép + programozott univerzális távirányító: 630 000Ft
Lencse 1. FLD+ EN41 1,7-2,5:1 200 000Ft (110" vetít 408cm-600cm-rő)
Lencse 2. FLD+ NV43 1,2-1,7:1 170 000Ft (110" vetít 288cm-408cm-ről)
eredeti távirányító:
táv 1 cikksz. 302-0014-01 20 000Ft (minden funkciót visz, de a gombfeliratokat át kellett cimkézni, f22-höz használom)
táv 2 cikksz. 302-0040-01 26 000Ft (ez ehhez a géphez való)
Tesztelhető Tolnán. Árakat a helyszínen finomíthatjuk. A lencsék és a távirányítók külön nem eladók.
Postázni nem tudom.
Ha a helyszínen esetleg másik projektor (Runco LS5) jobban tetszene, az is vihető. De csak az egyik!
Érdeklődni privátban, vagy 7o-32o-8I7I.
Amivel kiemelkedik a "sima" FL32-es vetítők közül azt kérem olvassátok el itt:
viewtopic.php?f=30&t=178643&p=2752230&h ... 2#p2752230
Ebben a gyári új generációs LEDeknél is erősebb fényforrások vannak!
Annyit tennék hozzá, hogy vettem bele egy fluorit lencsét (igazából kettőt) amivel 938 lument produkál. A kép élessége kiemelkedő, a képi dinamika parádés. Mivel nincs színkerék, szivárvány gyakorlatilag nincs. Menüből az összes F-sorozatú gép színkerekét tudja szimulálni. Van VizSim, VizSim Bright, Graphic...stb, mozihoz, játékhoz, világosabb környezethez, denevér barlanghoz. Hosszan nézhető mozis képet vetít. A CMS hibátlanul teszi a dolgát, a projektor tökéletesre kalibrálható. Működik a motoros zoom, fókusz, írisz és lens shift is.
Az eladás oka, hogy túl sok a vetítő itthon, egynek menni kell a háztól. Azért ez, mert ez a legdrágább és most pénzre van szükségem. De ez nem jelenti, hogy bármi áron eladó.
Árak:
PD FL32 gép + programozott univerzális távirányító: 630 000Ft
Lencse 1. FLD+ EN41 1,7-2,5:1 200 000Ft (110" vetít 408cm-600cm-rő)
Lencse 2. FLD+ NV43 1,2-1,7:1 170 000Ft (110" vetít 288cm-408cm-ről)
eredeti távirányító:
táv 1 cikksz. 302-0014-01 20 000Ft (minden funkciót visz, de a gombfeliratokat át kellett cimkézni, f22-höz használom)
táv 2 cikksz. 302-0040-01 26 000Ft (ez ehhez a géphez való)
Tesztelhető Tolnán. Árakat a helyszínen finomíthatjuk. A lencsék és a távirányítók külön nem eladók.
Postázni nem tudom.
Ha a helyszínen esetleg másik projektor (Runco LS5) jobban tetszene, az is vihető. De csak az egyik!
Érdeklődni privátban, vagy 7o-32o-8I7I.