Szóval, köszönöm mindenkinek, téma zárva.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vifa Stockholm 2.0 (A legnagyobb)
Re: Vifa Stockholm 2.0 (A legnagyobb)
Visszajelzés... szuper az automata hibajavító...
Re: Vifa Stockholm 2.0 (A legnagyobb)
Továbbra is eladó, egyelőre a csere nem az elsődleges opció.
Vifa Stockholm 2.0 (A legnagyobb)
2020.04.02.-án, magyarországi hivatalos partnertől vásárolt Vifa Stockholm 2.0, Slate Black színben eladó. Wifi, Bt, Airplay, optikai, usb lejátszás.
Minden gyári tartozéka megvan, doboz, számla, zsákok, táv, optikai kábel, stb.
Az alján van egy-két karc, de az csak akkor látszik ha megfordítják, ami nem rendeltetetésszerű használat.
Minden egyéb helyen karcmentes és szakadásmentes, kifogástalan állapot.
A kinézete fenomenális, a hangja brutál, de sajnos a mérete is, nehezen emésztem a monumentalitását, ezért eladó.
Csere - értékegyeztetéssel - érdekelhet: Dynaudio Music 7 vagy Naim Mu-So 2, esetleg M.A. Gold 100 5G, vagy és utolsósorban Iphone 13 mini. De minimum ilyen állapotban mint az enyém. Határozott elképzelésem van, mással ne is keressen senki.
Irányár: 270.000 Ft (újonnan 450.000Ft)
Telefonon vagyok elérhető: +36 húsz/ 477-nullanyolc 90
Meghallgatható Győrben
Képek hamarosan.
Minden gyári tartozéka megvan, doboz, számla, zsákok, táv, optikai kábel, stb.
Az alján van egy-két karc, de az csak akkor látszik ha megfordítják, ami nem rendeltetetésszerű használat.
Minden egyéb helyen karcmentes és szakadásmentes, kifogástalan állapot.
A kinézete fenomenális, a hangja brutál, de sajnos a mérete is, nehezen emésztem a monumentalitását, ezért eladó.
Csere - értékegyeztetéssel - érdekelhet: Dynaudio Music 7 vagy Naim Mu-So 2, esetleg M.A. Gold 100 5G, vagy és utolsósorban Iphone 13 mini. De minimum ilyen állapotban mint az enyém. Határozott elképzelésem van, mással ne is keressen senki.
Irányár: 270.000 Ft (újonnan 450.000Ft)
Telefonon vagyok elérhető: +36 húsz/ 477-nullanyolc 90
Meghallgatható Győrben
Képek hamarosan.