Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SR7013
Re: Marantz SR7013
Elkelt, köszönöm a lehetőséget!
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Tényleg nem tudom melyik jobb sztereóra ez vagy a denon dra800h? Egyelőre sztereóra használnám jamo d590hez ami 4ohm 200w.Ha az ár kicsit barátibb lenne nem gondolkoznék..
Miért nem tetted fel 5 nappal hamarabb!!!
Más gyártótól de most vettem ég újat.

Más gyártótól de most vettem ég újat.
- waterwave
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Nekem ilyen van, elképesztő mozit csinál... Nagy UP
TV: LG OLED C1, HM Erősítő: Marantz SR8015, Front: Klipsch r-28f, Center: Klipsch R-25C, Surround: Klipsch R-14S, Sub: Klipsch R-12SW, Dolby Atmos: Klipsch R-14SA, Kábelek: Audioquest, Konzol: Playstation 5
Marantz SR7013
Kedves Érdeklődők,
sztereóra váltás miatt eladóvá vált a címben említett erősítőm. A készüléket 2019 augusztusában, itthon, a denon márkaboltban vásároltam tehát még van rajta garancia. Műszakilag és esztétikailag is hibátlan. Papírja, tartozékai és doboza is megvan. Budapesten található, a személyes átvételt preferálnám.
Ára: 380 eFt
Sajnos jelenleg csak ez a kép van róla, természetesen igény esetén készítek még.
Ugyanitt eladó még a képen látható Monitor Audio Silver 5.1 szett (C350 center, 300 front, FX háttér és W12 subwoofer). Szettben természetesen tudok némi kedvezményt adni
sztereóra váltás miatt eladóvá vált a címben említett erősítőm. A készüléket 2019 augusztusában, itthon, a denon márkaboltban vásároltam tehát még van rajta garancia. Műszakilag és esztétikailag is hibátlan. Papírja, tartozékai és doboza is megvan. Budapesten található, a személyes átvételt preferálnám.
Ára: 380 eFt
Sajnos jelenleg csak ez a kép van róla, természetesen igény esetén készítek még.
Ugyanitt eladó még a képen látható Monitor Audio Silver 5.1 szett (C350 center, 300 front, FX háttér és W12 subwoofer). Szettben természetesen tudok némi kedvezményt adni